Janten anjeun sacara manual tiasa ngapdet aplikasi toko Windows 10

Toko Windows

Sanaos kanyataan yén dina sababaraha waktos sering kami kéngingkeun aplikasi sareng program anu kami anggo ngalangkungan platform pihak katilu, utamina kusabab seueur program anu ngan ukur sayogi pikeun diunduh tina halaman wéb anu tangtu, anu leres nyaéta Langkung seueur pangembang anu ngagabung kana toko aplikasi Microsoft Windows, anu mana aranjeunna kéngingkeun sababaraha kaunggulan tibatan aplikasi na.

Salah sahijina nyaéta kamampuan pikeun ngalancarkeun pembaruan kalayan gampang, supados pangguna tiasa nampi versi aplikasi sareng gim anu pangsaéna. Nanging, upami anjeun pangguna, kamungkinan éta ti waktos ka waktos anjeun resep masang vérsi pangénggalna tina aplikasi sareng gim anu anjeun pasang tina Microsoft Store dina komputer anjeun, janten kami bakal nunjukkeun anjeun step by step kumaha ngahontalna.

Kumaha cara ngapdet aplikasi Microsoft Store sacara manual

Ngamutahirkeun aplikasi sareng kaulinan anu diunduh hartosna ngagaduhan beja, fitur sareng koréksi anu paling anyar anu aya hubunganana sareng aranjeunna, janten penting pisan. Kusabab kitu, tim anjeun sigana janten tanggel waler pikeun ngarobih pembaruan anu kasebat unggal jadi sering.

Nanging, upami anjeun kersa, anjeun ogé tiasa sacara manual ngamutahirkeun aplikasi anjeun. Jang ngalampahkeun ieu, mimiti sadayana buka Microsoft Store dina komputer Windows 10 anjeun sareng, di luhur, pencét dina tombol kalayan tilu titik pikeun ngakses pilihan toko. Teras, anjeun kedah milih pilihan "Undeuran sareng apdet" sareng, tungtungna, pilih di luhur éta Tombol "Kéngingkeun pembaruan".

Microsoft Store
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha nganonaktipkeun pembaruan otomatis ti Microsoft Store

Nalika anjeun ngalakukeun ieu, anjeun kedah ngantosan sababaraha detik sareng, sacara otomatis, Windows bakal mariksa vérsi sadaya aplikasi anu dipasang dina komputer sareng bakal ngamimitian ngaunduh pembaruan anu saluyu tina sadaya aplikasi sareng gim di Microsoft Store upami aya vérsi anu langkung anyar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.