Anjeun tiasa nyiptakeun mesin virtual dina Windows 10

Windows 10 Mesin Virtual

Naon anu urang tiasa sebut salaku impian anu béda-béda dimana karakter anu dijantenkeun ku Leonardo DiCaprio dina Inception kapendakan, atanapi di dieu katelah Asal, Windows 10 asli bakal nawiskeun naon mesin virtual pikeun nyalin Windows 10 dina Windows 10 anu sanés.

Kusabab Windows 10 Insider Preview anu terakhir, dukungan pikeun nyiptakeun mesin virtual di jero mesin virtual anu sanés, anu tiasa ngijinkeun Windows dina Windows éta nyalira.

Ieu disababkeun ku fitur anyar anu ngadukung virtualisasi hardware ngalangkungan mesin virtual primér, nyayogikeun lapisan tambahan. Aya watesan dina kapasitas ieu sakumaha bakal mémori dinamis éta henteu tiasa dianggo, sareng naon anu janten sarat pikeun ngagaduhan prosesor kalayan dukungan VT-x. Sanaos saha waé anu ngagaduhan chip tina sababaraha taun ka pengker pasti bakal tiasa aksés kana mesin virtual ieu.

Janten wadah Hyper-V énggal ngamungkinkeun virtualisasi ngan ukur Hyper-Vs sanésna, anu hartosna aktivasina Windows 10 virtualisasi dina Windows 10. Kapasitas anu tiasa dianggo pikeun kedah simpen léngkah pikeun ngalakukeun dualboot sahingga anjeun tiasa milih sistem operasi anu anjeun pikahoyong nalika komputer dimimitian.

Janten kamampuan ieu anu sumping tina Insider Preview anu énggal Éta bakal ngamungkinkeun kami pikeun ngahemat sababaraha léngkah anu saé pikeun nyiptakeun mesin virtual dimana urang tiasa ngaluncurkeun Windows 10 dina Windows 10 anu sanés sareng sajauh anu dipikahoyong, saolah-olah éta mangrupikeun kaca spion nyalira.

Sakumaha anu kuring parantos sebatkeun, kamampuan ieu dituliskeun dina jalma anu ngagaduhan prosesor éta ngadukung VT-X sareng AMD-V. Ieu tiasa dihontal ku ngaktipkeunana tina BIOS tina motherboard, janten langkung gampang pikeun aksés kana halaman wéb pangrojong pikeun mendakan naha pungsionalitas ieu tiasa diaktipkeun. Pungsionalitas anu dimaksadkeun pikeun pangguna anu maju sareng éta rada béda ti anu biasa dianggo dina Windows 10.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.