Kumaha carana ngawatesan iklan dina aplikasi Spotify anjeun pikeun Windows 10

Spotify

Spotify mangrupikeun pamimpin ngalirkeun eusi musik, kami henteu ragu ngeunaan éta. Anjeunna parantos sareng kami salami mangtaun-taun, sareng éta parantos ngamungkinkeun anjeunna ngadamel aplikasi anu saé (atanapi program anu disebatna saacanna) lumayan diintegrasikeun kana sistem operasi sareng anu ngamungkinkeun urang pikeun gampang milarian sareng maénkeun musik karesep urang. Ku cara kieu, éta parantos berhasil netepkeun dirina di sakumna dunya salaku pamimpin musik online. Nanging, versi gratis anu ditawarkeun ku Spotify ngagaduhan watesan anu tangtu, urang moal tiasa malire aranjeunna, sapertos jumlah iklan anu penting dina aplikasi na pikeun Windows 10, janten, Dinten ieu kami bakal nunjukkeun kumaha ngabatesan iklan dina aplikasi Spotify anjeun pikeun Windows 10.

Mimiti, urang nyorot yén urang kedah masang versi Spotify sanés anu pang anyarna, tapi versi anu watesan ieu masih aya. Pikeun ngalakukeun ieu, urang bakal uninstall Spotify tina Windows kami sareng kami badé masang versi anu kami nawiskeun dina anjeun PENTING, anu pérsi resmi, sanaos langkung lami.

Sakali Spotify dipasang, kami moal lebet sareng akun kami, tapi kami badé angkat ka Task Manager (tombol mouse katuhu dina task bar> Manajer Tugas) sareng kami badé pastikeun pikeun nutup prosés anu dijalankeun ku Spotify, tutup sadayana sacara lengkep.

Ayeuna urang bakal angkat ka rute "C: \ Windows \ System32 \ driver \ jsb" pikeun muka file "HOSTS" di jero. Urang bakal mukakeunana nganggo: Buka nganggo ...> Notepad, sareng urang bakal nambihan téks ieu kana anu parantos kalebet (dina tungtung):

127.0.0.1 ningkatkeun.spotify.com
0.0.0.0 adclick.g.doublecklick.net
0.0.0.0 adeventtracker.spotify.com
0.0.0.0 ads-fa.spotify.com

Ayeuna urang bakal angkat ka rute salajengna "C: \ Users \ YourUsername \ AppData \ Roaming \ Spotify" sareng urang muka folder "AppData" (catetan: éta tiasa disumputkeun). Kami bakal nyiptakeun file dibaca-hijina ieu di jero:

Spotify_new.exe
Spotify_new.exe.sig

Sareng urang tiasa ngamimitian Spotify sareng akun kami, ngawatesan iklan anu ditingalikeun dina aplikasi. Tutorial ieu ogé ngahindarkeun pembaruan Spotify otomatis.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.