Kumaha cara masang sareng ngatur font dina Windows 10

Windows 10

Windows 10 parantos a versi anu masihan pangguna seueur kamungkinan kustomisasi. Ieu mangrupikeun salah sahiji kaunggulan anu hébat, anu pasti ngabantosan éta pikeun dianggo langkung saé sepanjang waktos. Pangguna anu hoyong, ngagaduhan kamampuan ngarobih font anu dianggo dina sistem operasi. Janten nganggo font anu aranjeunna anggap pantes.

Pembaruan Windows 10 anu anyar parantos ngenalkeun parobihan dina hal ieu. A cara anyar pikeun masang fon dina sistem operasi, anu jauh langkung gampang tibatan anu tiheula. Salaku tambahan, manajemén diantarana ogé saderhana pisan ayeuna dina sistem operasi. Ieu anu kedah dilakukeun.

Pasang fon dina Windows 10

Prosés pamasangan fon dina Windows 10 henteu robih pisan, éta ngan saukur ngajantenkeun léngkah pamungkas. Urang kedah lebetkeun konfigurasi heula teras urang angkat ka bagian kustomisasi. Di jerona urang ningali kolom dina kénca layar, sareng milih pilihan sumber dina hal ieu. Pikeun muka pilihan dina layar.

Ayeuna, ku pembaruan sistem operasi Mei, urang tiasa tingali yén kamungkinan nambihan sumber énggal langsung kaluar. Anjeun kedah pencét, pikeun nyandak kami ka Microsoft Store, dimana urang bakal tiasa ngaunduh sadaya sumber anu dipikahoyong. Éta ngan saukur masalah milih hiji hal ieu. Ku alatan éta, lamun sakali dipilih, urang ngan kedah ngaunduh.

Teras, upami urang hoyong nganggona, Urang ngan ukur kedah buka bagian sumber ieu. Di dinya urang bakal kéngingkeun sadaya fon anu sayogi, boh anu sumping sacara standar dina komputer sareng anu dipasang ku urang sorangan dina hal ieu.

Ngatur sumber

Ngatur sumber

Dina bagian Sumber we urang mendakan bagian Sumber Anu Sadia. Bagéan ieu nunjukkeun font anu sacara standar dina Windows 10, anu lumayan seueur, salian ti anu parantos kami unduh. Kamungkinan yén dina titik anu tangtu anjeun badé ngarobih font dina komputer anjeun. Nalika waktos éta sumping, anjeun kedah milih font anu anjeun badé anggo, tina anu sayogi.

Anjeun kedah pencét kana éta, pikeun ngasupkeun layar anyar, anu tiasa dimungkinkeun ngalaksanakeun aspék konfigurasi tangtu. Masing-masing jinis hurup bénten, janten, aya sababaraha anu kedah janten ukuran anu langkung ageung, pikeun visualisasi anu saé. Dina layar ieu urang tiasa ngonpigurasikeun ieu, sahingga urang bakal tiasa nganggo font ieu dina Windows 10 ku cara anu raoseun pikeun urang sepanjang waktos. Sanaos urang teras ngagaduhan kamungkinan pikeun nyaluyukeun sapertos kitu.

Nalika kami parantos ngonpigurasikeun sadayana, urang tiasa ningalkeun jandéla éta. Modifikasi bakal dilakukeun anu parantos kami pilih, kumaha ngarobih ukuran hurup saur dina komputer. Gampang pisan pikeun ngatur manajemén font anu hadé dina komputer ku cara kieu. Maka, panggunaan Windows 1o anu langkung dipersonalisasi diala

Ngahapus fon

Ngahapus fon

Sigana aya font anu anjeun teu resep atanapi anu anjeun parantos liren nganggo sareng teu ngagaduhan niat nganggo langkung. Windows 10 urang nawarkeun kamampuan pikeun uninstall sumber-sumber anu urang henteu hoyong. Prosedur dina hal ieu saderhana pisan. Urang kedah lebetkeun sumber anu urang hoyong uninstall. Dina ménu anu sami dimana kami parantos ngarobah ukuran na sateuacanna, kami ogé ngagaduhan pilihan pikeun mupus tina komputer urang.

Ieu mangrupikeun hal anu tiasa urang lakukeun ku font naon waé, tapi saé panginten upami urang hoyong ngaleungitkeun atanapi henteu. Aya waktos nalika urang panginten yén sumber henteu dipikaresep, urang ngahapusana teras urang henteu terang kumaha cara ngasilkeunana. Janten langkung saé henteu kedah seueur teuing nganggo pilihan ieu dina komputer, pikeun nyingkahan kaleungitan font anu engkéna urang hoyong pake. Atanapi upami urang ngahaja ngahapus salah sahiji anu urang resep di Windows 10.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.