7 alesan luncat tina Android atanapi ios kana Windows 10 Mobile

Windows 10 Mobile

Ayeuna Android sareng ios mangrupikeun dua sistem operasi sélulér anu paling sering dianggo di dunya, kalayan Windows Phone nuturkeun aranjeunna di kajauhan. Kadatangan di pasar tina Windows 10 Mobile Éta pastina bakal janten dorongan pangsa pasar tina sistem operasi sélulér Microsoft sareng saha anu terang upami tiasa néwak dua raksasa anu parantos nguasai pasar sababaraha taun ayeuna.

Alesan pikeun nyangka yén Windows 10 Mobile anyar bakal ningali pangsa pasar na tuwuh aya langkung ti cukup, sanaos dina tulisan ieu Kami bade langkung fokus kana nawiskeun sababaraha alesan kunaon anjeun kedah hijrah ti Android atanapi ios kana sistem operasi Microsoft anu énggal, éta kami ogé yakin yén aya tumpukan éta. Tangtosna, dina tulisan ieu kami nawiskeun anjeun 7 anu kami yakin anu paling penting.

Kamajuan Windows 10 Mobile penting pisan

Parantos sababaraha taun ti saprak Windows Phone dugi ka pasar sareng ti saprak éta teu lirén ngembang dugi ka janten sistem operasi dina jangkung kaayaan sareng di luhur sadayana dina jangkungna naon anu diperyogikeun ku pangguna. Ku datangna Windows 10 Mobile ka pasar sacara resmi kamajuan ieu parantos janten langkung jelas sareng pilihan, fungsi sareng fitur énggal seueur.

Aplikasi universal anu bakal ngamungkinkeun kami nganggo aplikasi dina sababaraha alat anu béda tanpa aya masalah, kemungkinan anu Continuum bakal nawiskeun kami, tiasa nyandak komputer dina bentuk smartphone dina saku urang atanapi integrasi parangkat lunak ieu anu béda-béda aplikasi mangrupikeun sababaraha alesan ieu anu ngajantenkeun yén parangkat lunak Microsoft parantos tumuh sacara dramatis dina unggal jalan.

Personalisasi dumasar kana Live Tiles

Microsoft

Salah sahiji alesan pikeun henteu ngadamel kabisat ka smartphone Lumia pikeun seueur pangguna Android nyaéta kustomisasi sakedik anu ngamungkinkeun para pangguna. Ieu henteu diragukeun rada teu réalistis kumargi di Windows 10 Mobile urang tiasa ngarobih layar utama sakumaha karesep urang berkah anu katelah Live Kotak atanapi ubin.

Hatur nuhun kana ubin leutik ieu urang tiasa mesen layar utama sesuai ka resep urang sareng jantenkeun, contona, aplikasi anu paling sering dianggo langkung ageung sareng anu kami nganggo kirang waktos langkung alit. Tangtosna urang tiasa nempatkeun poto dina wallpaper sareng nempatkeun jam anu saé pikeun ningali waktos sepanjang waktos.

Mungkin ningali kustomisasi Android bénten sareng naon anu tiasa urang laksanakeun dina alat Windows 10 Mobile, tapi pastina henteu langkung saé atanapi goréng, éta béda.

Aplikasi henteu janten masalah atanapi alesan

Salaku pangguna terminal Lumia, kuring kedah ngaku sareng satuju sareng sadaya pangguna anu nganggo Android sareng ios, nyatakeun yén Windows Phone henteu ngagaduhan sadayana aplikasi (resmi) anu dipikabutuh pikeun kahirupan sadidinten. Nanging, ku datangna Windows 10 di pasar, masalah ieu parantos di tukang sareng nyaéta ku aplikasi universal sareng seueur kaunggulan anu sanés, kaseueuran pangembang anu paling penting dina pasaran parantos ningali kabutuhan pikeun ngembangkeun aplikasi na pikeun sistem operasi Microsoft anyar.

Sapoé toko aplikasi Windows 10 resmi mimiti dieusian, sareng sanés ngan ukur aplikasi sékundér, tapi sadayana aplikasi anu paling populér sareng penting anu dugi ka ayeuna henteu sayogi.

Upami anjeun hoyong ngaluncatan ka terminal sapertos Windows 10 Mobile, laksanakeun tanpa sieun sabab aplikasi, atanapi langkung tepat henteuna éta, henteu janten masalah atanapi alesan pikeun saha waé.

Gampang panggunaan Windows 10 Mobile

Windows 10 Mobile

Alat Android atanapi ios, sanaos naon anu tiasa dicarioskeun, sesah ditangan dina sababaraha waktos sareng mendakan anu khusus tiasa janten misi anu mustahil pisan. Ngatur Windows 10 Mobile mangrupikeun hal anu saderhana sareng di luhur sadayana intuitif.

Pilihan sareng fungsina katingali ku sadayana, upami urang hoyong bahkan ngaliwatan Live Tile anu disimpen dina layar utama. Microsoft parantos terang kumaha damelna saé pisan dina hal ieu sareng parantos ngahontal hiji hal anu katingalina teu kapikir sareng éta henteu langkung ti kéngingkeun sistem operasi anu gampang ditanganan sareng diadaptasi pikeun pangguna sareng jalmi mana waé.

Bewara, pembaharuan anu diperyogikeun

Bewara peryogi angkat wajah sareng sababaraha paningkatan ngeunaan kumaha urang tiasa ningali sareng konsultasi aranjeunna dina Windows Phone sareng dina Windows 10 Mobile ieu parantos épéktip. Microsoft parantos tiasa ningkatkeun aspek ieu pisan nawiskeun kami cara pikeun mariksa bewara sareng ngaksés sababaraha pilihan gancang anu pikaresepeun.

Éta mirip pisan sareng ios sareng Android, sanaos sababaraha paningkatan, janten ti ayeuna urang tiasa mariksa naon waé anu kajantenan atanapi ngahontal smartphone urang tanpa aya masalah sareng tanpa heran kumaha kami di terminal lami kami.

Cortana

Microsoft

Cortana Éta asistén sora Microsoft anu ku datangna Windows 10 dina pasaran parantos langkung penting. Sareng éta parantos tiasa nyusupkeun henteu ngan ukur dina smartphone, tapi ogé dina komputer urang dimana éta sayogi pikeun urang naroskeun ampir naon waé anu aya dina pipikiran, kéngingkeun jawaban anu logis dina sababaraha detik.

Sanaos éta parantos sayogi dina sistem operasi sélulér sanés sapertos Android atanapi ios, nyobian janten persaingan pikeun Google Now atanapi Siri, dina waktos ayeuna anjeunna ngan ukur nyarios basa Spanyol dina Windows 10 sareng Windows Phone, janten pasti aya kauntungan anu hébat.

Ahh, sareng yén teu aya anu ngajual anjeun ngaroko ku bébéja yén contona Siri langkung épisién atanapi langkung gancang tibatan Cortana sareng upami henteu ngalakukeun tés teras teras-teraskeun aranjeunna nyanghareupan. Tangtosna, tong ceurik nalika Cortana ngungkabkeun asistén sora iPhone anjeun.

Fluiditas, otonomi sareng optimalisasi

Paneuri tapi sanés panutup Urang kedah nyorot fluidity, otonomi sareng optimalisasi anu ditawarkeun ku Windows 10 Mobile dibandingkeun sareng sistem operasi anu sanés. Éta parantos mangrupikeun salah sahiji fitur hébat tina alat Windows Phone, tapi ayeuna kalayan datangna sistem operasi Microsoft anu anyar.

Upami anjeun hoyong gaduh smartphone anu ngareuwaskeun anjeun ku cairanana, éta dioptimalkeun maksimal sareng ogé nawiskeun otonomi anu penting pisan, mimitian mikirkeun kéngingkeun terminal nganggo Windows 10 Mobile.

Siap ngalakukeun kabisat tina Android atanapi ios kana Windows 10 Mobile?.


2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   manya cenahna

    Aplikasi sapertos facebook (pikareueuseun) utusan henteu gaduh telepon gratis, sareng naon anu goréng pisan

  2.   Hugo cenahna

    Kurangna sensitipitas ka pangguna Windows kusabab telat dina peluncuran resmi w10 ogé tiiseun Microsoft bahkan masihan pernyataan resmi, ngajantenkeun pangguna terminal bosen sareng milih ngirim perusahaan ka naraka.