Kumaha carana ngaktipkeun saringan warna dina Windows 10

Windows 10

Windows 10 ngagaduhan séri saringan warna yén urang tiasa ngaktipkeun pikeun ngabantosan jalma anu ngagaduhan masalah paningal, sapertos buta warna. Ku cara kieu, warna dina layar bakal tiasa adaptasi langkung saé pikeun jalma éta. Hatur nuhun ka aranjeunna palette warna dina layar dirobah. Kami gaduh sababaraha saringan anu sayogi dina sistem operasi. Urang tiasa ngaktipkeun sadayana ku cara anu saderhana.

Kituna, di handap ieu kami nunjukkeun anu pangsaéna cara urang tiasa ngaktipkeun saringan warna ieu dina Windows 10. Janten upami anjeun mikir ngagunakeun salah sahiji na, anjeun tiasa ngalaksanakeunana tanpa aya masalah. Léngkahna saderhana sareng henteu kedah masang sesuatu.

Sakumaha biasana dina kasus ieu, urang kedah lebet kana Windows 10 setelan heula. Nalika urang aya di jero, urang kedah ngalebetkeun bagian aksés. Sakali dina bagian ieu, anjeun kedah ningali kolom anu nembongan di sisi kénca layar.

Saringan warna

Anjeun bakal ningali yén salah sahiji pilihan disebut saringan warna. Maka pencét kana éta. Di tengah layar ayeuna bakal némbongan a bagian disebut Paké saringan warna, dimana anjeun mendakan saklar, anu tiasa anjeun aktipkeun. Ku ngalakukeun ieu, anjeun parantos ngaaktipkeun panggunaan saringan warna ieu dina Windows 10.

Teras Anjeun ngan ukur kedah ngatur saringan ieu numutkeun kabutuhan anjeun. Anjeun bakal ningali yén aya sababaraha pilihan anu sayogi, sapertos Inverted, Grayscale, sareng Inverted grayscale. Sanaos sistem operasi ogé nampilkeun pilihan anu sanés, didesain kanggo anu buta warna, janten langkung gampil ngarobih warna na.

Ku cara kieu, anjeun parantos ngonpigurasikeun saringan warna ieu dina sistem operasi anu anjeun pikahoyong bari henteu seueur teuing gangguan. Prosésna saderhana, janten anjeun moal ngagaduhan seueur masalah. Janten upami anjeun ngagaduhan masalah visi anu aya hubunganana sareng warna, anjeun tiasa nyaluyukeun Windows 10 supados langkung raoseun.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.