Trigger God, kaulinan némbak lamunan gratis waktos terbatas

Pemicu Gusti gratis

Saminggu deui urang ngawartosan anjeun ngeunaan kaulinan anyar anu tiasa kami unduh gratis pikeun waktos terbatas. Waktos ayeuna éta Pemicu Tuhan a gim fantasi dimana urang kedah ngaleungitkeun musuh urang gancang sareng akurat dina jogét getih sareng ledakan.

Masing-masing karakter anu ditawarkeun judul ieu ka kami ngagaduhan kakuatan anu béda. Salaku tambahan, urang tiasa nganggo rupa-rupa senjata sareng kamampuan khusus pikeun ngancurkeun musuh ku cara anu béda. Harga biasa judul ieu nyaéta 14,99 euro tapi dugi ka 27 Agustus payun, urang tiasa ngaunduh gratis.

Sapertos kaulinan anu sanés, urang tiasa nganggo a modeu solo sareng modeu koperasi, cara anu ngamungkinkeun urang maénkeun sareng réréncangan sanés, anu mastikeun kasenangan sepanjang waktos.

Syarat Minimum Tuhan

Pikeun tiasa nampi gelar ieu, tim kami kedah dikelola ku Windows 7 atanapi langkung luhur (Windows 10 64-bit disarankeun). Prosesor kedah sahenteuna a 5 GHz Intel Core i2,3 atanapi sarimbag AMD (7 GHz Intel Core i3,0 atanapi setara sareng AMD disarankeun).

Upami urang nyarioskeun grafik, ieu kedah sahenteuna NVIDIA GeForce GTX 560 sareng 2GB (dianjurkeun GTX 970 kalayan 4GB). Memori minimum 4 GB (8 GB disarankeun). Ruangan hard disk anu diperyogikeun nyaéta 9GB. Judul Éta sayogi dina basa Spanyol.

Dina raraga ngamangpaatkeun panawaran ieu, urang kedah parantos dipasang Installer Epic Kaulinan, aksés ka tab Toko sareng panggihan sareng pencét Enter The Gungeon. Sakali dikaitkeun sareng akun kami, kami henteu kedah ngaunduh, sabab éta bakal tetep dikaitkeun sareng akun kami salamina, éta henteu perlu pikeun ngaunduh éta pas urang kéngingkeunana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.