Kumaha cara ngadaptarkeun dokumen kecap urang sacara digital

tandatangan dokumén

Versi anyar Microsoft Office ngamungkinkeun urang asup sacara digital dina dokumén kami. Ieu bakal hartosna yén dokumén henteu tiasa dirobih sareng upami éta dirobih, parobihan sapertos kitu bakal aya hubunganana sareng pangguna anu sanés.

Prakték ieu henteu ngan ukur dianggo dina kaayaan dimana urang peryogi pisan kaamanan tapi ogé ogé dina kaayaan dimana urang kedah terang saha anu nyerat dokumén ieu. Maka, janten langkung gampang pikeun nandatanganan dokumén Microsoft Office sacara digital.

Aya dua jinis tanda tangan digital, salah sahiji anu henteu katingali sareng anu sanés anu nambihan tanda cai sareng data anu bogana. Kami bade ngajarkeun anjeun kumaha cara ngadamel jinis tandatangan anu munggaran, sabab langkung praktis sareng umum di kalangan pangguna anu kedah digital ngadaptarkeun dokumen. Pikeun ngalakukeun ieu, saatos nyerat dokumén, urang kedah buka tab "Inpormasi", dina menu "File".

Dina Inpormasi kami badé Ngajagi Dokumén sareng dina menu turun-handap anu nembongan, urang badé kana pilihan Tambihkeun tandatangan digital. Saatos ieu, jandela dialog bakal muncul dimana kami bakal mencét tombol nampi sareng jandela bakal némbongan pikeun nandatanganan dokumén. Urang kedah nambihan alesan atanapi téks anu ngagaduhan digital tandatangan. Saatos nambihan alesan pikeun tanda tangan digital, klik tombol tanda sareng Microsoft Word bakal ngonci dokumén.

Pikeun miceun atanapi ngaleungitkeun tandatangan tina dokumén, urang kedah ngulang prosés anu sami. Nyaéta, urang kedah nyaah File -> Inpormasi terus pencét tombol «Tingali tanda tangan». Jandéla bakal muncul sareng daptar tandatangan anu ngagaduhan dokumén ieu. Ayeuna urang pencét panah di gigireun nami tandatangan anu hoyong dipiceun teras pencét tombol "Hapus tanda tangan". Ieu sacara otomatis bakal ngaleungitkeun tandatangan tina dokumén, ngaleupaskeun sareng ngamungkinkeun anjeun ngédit na.

Tanda tangan digital anu ditawarkeun ku Microsoft Office henteu pati kuat sakumaha anjeun tiasa tingali, tapi cekap pikeun seueur pangguna sareng seueur kaayaan Naha anjeun henteu nyangka?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.