Kumaha ngaktipkeun Bluetooth dina Windows 10

Upami anjeun nganggo laptop Windows 10, anjeun kamungkinan gaduh téknologi Bluetooth aya di jerona. Mangrupikeun téknologi pangiriman data anu parantos mekar pisan ku langkungna waktos, ngamungkinkeun kagancangan transmisi anu langkung luhur. Salian ti gaduh konsumsi batré anu langkung handap.

Kusabab kitu seueur jalma bet ngaktipkeun Bluetooth dina komputer Windows 10 na. Dihandap ieu kami nunjukkeun léngkah-léngkah anu urang kudu nuturkeun pikeun ngaktipkeunana dina komputer urang. Anjeun bakal ningali yén éta mangrupikeun hal anu saderhana, sahingga, anjeun tiasa ngagunakeunana upami diperlukeun.

Pikeun terang upami urang ngagaduhan kamungkinan ieu dina komputer, urang nyerat jasa dina palang palang dina ngamimitian. Urang teras lebetkeun bagian anu nganggo nami éta sareng di jerona urang kedah milarian dina daptar jasa kasaluyuan Bluetooth. Nalika urang mendakanana, urang pencét katuhu dina éta sareng lebetkeun hartana. Di dinya urang lebetkeun tab jenis ngamimitian sareng pilih otomatis.

Sakali ieu réngsé, urang balik deui ka mimiti Windows 10, dimana urang ngetik Bluetooth. Kami bakal kéngingkeun sababaraha pilihan, salah sahiji anu dipikaresep ku kami dina hal ieu id Nyiapkeun Bluetooth sareng alat sanés. Janten urang lebetkeunana sareng di sana urang kedah ngalih kana saklar anu aya dina Bluetooth sareng aktipkeunana.

Kalayan léngkah-léngkah ieu kami parantos ngaktipkeun Bluetooth dina Windows 10. Dina bagian tina seueur pilihan anu nembongan di sisi katuhu, urang tiasa ngaktipkeun kamungkinan yén Kami nampi ikon di daérah bewara dina taskbar. Hal anu tiasa ngajantenkeun urang gampang ngagunakeun éta dina komputer.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, prosés ngaktipkeun Bluetooth dina Windows 10 henteu rumit. Janten urang tiasa ngalaksanakeunna sepanjang waktos ku cara anu saderhana. Upami urang hoyong mareumanana, lebetkeun bagian anu sami anu parantos kami lebetkeun pikeun ngaktipkeunana.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.