Aplikasi anu pangsaéna pikeun defragment hard drive anjeun

Hard disk

Defragmentasi hard drive anjeun penting pikeun pangropéa anu saé pikeun disk kami. Sanaos mangrupikeun prosés anu seueur pangguna henteu terang sareng henteu terang kumaha ngalaksanakeunana. Kabeneran, urang gaduh seueur aplikasi anu ngabantosan kami dina prosés ieu. Ku cara kieu, urang bakal tiasa defragment disk dina cara saderhana sareng tanpa ngahasilkeun masalah operasi di jerona.

Teras Kami ngantepkeun anjeun séri aplikasi anu tiasa defragment hard drive dina Windows. Ku cara kieu, nalika waktosna sumping, prosés na bakal langkung gampil berkat aplikasi ieu. Pilihanna parantos tumuh ngalangkungan waktos, janten kami mendakan alternatif anu paling pikaresepeun.

Disk Gancang

Urang mimitian ku naon kamungkinan salah sahiji alat anu paling saé sareng pang populerna pikeun defragment hard drive anjeun dina Windows. Éta mangrupikeun aplikasi anu hampang pisan, anu nyéépkeun sakedik ruang panyimpenan. Éta ogé masihan kami seueur fungsi, sabab ku éta kami moal tiasa defragment disk, tapi urang gaduh fungsi sanés. Urang tiasa ngatur file anu kapisah sareng teras-terasan, sapertos.

Mangrupikeun aplikasi anu menonjol pikeun gampang dianggo, Kalayan sababaraha klik urang tiasa ngalaksanakeun prosés naon waé. Éta ngamungkinkeun urang terang status kaséhatan disk sepanjang waktos, ku cara anu saleresna saderhana. Salaku tambahan, upami urang dina prosés defragmenting, urang tiasa ngalakukeun éta nalika urang hoyong, tanpa kaleungitan data kusabab éta. Éta ogé mangpaat pikeun urang nalika milari gagal disk sareng tiasa méréskeunana. Alat anu lengkep pisan.

Hard disk

Tukang nyitak

Kadua, urang mendakan aplikasi sanés anu sigana mah biasa pikeun seueur anjeun. Ieu mangrupikeun pilihan anu sanés pikeun diperhatoskeun iraha defragment hard drive dina Windows. Mangrupikeun aplikasi anu didesain khusus pikeun kagiatan ieu, janten mangrupikeun alternatif anu saé pikeun diperhatoskeun upami anjeun hoyong anu khusus pikeun éta. Dina pengertian ieu, éta mangrupikeun pilihan anu langkung ti ngan ukur ngalengkepan misi na.

Hal anu saé nyaéta urang pangguna henteu kedah ngalakukeun nanaon. Aplikasi sorangan ngurus sadayana, anu idéal upami kami pangguna anu kirang pangalaman dina jenis prosés ieu. Éta bakal ngabantosan urang pikeun tiasa ngalaksanakeun sadayana prosés tanpa sieun yén urang badé ngalakukeun kasalahan atanapi nyababkeun kagagalan dina éta. Gampang pisan dianggo sareng henteu nyandak seueur teuing rohangan dina Windows.

 

Defrag pinter

Aplikasi katilu dina daptar mangrupikeun aplikasi anu paling dikenal dina bidang defragmentasi hard disk dina Windows. Éta dianggap ku seueur salaku anu pangsaéna dina bidang ieu, naha urang nempatkeun kana daptar. Fungsi utamina nyaéta, pikeun ngabantosan defragment disk. Sesuatu anu sampurna, salian ti nangtung pikeun gampang pisan digunakeun, idéal upami urang teu gaduh pangalaman dina bidang ieu.

Éta masihan kami kamungkinan pikeun ngaluarkeun folder atanapi rékaman tina defragmentasi, leupaskeun dokumén, atanapi ngan ukur defrag ngan ukur aplikasi Windows Metro. Dina pengertian ieu, éta masihan urang seueur kamungkinan, sahingga urang ngalaksanakeun prosés anu langkung pas pikeun naon anu urang pilari. Tanpa ragu, hiji aspek anu ngajantenkeun pilihan anu saé kanggo dipertimbangkeun. Salaku tambahan, éta ngagaduhan antar muka anu saé, anu ngajantenkeun gampang dianggo.

Hard disk nulis cache

Defrag kuring

Urang mungkas daptar nganggo aplikasi ieu, anu pangbasajanna dina daptar, tapi éta tiasa ngalakukeun ampir kaajaiban ku hard drive anjeun. Ieu pastina mangrupikeun aspek anu urang kedah tumut kana akun. Éta bakal ngabantosan pisan kami nalika ngeunaan masalah ngeunaan disk kami. Sanaos mangrupikeun pilihan anu disayogikeun pikeun pangguna ahli, sabab éta masihan seueur fungsi tambahan, anu ngamungkinkeun urang nyandak bagian anu henteu diidinan ku aplikasi sanés. Dipercaya sareng seueur poténsial.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.