Janten anjeun tiasa kéngingkeun Spotify kalayan diskon upami anjeun murid

Spotify

Sedengkeun pikeun jasa streaming musik prihatin, Spotify mangrupikeun salah sahiji anu paling sering dianggo sareng disarankeun. Ieu rada logis upami urang ngemutan yén éta bahkan nawiskeun rencana gratis anu seueur diuntungkeun ku pangguna, sabab éta ngamungkinkeun anjeun maénkeun musik (sanaos ku watesan anu tangtu) sacara sah sareng henteu mayar nanaon pisan.

Ayeuna, kanyataanna nyaéta pangguna anu hoyong langkung kabébasan, sapertos tiasa milih lagu anu aranjeunna hoyong ngupingkeun sepanjang waktos sareng tina sadaya alat, ogé ngaleungitkeun iklan anu sakapeung tiasa rada ngaganggu, antara séjén perbaikan., aranjeunna kedah mésér versi Premium. Langganan ieu diwangun ku 9,99 euro per bulan saatos masa uji coba, tapi upami anjeun murid anjeun tiasa kéngingkeun langkung mirah.

Kumaha kéngingkeun langganan Spotify anu paling murah upami anjeun murid

Naon vérsi muridna?

Versi Spotify Student sami sareng ngempelkeun sadayana kaunggulan anu diapresiasi dina vérsi Premium, sapertos mode offline, kamampuan ngalangkungan iklan atanapi kualitas réproduksi anu langkung saé. Hiji-hijina bédana anu aya sareng Spotify Premium nyaéta harga na, dina hal ieu Kami bakal nyarios ngeunaan 4,99 euro per bulan, kalebet sasih sidang gratis sareng kamungkinan batal iraha waé.

jelema nu ngomong
Tulisan anu aya hubunganana:
Angkat polumeu! Ladénan musik streaming pangsaéna anu anjeun tiasa nyobian gratis karantina ieu

Sarat sareng pembaharuan

Janten langganan anu rada langkung mirah, tim Spotify kedah mastikeun yén anjeun leres-leres mahasiswa supados tiasa nawiskeun diskon. Éta henteu cocog sareng sadaya siklus pendidikan, tapi langkung saé anjeun bakal tiasa kéngingkeun promosi éta upami anjeun diajar di universitas, atanapi di lembaga pendidikan tinggi.

Pikeun ngalaksanakeun verifikasi, platform SheerID parantos dianggo, sareng upami anjeun teras-terasan maca kami bakal nunjukkeun anjeun sadaya paguron luhur sareng lembaga pendidikan anu cocog sareng verifikasi platform éta. Dina hal ieu, anjeun kedah aksés ka situs web murid Spotify pikeun ngamimitian prosés sareng lebet kana portal universitas anjeun pikeun nunjukkeun yén anjeun memang didaptarkeunSanaos upami anjeun teu tiasa, anjeun ogé tiasa ngirim dokumén pendukung pikeun Spotify pikeun dipverifikasi.

Kéngingkeun Diskon Murid Spotify

Sakali anjeun parantos mastikeun, diskon bakal dilarapkeun sareng anjeun bakal mayar 4,99 euro per bulan salami 12 bulan. Teras, anjeun bakal ngagaduhan tilu pilihan pikeun milih: balik deui kana rencana gratis sareng batal langganan anjeun, mayar rencana Premium kalayan harga 9,99 euro per bulan, atanapi nganyarkeun deui sataun deui ku ngalakukeun verifikasi pendaptaran deui nganggo SheerID pikeun neraskeun sareng diskon. Anu paneuri Anjeun tiasa ngalakukeun éta dugi ka opat taun, nyaéta masa validitas diskon, sareng sakali réngsé anjeun ngan ukur bakal ngagaduhan dua pilihan sanés.

Kantor Microsoft
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha ngaunduh suite Microsoft Office gratis upami anjeun guru, murid atanapi padamel

Pusat pendidikan naon anu kalebet diskon Spotify?

Universitas sareng akademi anu kalebet diskon gumantung kana verifikasi SheerID, janten Spotify henteu mutuskeun. Dina hal ieu, Pusat pendidikan tempat anjeun tiasa ngalamar diskon di Spanyol ieu di handap:

  • Sakola Bisnis di Madrid sareng Barcelona
  • Universitas Mondragon (UMON)
  • Royal Conservatory of Music of Madrid
  • Louis Universitas Saint
  • Universitas IE (IE)
  • Universitas Otonomi di Madrid
  • Alfonso X El Sabio Universitas Madrid
  • Universitas Otonomi Barcelona
  • Universitas Camilo José Cela Madrid
  • Antonio de Nebrija Universitas Madrid
  • Cardenal Herrera-CEU Universitas Valencia
  • Universidad Carlos III de Madrid
  • Universitas Katolik San Antonio de Murcia
  • Universidad Católica Santa Teresa de Jesús de ávila
  • Universitas Katolik Valencia San Vicente Mártir
  • Universidad Complutense de Madrid
  • Miguel de Cervantes Universitas Éropa Valladolid
  • Universitas Éropa Madrid
  • Universitas Éropa Valencia
  • Universitas Éropa Atlantik
  • Universitas Fernando Pessoa-Kanaria
  • Universitas Francisco de Vitoria
  • Isabel I de Castilla International University
  • Menél Internasional Internasionalional Menéndez Pelayo
  • Universitas Internasional Andalusia
  • Universitas Internasional Kapuloan Kanaria
  • Universitas Internasional La Rioja (UNIR)
  • Jaume I Universitas Castellón
  • Universitas Loyola Andalusia
  • Universitas Miguel Hernández of Elche
  • Universitas Nasional Pendidikan Jarak Jauh (UNED)
  • Universitas Pablo de Olavide of Seville
  • Universitas Polytechnic Cartagena
  • Universitas Polytechnic Catalonia
  • Polytechnic University of Madrid
  • Universitas Pompeu Fabra
  • Universitas Pontifical Comillas
  • Universitas Pontifical Salamanca
  • Universitas Umum Navarra
  • Universitas Rey Juan Carlos di Madrid
  • Universitas Rovria i Virgili
  • Universitas San Jorge
  • Universitas CEU San Pablo
  • Universitas Téknologi sareng Bisnis Madrid
  • Jarak Universitas Madrid
  • Universitas A Coruña
  • Universitas Alcalá
  • Universitas Alicante
  • Universitas Almeria
  • Universidad de Barcelona
  • Universitas Burgos
  • Universidad de Cantabria
  • Universidad de Castilla-La Mancha
  • Universitas Cadiz
  • Universitas Cordoba
  • Universidad de Deusto
  • Universitas Extremadura
  • Universitas Girona
  • Universidad de Granada
  • Universitas Huelva
  • Jaén University
  • Universidad de La Laguna
  • Universitas La Rioja
  • Universidad de Las Palmas de Gran Canaria
  • Universitas Leon
  • Universitas Lleida
  • Universidad de Murcia
  • Universitas Malaga
  • Universidad de Navarra
  • Universidad de Oviedo
  • Universitas Salamanca
  • Universidad de Santiago de Compostela
  • Universidad de Sevilla
  • Universidad de Valladolid
  • Universitas Vic-Central University of Catalonia
  • Universidad de Vigo
  • Universitas of Zaragoza
  • Universitas Nagara Basque
  • Abat Oliba CEU Universitas Barelona
  • Universitas Otonom Bacelona
  • Universitas Internasional Valencian
  • Universitas Internasional Catalonia
  • Universitas Terbuka Catalonia
  • Universitas Politéknik Valencia
  • Universitas Ramón Llull
  • Universitat de Valéncia
  • Universitas Kapuloan Balearic

Spotify

Spotify
Tulisan anu aya hubunganana:
Ieu kumaha anjeun tiasa ngeureunkeun Spotify ti muka nalika anjeun ngahurungkeun komputer

Sareng kumaha upami sakola kuring teu aya dina daptar?

Mimiti, nyebatkeun yén daptar anu dimaksud nuju dilegaan supados nampi langkung seueur sakola. Nya kitu, anjeun tiasa nyobian nyepetkeun prosés sareng universitas atanapi lembaga pendidikan anjeun. Pikeun éta, anjeun kedah buka formulir SheerID ieu sareng eusian detil pusat anjeun anu dimaksud, sahingga nalika éta disatujuan anjeun bakal nampi iber email.

Universitas kuring henteu di Spanyol, naha kuring tiasa nganggo diskon?

Promosi Spotify ieu dianggo ku nagara, janten Anjeun kedah parios dina halaman wéb daérah anu anjeun pelajari naha éta aya atanapi henteu. Prosés verifikasi idéntitasna ogé tiasa sakedik bénten di nagara sanés, ogé harga promosi. Nya kitu, anjeun ogé kedah émut yén henteu sadayana metode pamayaran sayogi kanggo sadaya daérah.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.