Kumaha ngagunakeun konci dinamis dina Windows 10

Sesuatu anu pasti dipikahoyong ku seueur pangguna nyaéta nalika aranjeunna ngalih tina komputer, komputer bakal nabrak. Ku cara kieu urang tiasa nyegah jalma sanés tina aksés kana éta. Windows 10 ngagaduhan fungsi anu ngamungkinkeun komputer tiasa gampang nabrak. Ieu anu disebut konci dinamis, anu kami ngajelaskeun kumaha cara ngagunakeun ieu di handap.

Sabab fungsi ieu ditumpurkeun sacara standar dina sadaya komputer anu nganggo Windows 10. Kituna, kami anu tanggung jawab kedah ngajadikeun éta hasil. Sanaos léngkah-léngkah anu urang kedah nuturkeun dina hal ieu saderhana pisan. Janten, urang tiasa nganggo pamblokiran dinamis.

Sakumaha biasa dina kaayaan sapertos kieu, Urang mimitian ku buka konfigurasi Windows 10. Nalika kami dina konfigurasi urang kedah buka bagian akun. Ieu dimana kami badé mendakan sababaraha pilihan anu ngamungkinkeun kami pikeun ngatur sadayana anu aya hubungan sareng akun.

Konci dinamis

Salah sahiji pilihan anu urang pendakan disebat pilihan login. Éta aya dina bagian ieu dimana urang mendakan anu disebut pangonci dinamis Windows 10. Kusabab kitu, léngkah salajengna anu kedah urang lakukeun nyaéta aktivasina. Urang ngan saukur kedah parios kotak anu némbongan dina pilihan pamblokiran dinamis.

Nalika urang parantos ngalakukeun ieu, kami parantos neraskeun aktivasina konci dinamis. Kituna, waktos salajengna urang jauh tina komputer, urang bakal tiasa ningali kumaha éta diaktipkeun sacara otomatis. Janten, urang nyegah jalma sanés tina aksés kana éta nalika urang henteuna.

Éta mangrupikeun fungsi utilitas anu anjeun tiasa tingali urang tiasa aktip pisan dina Windows 10. Upami iraha waé anjeun badé lirén nganggo éta, cara pikeun mareumanana sami sareng anu urang nuturkeun pikeun aktivasina. Janten anjeun moal ngagaduhan masalah.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.