Desain Microsoft Planner énggal, engké bakal didamel ku AI

Ieu bakal janten desain anyar Microsoft Planner

Anjeun tiasa nyarios yén desain anyar Microsoft Planner parantos "dina oven." Kami masih henteu terang iraha éta bakal resmi, tapi Microsoft parantos negeskeun yén warta anu pikaresepeun bakal datang. Salah sahiji anu paling penting nyaéta alat ieu bakal gaduh téknologi Artificial Intelligence (AI).

Kanyataanna, pembaharuan tiasa jadi profound, éta Ieu mungkin nu malah bakal mungkas nepi ngaganti ngaran na. Hayu urang tingali langkung rinci naon anu ditawarkeun ku alat ieu sareng naon anu urang ngarepkeun ku desain énggal.

Alat Microsoft pikeun kolaborasi sareng ngatur tugas

Alat Microsoft pikeun ngatur tugas

Diantara aplikasi produktivitas tina Microsoft 365 kami mendakan Planner, alat dirancang pikeun mempermudah kolaborasi tim sareng manajemén tugas dina tingkat individu jeung koléktif.

Ngaliwatan éta urang tiasa ngarencanakeun tugas, ngalacak kamajuanana, sareng Gampang kolaborasi sareng jalma sanés.

Upami anjeun henteu acan nyobian éta sareng heran naha éta populer pisan, ieu sababaraha alesan:

  • papan visual. Tugas dikelompokkeun kana papan visual, janten gampang pikeun nyandak ide ngeunaan status unggal tugas. Éta nyarioskeun ka urang mana anu ditangguhkeun, mana anu nuju lumangsung, sareng mana anu parantos réngsé. Nalika damel salaku tim, ieu Ieu hususna kapaké pikeun streamlining kolaborasi.
  • Nyiptakeun sareng ngerjakeun tugas. Masing-masing pangguna tiasa nyiptakeun tugas sareng napelkeun ka anggota tim anu sanés. Nya To Éta pisan ngagampangkeun distribusi padamelan sareng ngabantosan sadayana janten jelas ngeunaan naon anu kudu dilakukeun.
  • Daptar pariksa sareng pedaran. Dina unggal tugas urang tiasa nambihan daptar detil barang anu kedah diréngsékeun. Contona, bagian husus nu urang hoyong muncul dina laporan.
  • Pintonan sareng saringan. Pamaké tiasa ngabagi inpormasi ku cara anu paling mangpaat pikeun aranjeunna. Salaku conto, ngagolongkeun tugas dumasar titimangsa, ku status kamajuan, atawa ku tugas.
  • Bewara Salah sahiji kauntungan anu paling hébat nyaéta ngirimkeun béwara sareng panginget ka kami ngeunaan tugas anu kami tangguh. Sarta eta oge informs kami ngeunaan status kamajuan tugas. Ku kituna, teu saurang ogé bakal leungit, jeung dulur di tim weruh dimana dulur sejenna.

Sadaya ieu urang kedah nambihan yén urang tiasa damel sareng papan anu béda dina waktos anu sami. Ku kituna, Kami sacara mandiri ngatur inpormasi anu aya hubunganana sareng unggal proyék, sarta kasempetan kasalahan atawa duplikasi tugas diréduksi.

Sareng, sakumaha anu anjeun bayangkeun, éta terintegrasi sapinuhna sareng Microsoft 365, ku kituna masihan kami aksés ka aplikasi sareng jasa sanés sapertos Outlook, Teams sareng SharePoint.

Naon anu anyar dina desain Microsoft Planner énggal?

Sadaya warta ngeunaan desain Microsoft Planner énggal

Microsoft geus salawasna jadi parusahaan ngarah lamun datang ka automation kantor, sarta hadir ngaliwatan program kayaning Word atanapi Excel di pausahaan sakuliah dunya. Ku alatan éta, teu héran yén, dina taun panganyarna, eta geus milih pikeun ngaronjatkeun parabot na numbu ka ékosistem gawé, kayaning Planner.

Nu Ngarencana + Copilot

Ngaliwatan informasi anu geus bocor, urang geus bisa nyaho éta Copilot bakal hadir dina versi anyar Planner. Hartina, urang bakal tiasa ngamangpaatkeun sagala kaunggulan AI dina alat ieu.

Ieu mangrupikeun léngkah deui pikeun maju dina tujuan anu anjeun gaduh Microsoft pikeun museurkeun AI na kana lingkungan kerja sarta ngaronjatkeun produktivitas. Ku kituna ngabedakeun diri ti kecerdasan jieunan lianna.

Peranna di Planner henteu acan kapendak, tapi pikeunÉta sigana nunjukkeun yén éta bakal ngabantosan pangguna nyiptakeun proyék énggal sareng ngatur tugas ku cara anu langkung éfisién sareng langkung gancang. Kanyataanna, salaku proyék progresses, Copilot bisa nyarankeun tugas anyar pikeun ngalakukeun atawa nambahkeun tujuan anyar kana karya.

Anu ngantosan urang nyaéta konjungsi antara aplikasi To Do sareng Microsoft Project, sareng sadaya fitur anu Planner ayeuna gaduh, jeung perbaikan nu bisa datang ti Copilot.

Versi anyar na Planner bakal debut dina Microsoft Teams dina musim semi 2024, sareng sababaraha bulan saatos jasa wéb énggal anjeun bakal diluncurkeun.

Tip pikeun langkung seueur tina Microsoft Planner

Ieu kumaha anjeun tiasa ngamaksimalkeun Microsoft Planner

Desain anyar Microsoft Planner badé sumping sareng seueur fitur énggal. Pikeun meunangkeun mangpaat pangseueurna ti aranjeunna, Hadé pisan mun éta nyaho alat ieu di jero tur squeeze kaluar sagalana mungkin fungsionalitas na ayeuna. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun tiasa nerapkeun tip ieu:

perencanaan éféktif

Sateuacan ngawitan nganggo téknologi, laksanakeun tata dasar proyék anjeun nganggo pensil sareng kertas. Nangtukeun tujuan, tugas anu kedah dilakukeun sareng waktos pangiriman.

Kalayan ieu jelas, ayeuna Anjeun tiasa ngamimitian nyieun papan anjeun sarta ngatur informasi dina cara anu pangsaéna.

Jieun papan pikeun tiap proyék atawa subproyék

Upami Anjeun gaduh sababaraha proyék dijalankeun, atawa a proyék anu ageung pisan anu anjeun badé bagikeun kana sababaraha bagian, Jieun papan béda pikeun ngatur informasi. Ieu bakal ngamungkinkeun anjeun gaduh visi anu jelas sareng misah ngeunaan naon anu kedah dilakukeun sepanjang waktos, sareng bakal nyegah anjeun bingung.

Napelkeun tugas

Mangpaatkeun fungsionalitas ieu pikeun masihan tugas khusus ka anggota tim anu béda. Ieu ngajamin kamajuan anu langkung gancang, sareng éta ogé ngabantosan anjeun ngukur kinerja jalma anu damel sareng anjeun.

Setel kaping béakna

Upami anjeun hoyong padamelan gancang-gancang, sanaos anjeun henteu kolaborasi sareng saha waé sareng damel nyalira, Setel tanggal kanggo unggal tugas. Ieu mangrupikeun cara anu saderhana pikeun "nempatkeun tekanan" sareng mastikeun yén teu aya telat atanapi rurusuhan-menit terakhir.

Ngamangpaatkeun checklists

Upami tugas rumit, paké daptar ieu pikeun ngartikeun léngkah-léngkah anu kedah dilakukeun pikeun ngarengsekeunana. Hal ieu ngajadikeun karya leuwih gampang jeung kamajuan dina tugas leuwih gancang.

Desain anyar Microsoft Planner bakal sumping pas, nyaétaKami yakin yén éta bakal ngajantenkeun alat ieu langkung mangpaat sareng praktis. Samentawis éta, tong luput kasempetan pikeun ngamangpaatkeun sagala fiturna sareng ningkatkeun produktivitas anjeun.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.