Cara ngabagi konéksi komputer komputer anjeun ka anu sanés ngalangkungan Wi-Fi

Wi-Fi router

Dina sababaraha kasempetan, anjeun ngan ukur tiasa nyambung liwat jaringan Ethernet kabel atanapi ngalangkungan jaringan seluler kana Internét, atanapi anjeun ngan ukur tiasa nganggo jaringan Wi-Fi anjeun sareng hiji alat sareng peryogi di batur. Upami ieu kasus anjeun, anjeun tiasa nganggo jinis alat éksternal anu sanés pikeun méréskeunana, tapi upami anjeun langkung resep ngalaksanakeunna langkung gancang anjeun langsung tiasa nganggo komputer Windows 10 anjeun.

Sareng, upami éta ngagaduhan aksés kana Internét, sebutkeun yén ku Windows 10 fungsi dilebetkeun anu ngamungkinkeun langsung ngadamel jaringan Wi-Fi khusus nganggo nami sareng kecap akses anjeun nyalirapaduli metodeu anu anjeun anggo pikeun nyambung. Ku cara kieu, anjeun bakal tiasa ngarengsekeun salah sahiji masalah anu anjeun alami saatos stroke sareng aksés Internét tina alat sanés, henteu paduli sistem operasi na.

Janten anjeun tiasa ngabagi konéksi Internét tina komputer Windows anjeun sareng langkung seueur alat ngalangkungan Wi-Fi

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, tutorial ieu hususna kapaké pikeun anu gaduh komputer anu nyambung kana Internét ngalangkungan Ethernet, atanapi ngalangkungan jaringan seluler kalayan kartu SIM. Dina kasus ieu, salami komputer gaduh anteneu Wi-Fi, anjeun tiasa sacara gampang ngabagi konéksi Internét anjeun sareng alat sanés, nyiptakeun jaringan anyar.

Kusabab fungsi ieu dirumuskeun sacara standar sareng Windows 10, anu kedah anjeun lakukeun heula nyaéta buka setélan komputer anjeun, hal anu anjeun tiasa sacara gampil ngahontal tina menu Start atanapi ku mencét kombinasi Win + I dina keyboard. Sakali ka dieu, dina ménu utami, pilih pilihan "Jaringan sareng Internét", anu bakal nunjukkeun sadaya detil sambungan anu béda tina tim anjeun.

iPhone
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha cara ngagunakeun konéksi data iPhone pikeun ngaksés Internét tina komputer Windows

Teras, dina ménu anu anjeun bakal mendakan di kénca, anjeun kedah milih pilihan "Zona kalayan sinyalna nirkabel sélulér", anu dina hal ieu mangrupikeun nami dimana fungsi ieu disebat dina Windows, sanaos anjeun ogé tiasa mendakanana ku nami aslina, hotspot, gumantung kana basa sistem operasi.

Hotspot sélulér dina Windows 10

Sateuacan anjeun ngamimitian ngabagi konéksi Internét komputer anjeun, penting pikeun anjeun ngonpigurasikeun leres-leres pikeun nyegah masalah anu mungkin. Saterusna Kami ngajelaskeun pilihan anu béda anu disayogikeun ku sistem operasi sareng naon anu kedah anjeun pilih pikeun ngarobih:

  • Bagikeun sambungan internét kuring tina: sigana titik anu paling penting. Turun-turunna bakal nunjukkeun sadaya titik aksés Internét anu ngalangkungan komputer anjeun kana jaringan (Ethernet, 4G / LTE, Wi-Fi, Bluetooth…). Anjeun kedah milih salah sahiji anu anjeun badé anggo pikeun dibagi kana jaringan Wi-Fi anu anjeun bakal jieun.
  • Ngaran jaringan sareng kecap akses: Sacara standar Windows ngahasilkeun jaringan Wi-Fi dumasar kana nami komputer anjeun sareng kecap konci anu dihasilkeun sacara acak. Upami anjeun ngeklik tombol éditan, kotak konfigurasi kedah nembongan, dimana anjeun ngagaduhan kamungkinan pikeun ngarobih parameter-parameter ieu sesuai karesep anjeun (éta henteu kedah sami sareng jaringan Wi-Fi anjeun, anjeun tiasa ngarobihna kana rasa anjeun).
  • Aktipkeun ti jarak jauh- Ieu masihan kamampuan alat sanés, biasana ngalangkungan konéksi Bluetooth, pikeun nyungkeun Windows ngaktipkeun hotspot mobile. Disarankeun ulah diaktipkeun kecuali anjeun ngontrol sadaya alat anu anjeun sambungkeun kana komputer nganggo téknologi ieu, sabab upami henteu ngalakukeun éta, anjeun bakal ngagaduhan masalah kaamanan di hareup.
Wi-Fi router
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha nyambungkeun komputer Windows anjeun kana Internét nganggo sambungan data telepon Android liwat Wi-Fi

Sakali anjeun parantos ngalaksanakeun ieu, di luhur jandéla konfigurasi anu sami anjeun bakal tiasa tandana saklar munggaran kalayan nami "Bagikeun konéksi Internét abdi sareng alat sanés". Pas anjeun parantos ngalakukeun ieu, saatos sababaraha detik komputer anjeun bakal mimiti ngabagi konéksi Internét ngalangkungan jaringan Wi-Fi anu parantos anjeun atur, ngamungkinkeun anjeun nyambung tina alat sanés.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.