Kumaha cara ngaunduh sareng masang TikTok gratis dina Windows

TikTok

Tanpa ragu salah sahiji jaringan sosial paling populér anu janten dina taun-taun ayeuna nyaéta TikTok. Mangrupikeun jaringan sosial anu didesain khususna pikeun alat sélulér, tapi beuki seueur pangguna nganggo duanana pikeun unggah pidéo nyalira sareng nyiptakeun monopé anu menarik berkat audios khusus aplikasi, diantara fungsi sanésna.

Sanaos kitu, pikeun sababaraha waktos parantos aya vérsi wéb TikTok anu tiasa dianggo sampurna pikeun maénkeun sareng nyiptakeun pidéo online langsung tina pangotektak wéb éta, boh tina PC boh tina Mac sareng alat sanésna. Nanging, Anjeun panginten tiasa resep ngaléngkah deui sareng ngaunduh TikTok pikeun PC Windows anjeun.

TikTok pikeun PC: kumaha cara ngaunduh aplikasi ieu dina komputer Windows mana waé

Sakumaha urang disebatkeun, sanaos ideu awal ngaliwat aplikasi mobile, beuki seueur alat anu cocog sareng jaringan sosial TikTok, sareng tiasa ogé dianggo tina komputer gampang. Ku ieu diémutan, upami anjeun resep gaduh aplikasi TikTok dina Windows PC anjeun, nyarios yén anjeun bakal tiasa ngalaksanakeunana tanpa masalah.

Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha maca sareng ngirim pesen langsung nganggo Instagram Direct dina PC tanpa masang nanaon

ayeuna, sayogi sayogi aplikasi di Microsoft Store anu ngamungkinkeun aksés ka TikTok tina PC. Dina hal ieu, éta gratis gratis, janten upami anjeun gaduh Windows 10 atanapi vérsi anu langkung luhur tina sistem operasi anu dipasang dina komputer anjeun, anjeun bakal tiasa masang sareng ngagunakeunana tanpa masalah.

Unduh TikTok pikeun Windows gratis ti Microsoft Store ...

TikTok pikeun Windows PC

Aplikasi anu dimaksud Éta henteu resmi ti panyipta TikTok, tibatan éta mangrupikeun vérsi anu diciptakeun ku pangembang alternatip anu dumasar kana PWA tina jaringan sosial. Ku cara kieu, éta aman pisan sareng data moal disimpen dina kasus naon waé, janten anjeun tiasa aksés kana akun TikTok anjeun pikeun mimiti nonton sareng nyiptakeun pidéo anjeun tanpa aya masalah.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.