Naha kuring tiasa nyambung ngalangkungan desktop jauh (RDP) kana komputer Windows tina iPad?

iPad

Utamana ku naékna teleworking kusabab kaayaan anu urang alami, beuki seueur perusahaan sareng individu anu nganggap nyambung jauh tina komputerna. Kukituna, teu kedah sacara fisik angkat ka kantor atanapi tempat dimana komputerna leres-leres disimpen, tapi sacara praktis alat naon waé aya kamungkinan nyambungkeun sareng ngagunakeun Windows sakumaha diperyogikeun.

Dina hal ieu, salah sahiji kamungkinan pikeun nyambungkeun tanpa masang parangkat lunak tambahan nyaéta sambungan desktop jauh, Anu mana lumayan gampang diaktipkeun dina sistem operasi sapertos Windows 10. Kalayan kecap séjén, ieu ngamungkinkeun urang pikeun muka panto aksés ka alat pikeun saha waé anu meryogikeunana, boh ngalangkungan jaringan lokal atanapi Internét, sareng pikeun aksés sapertos kitu tiasa rada pikaresepeun nganggo Apple iPad.

Sambungkeun ngalangkungan desktop jauh (RDP) kana Windows tina iPad: naha mungkin?

Sakumaha urang disebatkeun, dina hal ieu Diantara tim padamelan damel tiasa pikaresepeun mésér tablet tibatan komputer konvensional, sareng dina sektor ieu iPads Apple menonjol lumayan seueur pikeun janten jalma anu ngagaduhan penjualan anu pangluhurna. Sistem operasi na, iPadOS, henteu lengkep sapertos Windows, tapi leres upami anjeun kedah nyambung ka komputer nganggo RDP anjeun bakal tiasa ngalakukeun éta tanpa jinis impediment.

Windows Remote Desktop (RDP)

Jang ngalampahkeun ieu, anjeun kedah heula pastikeun sadayana leres-leres ngonpigurasi dina komputer Windows anjeun, upami henteu prosés na sacara logis moal jalan. Disarankeun anjeun mimiti nyobian nyambung tina komputer anu sanés ku sistem operasi anu sami, sabab ku cara kieu anjeun tiasa langkung gampang pikeun ngaidentipikasi kasalahan upami aya, sabab rada langkung rinci. Sakali anjeun tiasa nyambung sareng anjeun tiasa verifikasi yén data na leres, anjeun tiasa mimitian ku konfigurasi dina iPad anjeun.

Windows Remote Desktop (RDP)
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha carana ngaktipkeun aksés desktop jauh (RDP) dina Windows 10

Janten anjeun tiasa nyambung tina iPad ka komputer Windows anjeun tanpa masang nanaon

Sakali anjeun parantos mastikeun yén sadayana jalan, anjeun kedah masang aplikasi alit dina iPad anu bakal ngamungkinkeun anjeun pikeun ngaitkeun ngaliwatan RDP. Aya sababaraha aplikasi ti pihak katilu anu ngamungkinkeun anjeun ngalaksanakeun ieu, tapi anu paling disarankeun nyaéta anu resmi: Microsoft Jauh Desktop. Unduhan anjeun anu dimaksud tiasa dipilampah sacara gratis ti App Store, sanaos leres yén anjeun kedah lebet nganggo Apple ID anu valid pikeun tiasa ngaunduh.

Sakali ieu réngsé, dina halaman utama aplikasi anjeun bakal ningali komputer anu parantos anjeun sambungkeun ngalangkungan RDP, upami aya. Dina raraga nambihan tim énggal, anjeun kedah pencét dina tombol kalayan simbol tambah anu nembongan di beulah katuhu luhur sareng, dina menu turun-handap, pilih pilihan "Add PC", anu bakal muka jandela anyar sareng sababaraha pilihan.

Tambahkeun komputer énggal kanggo nyambungkeun via desktop jauh ti iPad

Diantara lapangan, sanaos leres yén seueur di antawisna anu tiasa disesuaikan upami diperyogikeun, bidang anu paling penting nyaéta "PC Name". Di dieu anjeun kedah lebetkeun nami domain atanapi alamat IP anu ditugaskeun kana komputer anu anjeun badé sambungkeun, sabab anjeun bakal nyambung tina komputer Windows anu sanés. Kalayan ieu, anjeun kedahna parantos tiasa ngadamel koneksi dasar ngalangkungan RDP sareng komputer tujuan upami anjeun hoyong.

Windows 10
Tulisan anu aya hubunganana:
Naon bedana antara Windows 10 Home sareng Windows 10 Pro?

Upami anjeun langkung resep nyimpen damel engké, Anjeun tiasa ogé ngantepkeun akun pangguna anu dikonfigurasi, cukup ku ngetik nami pangguna sareng kecap akses pakait sareng komputer anu anjeun badé sambungkeun. Nanging, henteu diperyogikeun, sabab upami anjeun henteu ngalebetkeunana, hiji-hijina hal anu bakal kajadian nyaéta aplikasi éta nyalira bakal naroskeun kredensial anjeun unggal anjeun nyobian aksés.

Kalayan sadayana dilakukeun prinsipna anjeun teu kedah ngagaduhan masalah nyambungkeun tina iPad Anjeun. Upami anjeun parantos ngalaksanakeunana, anjeun ogé tiasa milih antara modeu toél Windows, saolah-olah éta mangrupikeun tablet anu nganggo sistem ieu, atanapi mode pointer, anu nalika anjeun ngalirkeun layar mouse anjeun bakal ngalih.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.