Naha alarem disada nalika komputer kuring pareum?

alarem

Supados tiasa dugi kana waktosna, hudang dina waktos anu pas atanapi anu sami, anu leres nyaéta alarm mangrupikeun bagian anu penting dina kahirupan sababaraha jalma. Dina pengertian ieu, dina sababaraha kasus alat anu khusus pikeun alat éta dianggo, sapertos jam alarm, tapi aya waktos sanés langkung saé gumantung kana alat éléktronik sapertos telepon atanapi komputer nganggo alarm.

Sareng, dina hal ieu, salah sahiji hal anu paling penting pikeun diperhatoskeun nyaéta naha alarm badé disada iraha waé atanapi henteu. Sareng éta, dina seueur telepon sélulér, upami alarm leres-leres ngonpigurasi, sanaos alatna dipareuman, dimungkinkeun pikeun disada alarm. Nanging, naha hal anu sami kajadian dina Windows 10 PC, laptop, sareng tablet?

Iraha alarm Windows 10 disada? Dupi abdi tiasa nganggo éta sanaos peralatan kuring henteu dihurungkeun?

Sakumaha urang disebatkeun, dina hal ieu mangrupikeun faktor anu penting nalika mutuskeun antara hiji alat atanapi anu sanés pikeun nyetél alarm anu dimaksud. Sareng éta, dina komputer Windows 10, alarm ngan ukur hurung nalika komputer dihurungkeun leres.

Ku cara kieu, upami anjeun nyetel alarm dina komputer atanapi tablet anjeun, sareng pikeun alesan naon waé nalika disada anjeun alat anjeun pareum atanapi hibernasi, alarm moal disada langsungsabab Windows teu ngagaduhan fungsi pikeun komputer pikeun ngamimitian sacara éksklusif pikeun disada alarm.

Windows 10
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha carana nambihan jam kanggo zona waktos sanés dina Windows 10

Maka, upami anu anjeun pikahoyong nyaéta mastikeun yén alarm anjeun bakal disada, tapi anjeun henteu terang naha anjeun bakal nganggo alatna dugi ka waktos anu khusus, meureun mangrupakeun ide anu langkung saé nganggo alat sanés, sabab ku cara ieu anjeun bakal mastikeun yén éta sora leres.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.