Sejarah clipboard: kumaha ngaktipkeun sareng ngagunakeun fitur ieu dina Windows 10

Keyboard PC

Fungsi salin sareng témpél lumayan kapaké dina sababaraha waktos, sabab ku cara ieu anjeun tiasa ngahindarkeun nyerat téks ageung, diantara fungsi sanésna. Nanging, kaleresan aya sababaraha lami éta teu mekar pisan aya ngan ukur sakali pikeun dianggo tina clipboard.

Éta sababna, ku datangna Windows 10, dimungkinkeun pikeun ngahijikeun fungsi anu pang gunana dina hal ieu. Nami anjeunna nyaéta Sejarah Klip y tiasa dianggo sampurna tanpa kedah instalasi nanaon, Kusabab éta standar sareng Windows. Ayeuna, aya pangguna anu henteu sadar kana fungsi ieu atanapi anu henteu jelas ngeunaan kumaha éta tiasa dianggo leres, janten kami bakal nunjukkeun kumaha jalanna.

Kieu carana teh Sejarah Klip dina Windows 10

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, dina hal ieu kami nyarioskeun fungsi anu parantos disayogikeun sareng Windows 10 salaku standar, sareng éta tiasa janten mangpaat pisan dina kasus-kasus tertentu. Nanging, sacara standar biasana datang tanpa aktip. Upami anjeun resep, anjeun tiasa buka konfigurasi pakakas anjeun (ku mencét Windows + I atanapi tina menu Start), milih "Sistem" dina layar awal, teras teras milih "Clipboard" Di beulah kénca. Tungtungna, anjeun ngan ukur kedah pilih pilihan pikeun ngaktipkeun dina "Riwayat Klip".

Sakali anjeun parantos ngalaksanakeun ieu, pikeun ngagunakeunana anjeun kedah ngamimitian gaduh anu disalin tina cara standar. Anjeun tiasa milih téks atanapi elemen naon waé sareng nyalinana ku mencét Control + C atanapi nganggo tombol mouse katuhu, sakumaha dipikahoyongna. Teras, pikeun ngakses sejarah, anjeun kedah ngapalkeun sareng pencét kombinasi konci Windows + V.

Sejarah clipboard dina Windows 10

Microsoft Edge Chromium
Tulisan anu aya hubunganana:
Ningkatkeun pangalaman browsing anjeun ku Microsoft Edge énggal nganggo jalan pintas na

Ku cara kieu, parantos kalayan fragmen anu disalin anu béda, pikeun tiasa milih anu mana anu anjeun badé témpél, anjeun kedah mencét kombinasi Windows + V anu parantos disebatkeun. Nalika anjeun ngalakukeun ieu, upami anjeun parantos aya di tempat anu anjeun tiasa nyerat, anjeun bakal ningali kumaha clipboard némbongan dina jandela pop-up, dimana ku panah keyboard atanapi ku mouse anjeun tiasa milih téks anu kedah ditempelkeun sareng éta bakal disimpen leres.


2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jose Molina cenahna

    Henteu diragukeun salah sahiji fungsi anu paling kapaké dina Windows 10. Disarankeun pisan pikeun aktip, khususna upami anjeun damel seueur sareng kecap pangolah sapertos Word atanapi anu sami 😉

    1.    Fransisco Fernandez cenahna

      Kuring bungah yén anjeun parantos mangpaat José, salam.