Kumaha cara muka sababaraha aplikasi tina menu mimiti Windows 10 dina waktos anu sami

Logo Windows 10

Nalika nganggo Windows 10, ménu mimiti penting dina komputer. Atuh, kami gaduh aksés kana seueur aplikasi, salian ti éta tiasa ningali sadaya aplikasi anu parantos dipasang dina komputer. Janten anu masihan kami pandangan anu saé dina hal ieu. Meureun aya waktos nalika urang kedah muka sababaraha aplikasi, pikeun ngalaksanakeun sababaraha tindakan.

Dina hal ieu, urang kedah muka unggal aplikasi masing-masing. Sanaos henteu kagok, prosés na ngalambatkeun sapertos kieu. Tapi kanyataanana nyaéta yén dina Windows 10 aya trik anu saderhana pisan. Hatur nuhun éta mungkin muka sababaraha aplikasi dina ménu mimiti dina waktos anu sasarengan.

Anu pangsaéna tina éta urang henteu kedah ngalakukeun nanaon pikeun ngajantenkeun ieu mungkin. Janten urang henteu kedah masang nanaon dina Windows 10 kanggo masihan kamungkinan ieu. Anu kedah urang lakukeun nyaéta ngagunakeun konci sareng pilih aplikasi anu kami hoyong buka bisi éta.

Windows 10

Kituna, urang kedah muka menu mimiti dina komputer sareng panggihan aplikasi anu dimaksud anu urang hoyong buka. Pikeun tiasa ngabuka sadayana dina waktos anu sami, sahingga ngirangan antosan, anjeun kedah pencét kana ikonna. Sanaos, dina waktos anu sami anjeun kedah mencét konci.

Nalika kami ngeklik ikon ieu, urang kedah tahan tombol Windows. Ku cara kieu, naon anu urang ngahontal nyaéta Windows 10 muka sadaya aplikasi ieu dina waktos anu sami. Trik anu saderhana, tapi mangpaat pisan upami urang kedah damel sareng sababaraha aplikasi dina waktos éta.

Ku cara kieu urang bakal tiasa ngahémat waktos ngantosan, kumargi urang nyingkahan kedah ngantosan aplikasi dibuka pikeun muka anu salajengna. Tanpa ragu, hiji trik saderhana tapi mangpaat pisan pikeun dianggo dina Windows 10.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.