Janten anjeun tiasa ningali sadaya windows anu anjeun kabuka dina Windows 10 nganggo jalan pintas keyboard

PC Windows

Salah sahiji aspek anu sering di resep ku pangguna Windows nyaéta kamungkinan ngendalikeun komputer sareng nyepetkeun tugas-tugas anu tangtu berkat panggunaan paréntah sareng pintasan keyboard khusus, kumargi ngan ukur mencét dua atanapi tilu tombol dina keyboard tina komputer anjeun, anjeun tiasa ngahémat sababaraha tikus tikus.

Dina aspék ieu, salah sahiji anu paling nyaman anu sayogi dina Windows 10 ayeuna, nyaéta anu ngamungkinkeun tampilkeun sakilas sadaya jandéla anu kabuka dina komputer, diantara sadayana desktop virtual. Ku cara kieu, upami anjeun parantos muka seueur program sareng anjeun hoyong anu khusus pikeun ditingalikeun, anjeun bakal tiasa mendakan langsung sacara instan.

ALT + TAB: nunjukkeun sadaya jandéla kabuka dina Windows 10

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, ngan upami anjeun gaduh Windows 10 dipasang dina komputer anjeun, aya jalan pintas keyboard anu tiasa seueur gunana dina hal éta, contona, damel sareng seueur program dina waktos anu sami, Kusabab anjeun tiasa ngadamel sagala rupa anu parantos anjeun tampilkeun.

Jalan pintas anu dimaksud nyaéta Kombinasi konci ALT + TAB yén anjeun bakal tiasa gampang mendakan dina kibor anjeun, sareng ku mencét éta anjeun bakal ningali kumaha wallpaper na ngan ukur dina desktop anjeun, nalika di tengah éta kedahna nunjukkeun leres-leres sadaya windows anu anjeun aktip dina komputerpaduli desktop virtual aranjeunna dina.

Teclados
Tulisan anu aya hubunganana:
Kontrol + B: kagunaan pintasan keyboard ieu pikeun Windows

Tina menu anu sami, anjeun tiasa tutup anu henteu dipikaresep ku anjeun atanapi anu henteu dianggo ku anjeun, nyimpen sababaraha sumber dina komputer anjeun, sareng dina cara nu sami anjeun tiasa ogé aksés aranjeunna, nyababkeun aranjeunna némbongan di payuneun. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun ngan ukur kedah mencét kana anu anjeun badé aksés, atanapi anggo panah keyboard pikeun ngalih ka dinya teras pencét tombol enter pikeun aksés.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.