Kumaha cara mulangkeun iPhone, iPad atanapi iPod touch tina komputer Windows

Balikan deui iPhone, iPad, atanapi iPod touch ti Windows nganggo iTunes

Tiasa waé anjeun peryogi pikeun ngareset pabrik iPhone, iPad atanapi iPod touch, nyaéta produk Apple anu nganggo sistem operasi iOS atanapi iPadOS. Ngalakukeun éta tina alat éta sorangan saderhana, kumaha ogé, upami anjeun ngalakukeun pamulihan anu lengkep anjeun tiasa mastikeun ngabersihkeun alat anu langkung lengkep, hal anu anjeun ngan ukur tiasa ngahontal nganggo komputer pikeun éta. Sareng, dina hal ieu, Éta panginten langkung gampil tina Mac, tapi anjeun ogé tiasa ngalaksanakeunana tanpa aya masalah nganggo komputer Windows.

Pikeun ngalakukeun ieu, leres anjeun bakal peryogi léngkah sateuacanna langkung ti upami anjeun langsung ngalakukeun tina macOS, sapertos pamasangan program anu diperyogikeun, tapi éta moal rumit teuing sahingga anjeun tiasa ngahontal éta tanpa kasusah nanaon.

Janten anjeun tiasa mulangkeun alat ios atanapi iPadOS tina komputer Windows

Download iTunes

Ayeuna, aya seueur program pihak katilu anu bakal ngamungkinkeun anjeun ngalaksanakeun tindakan ieu. Ayeuna, kaleresan éta anu paling disarankeun sareng Apple resmi nyaéta iTunes, anu sajabi ti ciri anu aya hubunganana sareng musik ogé bakal ngamungkinkeun anjeun ngatur aspek alat-alat éta anu anjeun mutuskeun sambungkeun kana komputer. Kusabab ieu pisan, anjeun kedah ngaunduh program ieu, ngémutan yén éta ogé kalebet supirna pakait sareng alatna.

Pikeun ngaunduh, Upami anjeun gaduh Windows 10 dina komputer anjeun, anjeun bakal tiasa kéngingkeun iTunes langsung ti Microsoft Store haratis, tapi upami anjeun gaduh vérsi anu langkung lami tina sistem operasi, maka anjeun kedah aksés ka halaman wéb Apple pikeun ngaunduh sareng manual instalasi pikeun program anu dimaksud. Sakali instalasi parantos réngsé, anjeun tiasa neraskeun léngkahna.

Apple Maps
Tulisan anu aya hubunganana:
Ngagunakeun Apple Maps dina Windows tiasa dimungkinkeun: kami nunjukkeun kumaha cara ngalakukeun éta tanpa ninggali panyungsi

Balikkeun alat anjeun nganggo iTunes

heula, sambungkeun iPhone, iPad atanapi iPod touch anjeun kana komputer Windows anjeun liwat kabel USB sareng iTunes kabuka. Program bakal sacara otomatis ngadeteksi na sareng masang file sareng driver anu saluyu, janten anjeun tiasa ngatur alat anjeun tanpa aya masalah. Pas parantos siap, di kénca luhur anjeun bakal ningali ikon ngalambangkeun alat anjeun, kalayan formulir anu saluyu, sareng upami anjeun mencét, anjeun bakal ngaksés tab énggal dimana sadaya inpormasi anu aya hubunganana lengkep, tiasa ngatur kontén sareng sadayana anu anjeun peryogikeun.

Dina tinjauan, gigireun data anu sami, anjeun kedahna ningali dua tombol némbongan, hiji pikeun ngapdet iPhone, iPad atanapi iPod sareng hiji deui kanggo mulangkeunana. Anjeun ngan ukur kedah pencét dina kadua pikeun ngamimitian prosés anu dimaksud.

Balikan deui iPhone, iPad, atanapi iPod touch ti Windows nganggo iTunes

Teras Éta bakal nunjukkeun perjanjian lisénsi anu béda tina versi ios atanapi iPadOS anu anjeun kedah tarima, teras éta bakal mimiti diunduh vérsi saluyu. Unduhan nyarios bakal dilakukeun tina server Apple ku cara anu aman, sareng di kénca luhur anjeun bakal mendakan kamajuan unduhan, diwakilan ngalangkungan bunderan leutik anu bakal réngsé nalika kamajuan. Tangtosna, unduhanna bakal sababaraha gigabyte, janten gumantung kana konéksi Internét anjeun kamungkinan waktos ngantosan langkung lami.

update Windows
Tulisan anu aya hubunganana:
Sabaraha komputer tiasa diaktipkeun ku unggal lisénsi Windows (OEM sareng Retail)

Sakali download parantos réngsé, anjeun tiasa ningali kumaha iPhone, iPad, atanapi iPod touch lebet mode DFU sareng ngamimitian dipasang. Kamajuan anu dimaksud nembongan duanana di luhur iTunes, dimana saran anu sanés anu dituturkeun dituduhkeun, ogé dina alat éta nyalira, sahandapeun logo mérekna.

Tungtungna, alat bakal balikan deui upami sadayana parantos lancar, sareng program bakal nunjukkeun ka anjeun ku peringatan dina komputer anjeun. Pareuman hurungkeun deui ieu rada laun tibatan biasana, tapi nalika éta réngsé alat anjeun bakal siap buka. Maka anjeun kedahna waé ngalakukeun konfigurasi na, hal anu anjeun tiasa ngahontal duanana tina iPhone, iPad atanapi iPod touch anjeun langsung ku nuturkeun léngkah-léngkah anu bakal muncul dina layar, ogé tina komputer anjeun sareng iTunes upami anjeun hoyong atanapi henteu ngagaduhan sambungan Internet.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.