Alternatif anu pangsaéna pikeun Microsoft Paint

Gambar logo cét

Microsoft Paint mangrupikeun salah sahiji program Windows anu kawéntar. Ogé mangrupikeun salah sahiji umur panjang, sabab parantos aya dina sistem operasi ti mimiti. Mangrupikeun salah sahiji program gambar paling saderhana anu urang tiasa mendakan, sanaos ogé kasohor ku kagunaanna. Tapi kanyataanna nyaéta éta ogé ngagaduhan sababaraha watesan dina sababaraha kasus.

Kusabab kitu, urang gaduh sababaraha alternatif anu sayogi pikeun Cat. Ku cara kieu, hatur nuhun kana program anu sanés anjeun tiasa ngajaga fungsi dasar tina program, tapi dina waktos anu sami ngagaduhan pungsionalitas tambahan anu tangtu. Saterusna Kami ngantepkeun anjeun sareng pilihan anu pangpayunna pikeun Cat anu pangsaéna.

Sadaya pilihan ieu tiasa dipasang dina komputer Windows tanpa aya masalah.. Ku cara kieu anjeun bakal tiasa ngaraosan program anu tiasa nawiskeun sababaraha fungsi deui. Cocog pikeun ngalaksanakeun parobihan alit dina gambar atanapi upami anjeun kedah ngagambar hal. Salaku tambahan, sadayana aya gratis.

Pinta

Pinta

Urang mimitian ku program ieu éta tiasa diistilahkeun salaku pengganti alami pikeun Cét. Kusabab aranjeunna ngabagi seueur hal anu sami dina hal fungsina. Janten aranjeunna tiasa sampurna silih ganti. Kami ngagaduhan fungsi dasar anu sami sareng dina program Windows, sanaos kami ogé ngagaduhan sababaraha pilihan tambahan. Hatur nuhun ka aranjeunna janten versi anu rada lengkep.

Pinta mangrupikeun gabungan anu sampurna tina kesederhanaan sareng kakuatan. Éta ngagaduhan desain anu saderhana, gampang pisan dianggo pikeun pangguna naon waé. Salaku tambahan, éta mangrupakeun program open source. Upami anjeun milari program anu tiasa ngagentos Cét, éta panginten mangrupikeun pilihan anu pangsaéna aya.

Paint.net

Paint.net

Kadua, urang mendakan pilihan anu seueur pangguna pasti wawuh. Kanggo waktos anu lami éta ditingali salaku alternatip anu saé anu tiasa urang unduh kana komputer urang. Deui, urang nyanghareupan pilihan anu kasohor ku kesederhanaan na. A panganteur saderhana sareng nyaman pisan dianggo. Salaku tambahan, éta ngagaduhan sababaraha fungsi tambahan, ngajantenkeunana lengkep pisan. Kami ogé ngagaduhan épék husus sareng manajemén lapisan hébat tina gambar.

kapur

kapur

Kami nyanghareupan hiji pilihan anu panginten henteu pati dipikaterang, tapi pantes diperhatoskeun dina kaayaan sapertos kieu. Éta mangrupikeun aplikasi gratis sareng sumber terbuka, anu tiasa urang unduh dina sadaya sistem operasi komputer. Salaku tambahan, éta ngagaduhan seueur fungsi tambahan tibatan Cét. Kanyataanna, éta ampir saingan poténsial alat sapertos GMP atanapi Photoshop. Janten menonjol pikeun anu pang lengkepna.

Hal anu paling saé nyaéta sanaos nawiskeun seueur fungsi éditan sareng gambar pikeun kami, panggunaan na saderhana pisan. Mibanda interface anu saé anu ngajantenkeun raoseun pisan tiasa nganggo aplikasi ieu. Salian ti gaduh fungsi tambahan anu manpaat sapertos sikat pikat. Ieu cocog sareng seueur format gambar. Kusabab kitu, urang disanghareupan ku alat anu kualitas sareng gunana pisan.

Pixlr

Pixlr

Pasti seueur diantara anjeun anu akrab kana nami pilihan ieu. Ku sababaraha cara katingalina murag murag sababaraha tukang pesaing. Tapi éta masih pilihan anu hadé pikeun ngaganti Microsoft Paint. Janten mangrupikeun alternatif anu saé kanggo dipertimbangkeun. Mangrupikeun pilihan anu saé sabab éta masihan urang langkung seueur pilihan nalika ngédit gambar. Kanyataanna, nyandak sababaraha fungsi Photoshop. Janten urang nyanghareupan jinis hibrid anu tiasa dianggo kalayan saé. Salaku tambahan, panggunaan na boro komplikasi.

Irfanview

Irfanview

Tungtungna urang mendakan pilihan ieu anu mirip sareng Cét dina sagala rupa aspek. Janten mangrupikeun gaganti alami anu sanés pikeun program Microsoft. Deui, éta nangtung pikeun a gampang pisan ngagunakeun pilihan. Cocog pikeun sadaya jinis pangguna. Sacara umum, program ieu parantos ngawariskeun sababaraha fungsi anu ditepikeun ku program Microsoft. Kituna, urang bakal tiasa ngalaksanakeun némpél leutik dina gambar sareng nambihan sababaraha épék, bentuk atanapi warna. Éta ogé kedah dicatet yén éta mangrupikeun program anu cukup enteng sareng éta tiasa dianggo pisan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Aldo C. cenahna

    Tulisan anu saé pisan sanaos tautan kana kaca program anu lasut ...

  2.   daun hurado cenahna

    Éta saé pisan pikeun kagiatan sareng ngabantosan pikeun ngapdet sababaraha bengkel

  3.   mujijat alsin cenahna

    Kuring resep kaulinan ieu sanajan kuring teu boga TWT