Alat pikeun ngaunduh halaman wéb lengkep

web

Anu paling umum nyaéta urang teras-terasan nyambung kana Internét. Tapi, meureun aya waktos nalika urang badé janten teu gaduh aksés kana jaringan kanggo waktos anu lami, sapertos nalika hiber, contona. Dina kaayaan sapertos kieu, urang tiasa nganggo cara ngaunduh halaman wéb anu lengkep. Janten upami urang kedah konsultasi atanapi maca naon waé dina halaman wéb, urang tiasa ngalakukeun offline.

Ngunduh halaman wéb lengkep jauh langkung gampang ayeuna ti bari katukang. Sabagean kusabab alat parantos muncul anu ngamungkinkeun urang pikeun ngalakukeun éta. Urang bade nyarios sareng anjeun ngeunaan alat ieu di handap, sahingga anjeun terang éta upami anjeun hoyong ngaunduh halaman lengkep.

HT Lagu Website Copier

HT Lagu Website Copier

Urang mimitian ku hiji kamungkinan alat anu paling dikenal dina kategori ieu. Mangrupikeun pilihan anu menonjol pikeun gampang pisan dianggo, ogé masihan sakedik masalah dina hal operasi. Kami tiasa ngaunduh dina sistem operasi naon waé, naha anjeun ngagaduhan Windows, Linux atanapi MacOS. Janten raoseun pisan dianggo pikeun sadaya pangguna.

Naon alat ieu ngalakukeun nyaéta nyambung kana halaman wéb anu khusus sareng éta bakal nunjukkeun na tangkal na. Teras, kami anu badé milih naon anu urang hoyong disalin atanapi diunduh tina éta. Janten urang ogé tiasa ngenalkeun gambar, tautan atanapi eusi sanés anu aya dina halaman anu tangtu. Éta masihan kami seueur pilihan kustomisasi dina hal ieu, kumaha cara ngadamel saringan, supados aya eusi anu diunduh sareng anu sanésna henteu.

Alat ieu gratis sareng sakumaha anu parantos kami carioskeun, gampang pisan dianggo. Janten upami anjeun milari cara pikeun ngaunduh halaman wéb lengkep, éta panginten mangrupikeun pilihan anu pangsaéna ayeuna aya. Sagala nyarankeun.

Darcy ripper

Pilihan kadua dina daptar mangrupikeun nami sanés anu ngagaduhan ayana di pasar. Sapertos anu sateuacanna, éta cocog sareng Windows sareng MacOS. Janten anjeun tiasa nganggo henteu paduli sistem operasi anu dipibanda komputer. Atuh éta, urang bakal tiasa ngaunduh halaman wéb lengkep ku cara anu raoseun pisan sareng saderhana.

Éta mangrupikeun Java tiasa dieksekusi dina hal ieu. Naon alat ieu ngalakukeun nyaéta nganalisis halaman wéb anu parantos kami nunjukkeun. Urang ngan saukur kedah ngalebetkeun tautan sareng éta bakal ngaunduh kontén na. Sanaos éta moal ngaunduh sadayana, kacuali kami hoyong ieu. Kusabab urang tiasa ngenalkeun sababaraha kriteria, kanggo nyarios naon anu urang hoyong unduh.

Janten urang naon kamungkinan urang ngadamel eusi pikeun diunduh. Nalika kami ngaunduh, aplikasi nunjukkeun kami sajarah lengkep ngeunaan naon anu kami unduh. Janten upami aya masalah atanapi urang hoyong ngaunduh unduhan sateuacanna, éta gampang. Salah sahiji kaunggulan hébatna nyaéta urang tiasa ngaunduh sababaraha halaman dina waktos anu sami. Hatur nuhun kana fungsi ieu dimungkinkeun pikeun ngahemat seueur waktos. Program anu saé kanggo dipertimbangkeun.

Cyotek WebCopy

Acara anu katilu sareng terakhir dina daptar Éta mangrupikeun pilihan anu urang ngan tiasa ngaunduh dina Windows. Éta mangrupikeun program gratis sapertos anu sateuacanna anu urang tingali dugi ka ayeuna. Deui, éta bakal masihan kami kamungkinan pikeun ngaunduh sadaya eusi halaman wéb, atanapi tiasa milih naon anu kami minat unduh dina waktos éta.

Kami gaduh sababaraha kriteria dina program, anu bakal ngamungkinkeun kami pikeun nyaritakeun naon anu urang pikahoyong sareng anu kami henteu hoyong. Janten upami urang milari kontén anu tangtu, éta bakal saderhana pikeun urang dicekel. Sareng hilap perkawis naon anu kami henteu resep unduh tina halaman wéb ieu.

Sadayana anu kami unduh sacara otomatis disimpen dina komputer. Janten urang tiasa nganggo éta sepanjang waktos, tanpa kedah gaduh konéksi Internét. Alat anu saé ogé, anu tiasa dianggo kalayan saé pisan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.