Dinten ayeuna mangrupikeun dinten terakhir pikeun ngapdet alat anjeun ka Windows 10 gratis

Microsoft

Persis sataun katukang dinten ayeuna Microsoft resmi nampilkeun Windows 10 anyar sareng ngumumkeun yén salami sataun pangguna naon waé anu nganggo Windows 7 atanapi Windows 8.1 tiasa ningkatkeun kana sistem operasi énggal.

Taun éta réngsé dinten ayeuna janten upami anjeun henteu acan tiasa ngalih kana sistem operasi énggal, anjeun ngan ukur gaduh sababaraha jam deui pikeun ngalakukeunana sareng henteu kedah mayar hiji euro kanggo Windows 10.

Sababaraha minggu ka pengker sadayana yakin yén Microsoft bakal manjangkeun tenggat waktos pikeun tiasa ningkatkeun ka Windows 10 gratis, tapi pilihan éta sigana henteu aya patarosan sareng langkung ngémutan éta Tanggal 2 Agustus, éta ulang Update, pembaruan utama kadua pikeun vérsi anyar Windows.

Pikeun ngapdet alat anjeun ka Windows 10, anjeun ngan ukur kedah gaduh versi anu diénggalan tina Windows 7 atanapi Windows 8.1, janten upami ieu sanés, anjeun kedah masang sadaya pembaruan heula, teras unduh sareng pasang versi anyar sistem operasi anu paling dianggo di dunya.

Dina sababaraha kasempetan kami parantos ngadorong anjeun pikeun ngaléngkah ka Windows 10, tapi upami anjeun henteu acan ngalakukeun, rurusuhan jam terakhir nalika Windows anyar ditawarkeun gratis pikeun masangna dina alat anjeun sareng ngamangpaatkeun kalolobaanana.

Naha anjeun parantos ngomean alat anjeun kana Windows 10 anu énggal?. Béjakeun ka kami di rohangan anu ditangtoskeun pikeun koméntar kana entri ieu atanapi dina jaringan sosial kami ogé ngawartosan upami anjeun parantos mutuskeun yén anjeun henteu badé ngapdétkeun kana Windows anyar gratis.


Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   IOS 5 Salamina cenahna

    Kami henteu hoyong atanapi kado !! Pilarian Nadella tina irung !!!