Bahaya sareng kalemahan nganggo lisénsi bajakan dina Windows 10

Windows 10

Jutaan pangguna parantos ningkat kana Windows 10 dina sababaraha taun ka pengker. Sababaraha diantarana nyandak kasempetan pikeun ngalakukeunana gratis anu Microsoft parantos pasihkeun dina sababaraha waktos. Pamaké anu sanés parantos mésér lisénsi, pikeun anu aranjeunna mayar artos. Sanaos aya pangguna anu henteu mésér lisénsi hukum, tapi parantos nganggona konci bajakan.

Ieu mangrupikeun hal anu urang mendakan di pasar. Sanaos aya résiko na. Sanaon éta tiasa disada saé pisan pikeun aksés ka Windows 10 ku cara anu murah atanapi gratis. Sakumaha tabungan tiasa 100 atanapi 150 euro. Sanaos ieu mangrupikeun hal anu ogé ngagaduhan seueur akibat, henteu salawasna positip.

Bahaya sareng kasusah anu urang mendakan dina hal ieu seueur pisan. Dina sababaraha kasempetan, pangguna ngora henteu salawasna sadar kana aranjeunna. Tapi éta saé pikeun tetep émut ieu, sateuacan tohan kana salah sahiji lisénsi murah ieu. Konci atanapi lisénsi ieu tiasa dipésér dina seueur kasus online, di toko sapertos eBay. Janten aranjeunna mangrupikeun hal anu ngagaduhan ayana hébat dina pasaran.

Bahaya lisénsi Windows 10 bajakan

Windows 10

Émut yén biasana lisénsi atanapi konci ieu nyumputkeun vérsi anu dirobih tina Windows 10. Maka, tiasa waé éta malware atanapi spyware parantos lebet kana éta. Mangrupikeun cara anu dianggo ku seueur panyerang, sabab éta ngamungkinkeun aranjeunna aksés kana komputer hiji jalma, janten aranjeunna ngagaduhan aksés kana inpormasi unggal waktos. Ieu mangrupikeun hal anu kedah diémutan, sabab éta tiasa lumangsung kalayan gampang.

Masalah anu gedé ogé nyaéta kurangna dukungan. Dina Windows 10, kami gaduh dukungan anu sayogi pikeun ditingali upami aya masalah. Salaku tambahan, urang gaduh aksés pikeun ngapdet sepanjang waktos, upami aya masalah sareng sistem operasi. Tapi upami anjeun nganggo salah sahiji lisénsi ieu, wajar yén teu aya dukungan. Anu ngabantosan pangguna dina sababaraha waktos. Di sagigireun janten rentan khusus upami aya masalah.

Salajengna, dina sababaraha kasus, Pembaruan Windows Update bakal nyababkeun masalah. Aya kasus dimana pangguna anu nganggo tombol bajakan parantos ningali sistem operasi janten teu tiasa dianggo dina kasus na. Janten anjeun kedah siap-siap masalah dina hal ieu, kalayan pembaruan ieu. Kusabab éta moal mungkin dimungkinkeun pikeun masang aranjeunna atanapi aranjeunna bakal masihan seueur masalah dina hal ieu.

Logo Windows 10

Di sisi séjén, kami ogé ngagaduhan masalah sareng aplikasi. Operasi aranjeunna henteu dijamin sacara pasti, janten kamungkinan aya sababaraha anu moal jalan langsung dina komputer. Nalika konci palsu dideteksi, aya aplikasi sistem anu lirén damel. Seueur fungsi anu urang sayogi dina hal ieu terbatas. Salaku tambahan kana kamungkinan masalah dina hal kinerja sareng operasi sacara umum yén ieu tiasa nyababkeun.

Masalah anu seueur pangguna henteu terang, nyaéta Windows 10 biasana ngamutahirkeun daptar konci palsu na, anu daptar hideung. Kusabab kitu, kamungkinan konci anu anjeun anggo kana daptar hideung. Anu bade maksa anjeun milarian anu énggal. Tapi, paling kamungkinan konci anyar ieu ogé bakal dilebetkeun kana daptar hideung ieu di luhur bari. Janten mangrupikeun prosés anu teras-terasan diulang. Teu aya jaminan yén éta bakal teras damel pikeun pangguna.

Tungtungna, aya Mungkin masalah hukum nganggo konci Windows 10 palsu. Anu disebat parangkat lunak bajakan nuju dianggo. Hal anu aya denda. Dina kasus pangguna swasta, éta henteu salawasna hartosna yén bakal aya denda. Sanaos kanggo perusahaan atanapi pangguna anu nganggo kecap akses palsu pikeun panggunaan propésional, kemungkinan naék ditingkatkeun. Janten mangrupikeun hal anu henteu kedah dibuang iraha waé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.