Hindarkeun kaleungitan parobihan dina presentasi anjeun ku ngaktipkeun autosave dina Microsoft PowerPoint

Microsoft PowerPoint

Nalika anjeun ngadamel presentasi Microsoft PowerPoint, sapertos kajadian kalayan Kecap y Excel, salah sahiji bahaya pangbadagna anu aya nyaéta, kusabab kagagalan parangkat lunak atanapi contona kagagalan listrik, teu mungkin pikeun teraskeun ngédit ceuk presentasi sareng parobihanana henteu disimpen.

Ieu mangrupikeun masalah anu serius, utamina dina kasus dimana parobihan anu ditaroskeun henteu lami teuing disimpen. Sareng, pikeun alesan anu sami ieu, sawatara waktos ka pengker ti tim Microsoft mutuskeun pikeun ngahijikeun fungsi autosave, berkat dimungkinkeun pikeun ngajaga parobihan anu dilakukeun dina méga dina presentasi PowerPoint anjeun sacara praktis dina momen anu sami nalika éta dilakukeun.

Kumaha ngaktipkeun autosave di Microsoft PowerPoint pikeun nyingkahan kaleungitan parobihan

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, naon fungsi ieu unggah salinan presentasi PowerPoint anjeun ka OneDrive, Jasa gudang online Microsoft. Sareng, ku cara ieu, salami anjeun gaduh konéksi Internét dina komputer anjeun, parobihan bakal disingkronkeun sacara otomatis, kalayan kamungkinan komo ngaksés vérsi anu diperbarui tina alat sanés.

Microsoft PowerPoint
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha nembongkeun deui toolbar dina Microsoft PowerPoint

Ku cara kieu, pikeun ngaktipkeun autosave anjeun peryogi gaduh akun Microsoft numbu (pribadi, bisnis atanapi pendidikan) ka Kantor, salian ti gaduh pérsi anu diénggalan tina Microsoft Office 365 tumut kana akun éta pérsi henteu lami teuing. Upami anjeun nyumponan sarat ieu, lebetkeun presentasi PowerPoint naon waé anu anjeun kedah tingali, di belah kénca luhur, tombol geser pikeun ngaktipkeun autosave.

Aktipkeun file otomatis dina awan dina Microsoft PowerPoint

Nalika anjeun mencét kana tombol ieu, kotak anu cukup saderhana kedah nembongan, dimana anjeun kedah pilih akun Microsoft mana anjeun hoyong unggah presentasi upami anjeun gaduh sababaraha, engké, ngan ukur aya pilih nami file sareng folder dimana anjeun langkung resep nyimpenna. Pas anjeun milih duanana, anjeun ngan ukur kedah ngantosan sababaraha detik pikeun unggah awal dokumén pikeun lumangsung, teras, nalika anjeun ngalakukeun perobihan kana PowerPoint anjeun, anjeun bakal ningali kumaha di luhurna katingalina aya disimpen dina OneDrive.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.