Atur perusahaan anjeun ti mana waé berkat méga

Ngatur perusahaan

Pandemi anu disababkeun ku coronavirus parantos ngamungkinkeun seueur perusahaan anu damel sacara langsung, pikeun mariksa kumaha mungkin teraskeun ngalayanan jasa aranjeunna ti jauh, Tanpa para padamel merta kedah aya di bungkus kantor sareng manaskeun korsi.

Jelas henteu sadayana padamelan cocog sareng teleworking, nanging, numutkeun sababaraha panilitian, 60%, sareng ngadamel investasi awal alit ku dunungan, dina jangka panjang éta nguntungkeun pisan, henteu ngan ukur ku ngahémat séwang, tapi ogé dina tunjangan , cai, listrik ... Dina raraga ngalaksanakeun parobihan ieu, urang peryogi sababaraha alat.

Pikeun digawé jarak jauh, urang henteu ngan ukur peryogi komputer, webcam pikeun nelepon video sareng konéksi internét, tapi urang ogé peryogi alat anu ngamungkinkeun urang teraskeun ngatur perusahaan saolah-olah urang ngalakukeun éta sacara pribadi.

Paduli sektor naon waé perusahaan didaptarkeun, aplikasi sok diperyogikeun pikeun ngatur sagala rupa anu aya hubunganana sareng perusahaan sapertos tagihan, akuntansi… Aplikasi anu ogé jalan jauh langkung saé tibatan langkung saé.

Milih aplikasi tina tagihan, akuntansi sareng tanaga gawé dina awan pikeun UKM mangrupikeun jalan kaluar anu pangsaéna pikeun perusahaan anu hoyong ngalaksanakeun padamelan jauh atanapi anu dipikahoyong sentralkeun sadayana manajemén perusahaan di tempat anu sami tanpa gumantung kana alat komputer khusus na yén jalma anu ngatur ngatur data ieu tiasa aksés ti mana waé.

Ngatur perusahaan dina méga

Ngatur perusahaan tina méga

Perusahaan anu henteu ékspérimén jarang dina dinten ka dinten (sacara sporadis ngekspor ka luar negeri, ngimpor bahan atanapi produk, ngiringan pameran di luar negeri, ngalibetkeun kagiatan sanés anu utama ...) tiasa ngahémat seueur artos unggal bulan upami aranjeunna milih jinis aplikasi ieu.

Konsultan, aranjeunna henteu persis mirah. Sanaos sababaraha netepkeun biaya bulanan, anu sanés ngeusian gumantung kana jumlah patarosan anu urang buat, jumlah gaji anu kedah diitung, tagihan anu kedah dilakukeun, ogé tingkat kompleksitas akuntansi.

Naon waé perusahaan alit atanapi sedeng tiasa Dispense sareng konsultasi ku nganut aplikasi dina awan, aplikasi anu ngamungkinkeun urang pikeun ngendalikeun tagihan, akuntansi sareng gaji ti mana waé. Raosna gaduh data éta salawasna aya, henteu paduli sabaraha waktosna sareng dimana dimana urang, teu aya hargana.

Kumaha carana ngatur perusahaan tina awan

Sadaya perusahaan didasarkeun kana tilu pilar dasar: tagihan, akuntansi sareng penggajian. Pikeun ieu, urang kedah nambihan palanggan, "éta" anu sesah dihontalna tapi hésé pisan leungitna. Naon jinis aplikasi ieu nawiskeun kami?

Aplikasi tagihan

Ngatur perusahaan tina méga

Ngatur éta elehan sareng saham Ngalangkungan méga, éta ngamungkinkeun para padamel anu ngurus ngajual atanapi ngadistribusikaeun produk, pikeun terang unggal waktos, boh harga produk sareng saham anu aya di gudang, upami perlu diperpanjang ku panyadia biasa atanapi milarian panyadia énggal.

Salaku tambahan, éta ngamungkinkeun urang atur status faktur anu kami kaluarkeun (salah sahiji bagian anu paling penting dina dunya bisnis), ngatur pembelian matérial, jasa anu disayogikeun (idéal pikeun Pagawé Leupas), ngatur komisi jasa, ngahasilkeun faktur langsung tina pesenan pelanggan ...

Aplikasi akuntansi

Ngatur perusahaan tina méga

Akuntansi perusahaan mangrupikeun bagian anu paling mendasar, sabab éta ngamungkinkeun urang terang sepanjang waktos upami perusahaan nuju nguntungkeun, Éta parantos mimiti asup kana warna beureum sareng urang kedah ngamimitian ngalakukeun tindakan atanapi anu pangsaéna pikeun urang nurunkeun buta.

Aplikasi manajemén akuntansi dina awan, kedah ngamungkinkeun urang ngatur akuntansi perusahaan anu tunduk kana Estimasi Langsung atanapi Estimasi Tujuan (modul) sareng anu ngamungkinkeun urang ngaluarkeun buku-buku resmi kanggo nampilkeun dina pendaptaran anu aya atanapi nalika dipénta ku bank salian ngamungkinkeun urang nampilkeun padumukan PPN, pajak penghasilan pribadi ...

Éta ogé kedah nawiskeun laporan lengkep ngeunaan palanggan sareng pemasok kami, terang kana rékaman tina biaya anu ngulang deui sapanjang taun ... praktis sami anu urang tiasa mendakan dina aplikasi akuntansi naon waé anu urang tiasa anggo tapi ku kagunaan tiasa dianggo dina awan.

Aplikasi pamayaran

Ngatur perusahaan tina méga

Gaji tiasa janten dunya anu rumit pisan, anu dina seueur kasus gumantung kana konsultasi upami urang henteu hoyong tungtungna ngalakukeun salah. Upami di perusahaan unggal bulan, jumlah gajianna henteu bénten-bénten, ku henteu ngenalkeun tunjangan, biaya, tambahan sareng anu sanésna, hatur nuhun kana jinis aplikasi awan ieu, urang tiasa meunang kadali pinuh ku ucing staff, jaminan sosial, pajak penghasilan pribadi ...

Badé ka awan di tengah taun 2020

Ngatur perusahaan tina méga

Moal telat upami kabagjaan anu saé. Kamungkinan anjeun parantos nganggo aplikasi khusus salami mangtaun-taun pikeun tiasa ngendalikeun perusahaan anjeun, catetan lagu anu anjeun henteu daék éléh pikeun ngalih kana sistem anu langkung nyaman.

Nalika milih paket aplikasi manajemén awan, urang kedah tumut kana akun upami nawiskeun ka kami a jasa impor, nyaéta, ngamungkinkeun kami pikeun ngalirkeun data aplikasi anu parantos kami anggo dina sababaraha taun terakhir kana platform énggal, sahingga urang tiasa teras-teras gaduh data pajak, tenaga kerja sareng tagihan perusahaan urang saprak urang mimiti komputerisasi .


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.