Kumaha carana ngaktipkeun Window 10 Creators Update sareng lisénsi Windows 7 sareng Windows 8

Konci Lisénsi

Pembaruan Windows 10 Creators di dieu pikeun cicing, tanpa diragukeun, sabab jalma-jalma ti Redmond ningkatkeun unggal dinten langkung saé kinerja umum sistem operasi kalayan tujuan narik sabisana seueur pangguna. Sareng éta teu aya saeutik anu masih kénéh nangkél kana Windows 7, sistem anu cukup stabil sareng gancang anu parantos narik ati pikeun seueur kacapean. Numutkeun ka Microsoft, dugi Juli taun kamari kami henteu tiasa nyandak kauntungan tina lisénsi Windows 7 kami pikeun ngaktipkeun Windows 10, tapi ieu henteu leres-leres nyata, Kami masih tiasa nganggo lisénsi Windows 7 sareng Windows 8 pikeun ngaktipkeun Windows 10 Creators Update sareng kami bakal nyaritakeun kumaha.

Kami gaduh komputer énggal atanapi urang ngan saukur masang deui sistem operasi lengkep, urang tingali yén pamasangan pembaruan dimimitian, kumaha éta tiasa sanésna, sareng éta Kami nyarankeun yén nalika ngamimitian komputer urang ngamangpaatkeun kamungkinan masang sadaya pembaruan sateuacan anjeun ngamimitian nganggo.

Sakali urang gaduh Pembaruan Windows 10 Creators ngajalankeun tanpa masalah dina PC urang, urang bakal angkat kana Konfigurasi Sistem, urang tiasa ngamangpaatkeun pintasan keyboard «Windows + kuring«, Dimana urang bakal ngalebetkeun« bagiansistim»Pikeun napigasi ka«Ngeunaan ... ». Di dieu kami bakal milarian pilihan pikeun nuliskeun konci produk sareng kami bakal nyalin konci kami tina Windows 7, Windows 8 komo Windows 8.1 sadayana.

Kanyataanna nyaéta urang tiasa kéngingkeun lisénsi Windows légal anu parantos kalangkung ieu kalayan harga saos dibawah biaya Windows 10 ayeuna, éta sababna kami nyarankeun anjeun nyandak puteran anu saé sareng mangpaatkeun éta pikeun ngirangan biaya pembaruan. sabisa., ngareset atanapi instalasi anyar Windows 10 Creators Update Naha mayar langkung nalika urang tiasa mayar langkung kirang? Sigana ancaman Microsoft teu acan aya kanyataan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.