Dina waktu anu singget bakal tiasa ngadalikeun Windows 10 ku panon urang

Atur Windows 10 ku panon anjeun

Windows 10 Éta tetep janten langkung saé kana waktos sareng nyandak urang fitur-fitur sareng spésifikasi anu anyar, sababaraha diantarana pikaresepeun pisan. Salah sahijina nyaéta salah sahiji anu parantos ditingali dina béta pamungkas pikeun pangembang sareng anu bakal ngamungkinkeun kami cekel sistem operasi Microsoft ku panon urang. Fitur ieu sanés anu énggal sareng éta dina langkung ti hiji kasempetan budak-budak ti Satya Nadella parantos nyarioskeun kamungkinan ieu.

Dina waktos ayeuna sareng sakumaha anu parantos kami sebatkeun, éta ngan ukur dina béta pikeun pamekar, anu parantos ditingali yén upami kami ngagaduhan alat pelacak anu cocog kami tiasa ngalangkungan Windows 10 ngan ukur nganggo panon. Pikeun ngahontal Windows 10 pikeun sadaya pangguna, kami ngabayangkeun yén sababaraha waktos masih kedah lulus.

Salaku tambahan, ieu sanés hiji-hijina novelty anu tiasa urang mendakan sareng éta saatos teu langkung sareng teu kirang ti 20 taun warnana parantos ngahontal cmd.exe, hal anu anjeun moal perhatoskeun upami anjeun henteu ngagarap garis paréntah dina dinten ka dinten anjeun.

Setelan anyar anu ngamungkinkeun panggunaan objék 3D dina Word, Excel sareng PowerPoint salian ti gaya anyar anu bakal kami sayogi dina Microsoft Edge mangrupikeun sababaraha hal anyar anu bakal kami mendakan dina vérsi Windows 10 anu anyar ieu anu diarepkeun. bakal sayogi kanggo saha waé waé Username.

Kumaha saur anjeun ngeunaan kamungkinan ngamimitian nganggo Windows 10 ku panon kami?. Béjakeun ka kami pendapat anjeun dina rohangan anu dikhususkeun pikeun koméntar dina tulisan ieu atanapi ngalangkungan salah sahiji jaringan sosial dimana kami ayana sareng dimana kami bakal senang ngadangukeun pendapat anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.