Aktipkeun autosave dina Microsoft Excel sareng henteu kaleungitan parobihan dina spreadsheets anjeun

Microsoft Excel

Nalika damel sareng dokumén anu béda tina suite Microsoft Office, sapertos spreadsheets Excel, atanapi kalayan Kecap o PowerPoint, salah sahiji bahaya anu paling hébat nyaéta, kusabab parangkat lunak atanapi kagagalan non-komputer, sapertos kagagalan dina catu daya, nyaéta kamungkinan kaleungitan sadaya data tina dokumén éta, anu dina lingkungan damel tiasa nyababkeun masalah serius .

Kusabab ieu, sanaos leres yén mangtaun-taun Microsoft parantos ningkatkeun paningkatan anu béda sahingga dina kasus ieu eusina tiasa dipulihkeun, hal anu paling aman nyaéta aktipkeun autosave langsung, pilihan anyar anu sayogi di Microsoft Office hatur nuhun anu eusina disimpen langsung dina awan, tiasa langsung ngakses perobihan anu dilakukeun iraha waé sareng tanpa rugi.

Kumaha ngonpigurasikeun autosave dina Microsoft Exccel supados henteu kaleungitan parobihan dina spreadsheets

Dina hal ieu, fungsi autosave cukup saderhana. Anjeun kedah gaduh akun Microsoft (Éta tiasa sampurna a pribadi atanapi perusahaan atanapi pendidikan tanpa masalah), ogé versi panganyarna tina Office 365 dipasang, kumargi pilihan anu dimaksud rada anyar sareng teu aya dina sadaya vérsi.

Kalayan ieu, naon anu bakal dilakukeun nyaéta unggah dokumén Microsoft Excel langsung kana OneDrive, jasa awan perusahaan. Nalika anjeun ngalakukeun naon waé jinis parobihan, asalkeun komputer anjeun nyambung kana Internét, bakal diénggalan dina vérsi online, tiasa ngaksésna iraha waé sareng tina alat naon waé, salian ti diunggah langsung, teu aya résiko kaleungitan.

Microsoft Excel
Tulisan anu aya hubunganana:
Janten anjeun tiasa nyalin pita dina Microsoft Excel

Pikeun ngaktipkeun autosave, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta nomeran sudut luhur kénca slaider anu nembongan. Nalika anjeun mencét éta, mimiti tukang sihir bakal naroskeun ka anjeun pikeun akun Microsoft anu anjeun badé anggo, teras anjeun kedah milih nami sareng lokasi na.

Aktipkeun file otomatis dina awan dina Microsoft Excel

Pas anjeun parantos ngalakukeun ieu, Microsoft Excel otomatis bakal ngamimitian unggah dokumén kana awan di lokasi anu anjeun pilih. Teras, saatos anjeun ngadamel sababaraha parobihan dina spreadsheet, anjeun bakal tiasa ningali kumaha dina bagian luhur nembongan kumaha parobihanna diénggalan sacara dinamis, janten moal aya résiko kaleungitan aranjeunna upami gagal.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.