Bédana Windows 10S vs Windows 10

Gambar Windows 10 S

Microsoft nyayogikeun kanggo kami versi anu béda tina Windows 10, versi anu nyobian nyayogikeun sadaya kabutuhan pangguna, ti pangguna bumi dugi ka propésional anu kedah ngamanpaatkeun komputer. Kana vérsi ieu ditambihan deui anu disebat Windows 10s, vérsi anu ditujukeun pikeun grup komputer anu khusus pisan.

Upami kami mikir mésér lisénsi Windows pikeun panggunaan bumi tapi kami henteu terang mana anu mangrupikeun pilihan anu pangsaéna, maka kami nunjukkeun anu utama bédana antara Windows 10 sareng Windows 10, Bedana anu bakal ngamungkinkeun urang mutuskeun gancang.

Windows 10

Kagancangan

Windows 10s mangrupikeun vérsi anu langkung énggal sareng pilihan anu kirang tina Windows 10 Home, ngamungkinkeun anjeun hurungkeun komputer dina waktos anu singget pisan, sakitar 15 detik upami urang nganggo hard disk mékanis, salami menit anu diperlukeun pikeun versi Home.

Konsumsi batré

Windows 10s, mangrupikeun vérsi anu langkung alit sareng kirang fungsi, nawiskeun kami konsumsi batré handap dibandingkeun sareng Windows 10 Home, janten mangrupikeun pilihan anu saé pikeun pangguna anu hoyong manjangkeun batré alat portabelna maksimal, bahkan upami aranjeunna kedah nyerah sababaraha pilihan.

Kasaluyuan aplikasi

Windows 10s ngan ukur ngamungkinkeun urang masang aplikasi anu sayogi di Microsoft Store, janten urang tiasa hilap masang aplikasi anu teu aya di jerona, masalah anu tiasa janten masalah pikeun sababaraha pangguna, kusabab kasadiaan aplikasi di toko Mcirosoft éta henteu luhur pisan.

Watesan ieu moal ngijinkeun kami masang aplikasi ti pihak katilu sapertos Chrome, Firefox, Opera sareng aplikasi pihak katilu sanés anu ayeuna henteu sayogi di toko aplikasi Windows, parangkat lunak anu kadang urang kedah tiasa nyambung kana smartphone urang, anu tiasa janten masalah dina jangka panjang.

Parabot anu cocog

Windows 10s dimaksudkeun pikeun komputer anu gaduh sumberdaya rendah, komputer anu di sababaraha nagara biasana aya di pusat pendidikan dimana versi ieu leres-leres gratis. Ogé tiasa dipasang dina alat-alat luhur, khususna anu aya di lingkungan bisnis, dimana aya, mimitina, henteu kedah masang aplikasi éksternal.

kaamanan

Kauntungan utama anu ditawarkeun ku Windows 10s nyaéta ku henteu ngagaduhan aksés ka aplikasi ti pihak katilu, teu aya résiko yén virus, malware atanapi perangkat lunak jahat anu sanés tiasa nyusup kana komputer urang. Nanging, Windows 10 Home sareng versi lengkep sanésna, upami éta langkung rentan ka inféksi, sanaos antivirus terpadu anu disebut Windows Defender, upami urang henteu nganjang ka halaman wéb anu "bentrok" atanapi bakti diri pikeun ngaunduh file naon waé, résiko inféksi diréduksi jauh.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.