Gampang ngaleupaskeun bewara Windows 10 tina keyboard

Windows 10

Salah sahiji aspek anu paling tiasa ngaganggu pangguna Windows 10, utamina anu sateuacanna nganggo vérsi lami tina sistem operasi, nyaéta jumlah bewara anu ditampi tina aplikasi anu béda, salian ti cara invasifna muncul.

Sareng, gumantung kana waktosna, kanyataan yén béwara nembongan di sisi kénca, sareng éta ogé maénkeun sora kalayanana, panginten henteu matak pikaresepeun. Kusabab kitu, urang bade ningalikeun kumaha anjeun langsung tiasa nolak béwara pas anjeun sumping ngan nganggo keyboard tina komputer Windows anjeun.

Kumaha otomatis mecat bewara anyar tina kibor dina Windows 10

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, upami dina waktos anu teu cocog komputer Windows 10 anjeun nunjukkeun bewara, sareng anjeun henteu ngajaga modeu ulah ganggu aktip, atanapi modeu konsentrasi anyar, anjeun ngan ukur ngagaduhan pilihan pikeun miceunana, sareng dina hal ieu hal anu langkung raoseun tibatan ngalakukeun éta sareng beurit, sareng anu langkung gancang, nyaéta pikeun ngahontalna ngaliwatan séri pintasan keyboard.

Mimitian ménu dina Windows 10
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha ngarobih reureuh atanapi ningkatkeun waktos anu diperyogikeun pikeun tim kami pikeun nunda

Kanggo ngalakukeun ieu, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta, upami anjeun nampi bewara anyar dina komputer anjeun, pencét kenop Windows + Shift + V dina kibor. Ku cara kieu, béja bakal ka payuneun komputer anjeun, sareng anjeun tiasa ningali ieu sabab éta bakal dibayangkeun handapeun kotak bodas leutik. Saatos, anjeun bakal ngan ukur ngagaduhan pencét konci Hapus pikeun ngahapus béja éta, sahingga bakal lirén nyandak rohangan dina layar komputer anjeun.

Windows 10

Saatos ngaleungitkeunana, kedah dicatet yén éta bakal tiasa dianggo dina cara anu sami sareng upami anjeun parantos ngalaksanakeunana ku beurit. Alesan anu sami, kamungkinan éta béwara nembongan di pusat béja éta nyalira atanapi henteu, hal anu bakal gumantung ngan ukur kana konfigurasi anu anjeun parantoskeun dina komputer anjeun, ogé béwara anu anjeun kantos nampi sareng anjeun jaga di pusat aktipitas.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.