Kumaha mareuman Riwayat Kegiatan dina Windows 10

Windows 10

History History mangrupikeun fitur anu parantos dilebetkeun kana Windows 10. Di jerona, urang mendakan sejarah sagala anu dilakukeun dina sistem operasi. Kituna, anjeun tiasa ningali poto anu parantos urang tingali, aplikasi naon anu parantos dijalankeun sareng seueur deui. Maka, aya pangguna anu henteu resep kana ieu, kusabab éta mangaruhan kana karusiahanana. Upami anjeun hoyong, anjeun gaduh kamungkinan pikeun mareumanana.

Aya dua cara éta tiasa nganonaktifkeun sajarah ieu dina Windows 10. Kami bakal nunjukkeun ka anjeun di handap ieu, janten upami anjeun mikir ngalaksanakeunana, éta bakal langkung gampang pikeun anjeun sepanjang waktos dina komputer anjeun.

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, urang gaduh dua padika anu béda. Dina salah sahiji diantarana urang badé nganggo Sistem Registri Windows 10, sedengkeun dina sadetikna éta kami bakal ngamanpaatkeun kabijakan kelompok anu disebut. Duanana cara sami-sami efektif dina ngajantenkeun riwayat kagiatan ieu ditumpurkeun salamina dina sistem operasi.

Ngagunakeun pendaptaran

daptaran

Cara munggaran pikeun ngalakukeunana, anu paling umum dina kaayaan sapertos kieu, nyaéta ngamangpaatkeun pendaptaran Windows 10. Kanggo ngalakukeun ieu, urang badé muka menu mimiti sareng ngetik "regedit" dina kotak search anu nembongan di dinya. Salajengna, pilihan pikeun muka pendaptaran sistem dina komputer bakal nembongan. Urang teras lebetkeun kana.

Dina pendaptaran, urang kedah nuturkeun jalur anu tangtu dina raraga dugi ka folder anu dipikahoyong. Dina hal ieu, jalur anu kedah dituturkeun dina pendaptaran sapertos kieu: HKEY_LOCAL_MACHINE / SOFTWARE / Policies / Microsoft / Windows / System. Kituna, upami anjeun parantos dugi ka lokasi ieu, kami siap pikeun léngkah salajengna anu kedah dilaksanakeun.

Teras, urang kedah nyiptakeun nilai DWORD énggal dina jandela di sisi katuhu. Kami badé namina PublishUserActivities nilai anyar ieu. Sapertos dina hal ieu, naon anu urang hoyong lakukeun nyaéta riwayat aktip Windows 10 ditumpurkeun sacara permanen, urang kedah masihan nilai 0 ka input ceuk. Sakali ieu réngsé, urang nampi, sahingga nilai anyar ieu sacara resmi didamel.

Ku cara kieu, urang parantos ngahontal éta Riwayat kagiatan Windows 10 dinonaktipkeun salamina. Sanaos, kedah diémutan yén sajarah anu disimpen dugi ka ayeuna moal tiasa dihapus. Anu urang lakukeun nyaéta nyegah kagiatan-kagiatan énggal dilebetkeun kana éta kagiatan.

Ngagunakeun kabijakan kelompok

Windows 10

Sakumaha urang nyarioskeun di awal, Windows 10 nyayogikeun kami cara anu kadua pikeun nganonaktifkeun riwayat kagiatan ieu. Kanggo ngalakukeun ieu, naon anu kedah urang lakukeun nyaéta ieu, gunakeun naon anu disebut kabijakan kelompok. Sanaos ieu mangrupikeun hal anu ditangtayungan para pangguna anu ngagaduhan Windows 10 Pro salaku vérsi sistem operasi. Maka, henteu sadayana pangguna bakal tiasa ngagunakeun sistem ieu pikeun nganonaktifkeun riwayat cenah.

Pikeun ngaksés kawijakan grup, anjeun kedah ngetik paréntah dina palang pencarian dina ménu mimiti. Paréntah ieu nyaéta: gpedit.msc, janten anjeun kedah nyeratna teras anjeun bakal kéngingkeun kamungkinan aksés kana kabijakan grup éta dina sistem operasi. Di jero urang mendakan map anu disebat "OS Policies".

Pikeun nepi ka folder ieu anjeun kedah nuturkeun jalur: Konfigurasi Komputer / Témplat Administrasi / Sistem. Sakali dina folder OS Policies, anjeun kedah ningali di sisi katuhu interface na. Di dinya, anjeun kedah ngali dua kali dina pilihan ngamungkinkeun ngeposkeun kagiatan pangguna. Nalika anjeun ngalakukeun ieu, jandéla anyar bakal kabuka pikeun mareuman pilihan ieu. Nalika anjeun ngalakukeun ieu, anjeun kedah masihan pikeun ngahémat sareng anjeun tiasa kaluar ayeuna.

Teras anjeun kedah ngabalikan komputer. Ku cara kieu, parobihan anu parantos dikenalkeun bakal mangaruhan kana komputer anjeun.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.