Kumaha cara ngadamel akun pangguna di Windows 10

Logo Windows 10

Upami urang badé ngabagi komputer Windows 10 urang sareng sababaraha jalma, langkung saé ngadamel rekening pangguna anu misah pikeun masing-masing jalma ieu. Ku cara kieu, masing-masing bakal tiasa gaduh file nyalira, tanpa sésana ngagaduhan aksés. Salian ti ngamungkinkeun masing-masing pikeun ngonpigurasikeun sababaraha aspek. Salajengna kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha anjeun tiasa ngadamel akun pangguna anyar.

Ku cara kieu, upami aya sababaraha jalma anu nganggo atanapi anu badé nganggo komputer ieu nganggo Windows 10, anjeun bakal tiasa ngahemat masalah nyalira. Urang tiasa ngadamel saloba rekening anu dipikahoyong dina sistem operasi, Prosésna sok sami. Kituna, di handap ieu kami bakal nyaritakeun léngkah-léngkah pikeun nuturkeun.

Prosés ngadamel akun saderhana sareng teras sami. Sanaos kami tiasa ngadamel sababaraha jinis akun dina komputer, sabab kami bakal nunjukkeun anjeun di handap. Janten gumantung kana kaayaan anjeun, bakal aya pilihan anu paling cocog sareng anu anjeun milari.

Tina setélan Windows 10

Ngadamel akun pangguna

Éta mangrupikeun cara anu paling saderhana anu tiasa urang anggo pikeun ngadamel akun pangguna anyar dina Windows 10. Tina konfigurasi komputer nyalira urang bakal tiasa ngalaksanakeun léngkah-léngkah anu diperlukeun pikeun gaduh akun pangguna anyar ieu. Éta mangrupikeun hal anu gampang pisan pikeun kahontal.

Urang teras aksés kana konfigurasi komputer sareng sakali di jero, urang kedah kana bagian akun. Kami pencét kana éta sareng pilihan anu ngarujuk kana akun teras bakal némbongan dina layar. Kami angkat ka bagian "Kulawarga sareng jalma sanés" anu nembongan dina ménu kénca.

Dina layar anjeun tiasa ningali bagian anu disebut «Jalma Lain». Di handapeunana urang kéngingkeun simbol + gigireun téks, tambahkeun jalma séjén. Urang kedah pencét kana éta. Jandéla anyar teras dibuka dimana tukang sihir pikeun nyiptakeun akun sanés ieu nembongan. Janten urang kedah ngeusian inpormasi anu diperyogikeun pikeun tiasa ngadamel akun ieu. Dina pengertian ieu, urang gaduh sababaraha pilihan nyieun akun sapertos kitu:

  • Akun Microsoft: Urang tiasa nyiptakeun pangguna anyar dina Windows 10 nganggo akun email Outlook atanapi Hotmail. Janten akun ieu bakal aya dina komputer sareng ogé online. Upami jalma sanés parantos ngagaduhan akun email dina salah sahiji platform ieu, éta tiasa merenah pisan.
  • Rekening pangguna lokal: Ieu mangrupikeun jinis akun anu ngan ukur bakal aya dina komputer ieu. Éta moal dikaitkeun kana email atanapi akun sanés.

Maka urang milih pilihan anu paling cocog sareng kasus urang.. Kami teras ngan ukur kedah nuturkeun léngkah anu dituduhkeun ku tukang sihir sareng ku ieu kami bakal réngsé prosés na. Akun pangguna énggal parantos parantos didamel dina komputer Windows 10. Sakumaha anjeun tiasa tingali, prosés na henteu rumit.

Akun Microsoft

Windows 10

Upami ieu mangrupikeun pilihan anu dipikaresep ku urang dina waktos éta, urang kedah ngalebetkeun email pangguna anu nyarios, boh anu urang atanapi anu sanés anu badé nganggo komputer. Hiji-hijina hal anu bakal urang kedah lakukeun engké nyaéta pencét dina tombol salajengna. Kalayan léngkah ieu, akun bakal didamel dina komputer.

Janten jalma éta tiasa aksés profilna dina komputer, anjeun kedah nyerat kecap konci anu anjeun anggo dina akun email anjeun. Éta bakal sami anu anjeun kedah aksés kana Windows 10 sepanjang waktos.

Akun pangguna lokal

Upami urang milih pilihan ieu, nalika kami aya dina wizard nyieun akun, urang kedah pencét kana pilihan kuring henteu ngagaduhan data login jalma ieu. Maka urang kedah pencét kana Tambihkeun pangguna tanpa akun Microsoft, teras kami bakal diidinan ngadamel akun éta, ngalebetkeun data sapertos nami pangguna atanapi kecap akses anu nyarios yén akun kedah ngaksés komputer.

Ku cara kieu, urang gaduh nyiptakeun akun pangguna lokal dina Windows 10. Akun anu henteu aya hubunganana sareng email sareng ngan ukur tiasa diakses dina komputer éta.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.