Kumaha cara nolak béwara gancang di Windows 10

tuturkeun bewara Windows 10

Microsoft parantos tiasa nerapkeun béwara dina Windows 10 dina sababaraha cara langkung épéktip sareng praktis tibatan Apple sababaraha taun ka pengker dina macOS. Salaku pangguna pikeun dua sistem operasi, kuring kedah ngaku yén kuring langkung nyaman ngatur béwara Windows tibatan macOS.

Sanaos operasi béwara langkung saderhana, nalika urang mimiti nampi sajumlah ageung bewara, utamina nalika urang muka konci alat-alat urang sareng sadaya bewara anu urang ngantosan ditingalikeun, Mangrupikeun gangguan pikeun kedah miceun hiji-hiji ku ngaklik dina X.

Nanging, pikeun masalah dunya munggaran ieu, aya solusi anu henteu ngan ukur saderhana, sakumaha saderhana ngaklik dina kabayang beurit. Upami anjeun mimiti nampi sajumlah ageung bewara email, janji kalénder, bewara sistem pas anjeun ngamimitian komputer, anjeun kedah pencét kana kabayang mouse tengah sareng éta bakal ngaleungit sasarengan.

Béja ieu sacara otomatis dialungkeun, janten anjeun kedah deui ka pusat béwara upami anjeun hoyong ningali langkung jéntré ngeunaan masing-masing éta.

Pareuman bewara anu teu penting

Salah sahiji cara pikeun nyegah béja tina langkung janten gangguan tibatan pitulung dina Windows nyaéta nonaktipkeun sadaya bewara kanggo aplikasi anu teu penting pikeun padamelan urang.

Ku cara kieu, upami urang kedah waspada kana bewara tina Slack atanapi email, urang tiasa nganonaktifkeun sadayana béwara anu sanés sapertos kalénder, aplikasi olahtalatah, aplikasi anu watek ngirim bewara anu teu kapake ...

Pikeun nganonaktipkeun bewara tina sababaraha aplikasi, urang kedah aksés kana pilihan tina setélan windows, pencét dina sistim terus, dina kolom katuhu, pencét dina Bewara sareng tindakan.

Dina kolom kénca, urang kedah nganonaktipkeun saklar tina aplikasi anu ti éta kami henteu hoyong nampi béwara.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.