Kumaha cara ngarekam layar dina Windows 10

Rékam layar Windows 10

Pikeun seueur pangguna, Windows 10 mangrupikeun kotak kejutan, kotak kejutan anu ngalebetkeun sajumlah ageung fungsi anu, dugi ka kami henteu meryogikeunna, kami henteu mendakan yén éta sayogi. Salah sahijina ngamungkinkeun kami pikeun ngarekam layar tanpa kedah nganggo aplikasi pihak katilu atanapi halaman wéb.

Xbox Box mangrupikeun platform Microsoft pikeun gim, platform anu ngamungkinkeun urang pikeun menikmati rupa-rupa kaulinan tina PC urang. Windows 10 ngagabungkeun Xbox Game Bar, bar game anu henteu ngan ukur ngamungkinkeun urang ngirimkeun ngalangkungan internét tapi ogé ngamungkinkeun urang pikeun ngarekam layar komputer urang.

Rékam layar Windows 10

Pikeun ngaksés Xbox Game Bar urang kedah pencét kombinasi konci Tombol Windows + G. Nalika anjeun mencét kombinasi konci ieu, gambar di luhur bakal nembongan.

Masing-masing bagian ditampilkeun ngamungkinkeun urang pikeun ngendalikeun sumber sora anu urang hoyong rékam, jumlah mémori anu sayogi, panggunaan prosesor anu didamel ku alat-alat urang, ngaitkeun jasa sanés sapertos Discord, Spotify, Twitch ...

Sanaos fungsi ieu dirancang pikeun ngarékam sareng ngalirkeun kaulinan, éta ogé urang tiasa ngagunakeun éta pikeun ngarékam layar tina tim kami, fungsi anu idéal pikeun ngalakukeun tutorial atanapi ngarékam panggilan vidéo urang.

Rékam layar dina Windows 10

Nalika mencét tombol kombinasi Windows + G, urang kedah kana ménu anu munggaran anu ditingalikeun nganggo judul Capture. Pikeun ngamimitian ngarékam, urang kedah klik dina tombol beureum sahingga, saatos countdown réngsé, Windows 10 mimiti ngarékam sadaya eusi anu ditampilkeun dina layar.

Audio pikeun dirékam Éta bakal mangrupikeun anu parantos kami ngadegkeun dina Xbox Game Bar Setting. Dina setélan ieu, urang tiasa milih naha audio tina mikroponna bakal direkam atanapi sora gimna, upami éta kaulinan. Di sagigireun éta, urang ogé tiasa nyetél sumber audio anu sanés.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.