Kumaha mulangkeun Windows 10 ka titik pamulihan saméméhna

Balikkeun jandéla

Sistem operasi Microsoft, Windows, geus dicirikeun ku mahluk sistem operasi anu cocog sareng milyaran komputer anu bédaSamentara macOS, sistem operasi Apple pikeun PC Anjeun, ngan cocog sareng sababaraha belasan PC.

Upami urang tumut kana kasaluyuan anu dibutuhkeun ku Windows, éta henteu matak heran yén, ti jaman ka jaman, urang mendakan sababaraha gangguan, layar biru, lapses kinerja. Sadaya masalah ieu, salawasna Éta disababkeun ku masalah parangkat lunak sareng hardware.

Upami komputer urang mimiti masihan masalah layar biru, éta langkung laun tibatan normal, peryogi hirup pikeun ngamimitian, kinerjana parantos turun pisan ... sateuacan anjeun milarian solusi online, anjeun kedah mulangkeun komputer urang ka titik balikkeun saméméhna.

Naon hartosna pamulihan sistem dina Windows?

balikkeun sistem

Mulangkeun titik saméméhna Windows, eta hartina komputer bakal ngahapus sadaya aplikasi sareng supir komponén tina komputer urang nu urang geus dipasang saprak panungtungan waktu urang nyieun titik balikkeun atawa eta dijieun otomatis.

Prosés ieu Éta henteu mangaruhan gambar atanapi file tina sagala jinis anu kami simpen di jerona. Éta ngan ukur mangaruhan fungsi sistem, sanés file anu kami simpen di jerona.

Pulihkeun titik wungkul nyimpen data konfigurasi alat, teu nyieun salinan cadangan eusi urang.

Tugas ieu kedah urang laksanakeun nganggo metode alternatif sanés sapertos a jandéla cadangan, ngagunakeun hard drive éksternal, platform panyimpen awan ...

Urang tiasa nyiptakeun titik pamulihan sorangan, tapi ogé sistem oge jawab nyieun eta unggal waktos urang masang aplikasi anu tiasa mangaruhan operasi alat.

Kumaha cara nyiptakeun titik pamulihan sateuacana

Para nyieun titik balikkeun saméméhna dina Windows Dina raraga ngagunakeun éta dina mangsa nu bakal datang lamun urang butuh eta, urang kudu ngalaksanakeun léngkah anu kuring némbongkeun Anjeun handap:

nyieun titik balikkeun saméméhna

  • Anu mimiti, urang angkat ka kotak teang Windows sareng ngetik Nyiptakeun titik mulangkeun. Urang klik dina hasil munggaran ditémbongkeun.
  • Salajengna, urang buka handap jandela teras klik dina nyiptakeun.

nyieun titik balikkeun saméméhna

  • Salajengna, urang kedah ngalebetkeun nami anu dipikahoyong ngakuan titik balikkeun yén urang badé nyiptakeun. Contona, "Saméméh ngamutahirkeun panggerak grafik".
  • Sakali ngaran diasupkeun, Windows bakal nyiptakeun titik pamulihan komputer, prosés nu lasts sababaraha detik atawa menit (gumantung kana jenis gudang SSD atawa HDD urang boga).
  • Sakali parantos réngsé, éta bakal nunjukkeun pesen ka urang Titik pamulihan parantos suksés didamel.

Kumaha mulangkeun Windows 10 ka titik saméméhna

balikkeun Windows 10 ka titik saméméhna

Para balikkeun Windows 10 pikeun mulangkeun titik anu kami parantos nyiptakeun, kami bakal ngalaksanakeun léngkah-léngkah anu kuring tunjukkeun ka anjeun di handap ieu:

  • Anu mimiti, urang angkat ka kotak teang Windows sareng ngetik Nyiptakeun titik mulangkeun. Urang klik dina hasil munggaran ditémbongkeun.
  • Salajengna, urang buka handap jandela teras klik dina Sistem balikkeun.

balikkeun Windows 10 ka titik saméméhna

  • Salajengna, jandela bakal némbongan éta wartosan kami naon prosés restorasi diwangun, prosés anu henteu mangaruhan dokumén, gambar sareng data pribadi sanés anu kami simpen.
  • Anu paling disarankeun nyaéta nganggo titik balikkeun langsung sateuacana, nyaéta, anu terakhir anu urang laksanakeun, nyaéta pilihan anu disarankeun Windows, sanaos urang ogé gaduh pilihan pikeun milih titik pamulihan mana anu urang tiasa dianggo.
  • Para mulangkeun komputer ngagunakeun titik balikkeun panungtungann yén urang kudu di tim kami, klik dina Disarankeun restorasi sarta tungtungna klik salajengna pikeun ngamimitian prosés.

Atur balikkeun titik

Atur balikkeun titik

Titik pamulihan, sakumaha anu kuring disebutkeun di luhur, aranjeunna henteu nyimpen data anu kami simpen dina alat kamiGantina, aranjeunna nyimpen setelan komputer dina waktos aranjeunna dijieun.

Ditarjamahkeun kana basa Spanyol: nyokot saeutik pisan rohangan. Ngatur titik pamulihan anu didamel ku tim urang atanapi anu parantos urang ciptakeun, hiji-hijina hal anu ngabantosan nyaéta ngagampangkeun milarian anu dipilarian.

Kabéh titik balikkeun maréntahkeun ti newest ka pangkolotna, jadi éta pisan gampang pikeun manggihan nu panungtungan dijieun pikeun mulangkeun éta gampang.

Upami anjeun hoyong mupus sadaya titik balikkeun Windows 10 (boh anu parantos kami ciptakeun sareng anu diciptakeun ku sistem), kami bakal ngalaksanakeun léngkah-léngkah anu kuring nunjukkeun anjeun di handap:

  • Anu mimiti, urang angkat ka kotak teang Windows sareng ngetik Nyiptakeun titik mulangkeun. Urang klik dina hasil munggaran ditémbongkeun.
  • Salajengna, urang buka handap jandela teras klik dina Siapkeun.
  • Hanjakal Windows teu ngidinan urang selektif nyabut titik balikkeun anu urang hoyongkeun sareng éta ngan ukur ngamungkinkeun urang ngahapus sadayana.
  • Pikeun mupus sadaya titik pamulihan Windows, klik dina mindahkeun.

Aktipkeun kreasi otomatis titik balikkeun

Aktipkeun nyiptakeun titik pamulihan Windows

Hal kahiji anu kedah urang laksanakeun, upami urang hoyong mulangkeun ka titik pamulihan sateuacana, nyaéta, écés, ngonpigurasikeun komputer urang supados, périodik ngalakukeun jenis ieu cadangan.

Upami henteu, urang moal tiasa mulangkeun Windows kana cadangan sateuacana sareng hiji-hijina solusi anu tetep nyaéta reinstall Windows 10 ti scratch. 

Windows 10 gaduh natively diaktipkeun fungsi anu ngamungkinkeun kreasi titik balikkeun. Ku cara kieu, unggal waktos urang masang apdet Windows, titik pamulihan bakal didamel.

Sakapeung, Pembaruan Windows mangaruhan operasi komputerLantaran kitu, sistem nyiptakeun titik pamulihan sacara otomatis pikeun tiasa ngabalikeun pamasangan.

titik ieu aranjeunna teu dijieun kalawan sagala aplikasi nu urang install dina komputerSalaku aplikasi biasana henteu, atanapi kedah, mangaruhan kinerja komputer, tapi teu pernah hurts nyieun titik balikkeun anyar saméméh masang aplikasi.

Komputer abdi teu tiasa dianggo

Ku malikkeun alat urang ka titik balikkeun saméméhna, sadaya apdet pikeun duanana Windows jeung aplikasi sejenna, kaasup nu panggerak alat urang, bakal leungit jeung alat urang. eta bakal dianggo deui sakumaha dina awal.

Leres, hanjakalna ieu sanés masalahna, éta tiasa disababkeun kusabab komponén alat urang ruksak (alesan utama pikeun layar biru). Solusi panggancangna sareng panggampangna pikeun ngaleungitkeun masalah ieu nyaéta ngamimitian Windows dina modeu aman.

Dina mode ieu, Windows moal ngamuat panggerak komponén pakakas urang, anu bakal ngamungkinkeun urang pikeun ngaluarkeun, atanapi henteu, yén éta mangrupikeun parangkat lunak komponén alat urang.

Upami alat-alatna jalan sampurna, hal anu munggaran dilakukeun nyaéta ngaidentipikasi kasalahanana miceun hiji-hiji, komponén sareng ngamimitian komputer.

Dua komponén hardware anu mangaruhan alat kami sarta ngabalukarkeun layar biru jeung RAM, kartu grafik sareng akhirna, hard drive.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)