Kumaha ngaunduh Hitman gratis sareng salamina

Hitman

Kami balik kalayan tawaran waktos anu kawates anu dilakukeun ku jalma-jalma di Epic Games pikeun kami unggal minggu. Kali ieu Hitman, kaulinan anu gaduh harga biasa di buruan Epic Games 59,99 euro, tapi urang tiasa unduh gratis dugi ka 3 Séptémber.

Pas anjeun terang perkawis pidéo, pilem Hitman pasti bakal diputer, dimana agén 47 mangrupikeun rajapati anu ngumbara di sakumna dunya ngaleungitkeun target ku cara sareng cara anu béda. Sora gimna dina basa Inggris, kumaha ogé sadaya téks pikeun nuturkeun carita tanpa kaleungitan upami aranjeunna ditarjamahkeun kana basa Spanyol.

Judul ieu kalebet sadaya lokasi ti usum mimiti sareng épisode Foreword, Paris, Sapienza, Marrakech, Bangkok, Colorado and Hokkaido, Lokasi dimana urang nempatkeun diri dina sapatu agén 47 pikeun ngeureunkeun sadaya tujuan urang dina dunya mata-mata sareng pembunuh.

Nalika urang ngalengkepan misi sareng kontrak, urang bakal kéngingkeun senjata sareng objék énggal pikeun minuhan misi anyar. Upami anjeun parantos teras-terasan hoyong janten pembunuh jempé anu henteu diperhatoskeun, Hitman mangrupikeun judul anu anjeun milari.

Syarat PC minimum Hitman

  • Windows 7 64-saeutik
  • Intel Core i5 - 2500K 3.3 GHz / AMD Phenom II X4 940
  • Memori 8 GB RAM
  • NVIDIA GeForce GTX 660 / Radeon HD 7870
  • Gudang 50 GB

Syarat anu disarankeun ku Hitman PC

  • Windows 10 64-saeutik
  • Intel Core i7-3770 3,4 GHz / AMD FX-8350 4 GHz
  • Memori 16 GB RAM
  • NVIDIA GeForce GTX 770 / Radén R9 290
  • Ingetan 50 GB

Dina raraga ngamangpaatkeun panawaran ieu, upami urang henteu ngagaduhan Epic Games Store dipasang di tim kami, éta mangrupikeun hal kahiji anu kedah urang lakukeun. Sakali dipasang, urang kedah ngadamel akun di Epic Games, buka bagian Toko teras pencét kana Candak.

Sakali kami nampi judulna, ieu tetep aya hubunganana sareng akun urang salamina sareng moal kedah ngaunduh dina waktos éta. Nalika urang hoyong ngaunduh, urang kedah waé ka Epic Games Store, nganjang ka bagian Perpustakaan sareng milarian sareng nga-download judulna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.