Ladenan email samentawis pangsaéna pikeun ngahindarkeun spam sareng tujuan anu sanés

Pasti, dina leuwih ti hiji kasempetan, anjeun geus nganjang ka hiji toko jeung maranéhna nanya ka anjeun alamat surélék pikeun ngirim promosi jeung, dina urutan teu kasampak goréng, anjeun geus nyadiakeun aranjeunna kalayan surelek nu Anjeun pake rutin, surelek nu, dina kalolobaan kasus, éta mimiti ngiderkeun salaku bagian tina database dimana sadaya data anjeun sareng anjeun ngawitan nampi surelek tanpa eureun, naon urang nelepon spam.

Hal anu sarua kajadian nalika anjeun bogoh ka diri ngadaptar on platform a anu anyar anu anjeun henteu terang upami anjeun bakal teras-terasan ngagunakeun éta atanapi upami alesan pikeun nyiptakeun akun éta kusabab anjeun hoyong ngaksés kontén khusus. Kalayan alamat email ieu anu anjeun parantos nyayogikeun, hal anu sami bakal kajantenan: éta bakal janten tilelep pikeun spam.

Urang ogé kudu nambahan yén lolobana forum, Pamilik Wi-Fi, situs wéb, sareng blog ménta sémah pikeun ngadaptar saméméh maranéhna bisa nempo eusi, posting komentar, atawa ngundeur nanaon

Dinten ieu, nyadiakeun alamat surélék urang téh kalakuan pisan pribadi, saprak ngandung harti tingkat kapercayaan yén sababaraha kali urang teu daék masihan ka sagala ramatloka atawa aplikasi di acak. Kami moal pernah yakin upami aplikasi atanapi perusahaan moal ngajual data kami.

Pikeun naon email samentawis?

Sanajan jumlah spam nu urang biasana bisa nampa geus turun nyirorot dibandingkeun dasawarsa ka tukangHatur nuhun, sabagean, kanyataan yén sababaraha nagara kalebet kawajiban pikeun penerbit pikeun ngalebetkeun tautan supados pangguna tiasa gampang ngalangganan, sanaos hanjakalna, henteu sadayana dilakukeun.

Ogé, platform email utama, sapertos Gmail, Outlook, sareng Yahoo! ngasupkeun saringan spam beuki kuatSaringan anu ngirim surelek ti akun sareng/atawa server anu dipikawanoh minangka sumber spam langsung ka tempat sampah.

Loba surelek ieu ngasupkeun beacons dina gambar, beacons kaasup dina gambar nu, sanggeus aranjeunna dimuat nalika ngakses surelek, ngirim bewara ka penerbit informing aranjeunna yen kami geus narima surat sarta yén kami geus dibuka eta.

Solusi panggancangna sareng panggampangna pikeun masalah ieu nyaéta nyiptakeun kami akun surélék samentara. Akun email ieu, sacara umum, henteu biasana gaduh kecap akses aksés, sabab tujuanana, dina kalolobaan kasus, nyaéta nampi email konfirmasi nalika urang nyiptakeun akun, nampi tautan unduhan ...

Upami anjeun hoyong terang mana anu pangsaéna platform email samentara, Abdi ngajak anjeun teraskeun maca.

Surat Samentara

Surat Samentara

Surat Samentara ngamungkinkeun urang pikeun nyieun akun surelek samentara éta gaduh durasi 10 bulan, Hal anu teu biasa sabab dina sesa platform anu urang bahas di handap, durasi maksimalna ngaleuwihan 48 jam dina kasus anu pangsaéna.

Akun email ieu aranjeunna teu ditangtayungan ku sandi nanaon, sareng ngamungkinkeun urang ngirim email sacara anonim. Platform ieu aya dina basa Spanyol sareng alamat emailna didamel sacara otomatis, ngamungkinkeun urang kamungkinan nyalin kana clipboard pikeun nempelkeun kana platform anu urang hoyong dianggo.

YOPMAIL

YOPMail

Ladenan mail samentara tina yopmail Ieu téh salah sahiji langkung veterans dina internét, platform anu sagemblengna ditarjamahkeun kana basa Spanyol (aya teu pira pikeun narjamahkeun ngomong). Sanajan ngaklaim moal ngahapus sadaya surelek samentara nu urang jieun, naon eta ngahapus nyaeta, sanggeus 8 poé, surelek nu narima.

Henteu kedah ngadaptar dina platform, akun surelek teu ditangtayungan ku kecap akses jeung urang teu bisa ngirim surelek anonim ngaliwatan platform ieu. Akun Yopmail dirancang pikeun ngurangan spam, teu ngirim surelek anonim.

Pikeun nyegah sababaraha platform teu nampi alamat surélék tina platform ieu (nganggap aranjeunna samentawis), jalma-jalma di Yopmail ngamungkinkeun urang nyiptakeun akun email samentawis sareng domain anu kami tunjukkeun ka anjeun di handap, domain anu kirang dikenal sareng, ku kituna, henteu diwatesan ku sababaraha platform nalika ngadaptar.

  • @ yopmail.fr
  • @ yopmail.net
  • @ cool.fr.nf
  • @ jetable.fr.nf
  • @ courriel.fr.nf
  • @ moncourrier.fr.nf
  • @ monemail.fr.nf
  • @ monmail.fr.nf
  • @ hide.biz.st
  • @ mymail.infos.st

Kotak surat

MailDrop

Lain ladenan surat samentawis anu tos beroperasi mangtaun-taun langkung nyaéta Kotak surat. Pikeun ngagunakeun jasa anu ditawarkeun Maildrop ka kami, Henteu kedah didaptarkeun, Rekening teu ditangtayungan ku kecap akses, teu kaasup kaamanan atawa métode séjénna pikeun ngajaga privasi urang.

Maildrop nawiskeun kami alamat email samentawis dimana kami tiasa nampi email konfirmasi pikeun akun, akun anu saatos kami dianggo, urang tiasa hilap. Dina inbox, urang tiasa nyimpen nepi ka 10 pesen. Upami kami henteu nampi email énggal dina 24 jam, akunna bakal otomatis ditungtungan.

urang tiasa nyieun rekening kalawan ngaran naon datang ka pikiran, saprak éta saperti teu mirip eta bakal dipake sabab boga durasi maksimum 24 jam dina operasi. Salaku tambahan, éta nawiskeun kami landian anu tiasa kami anggo nalika kami peryogi langkung kaamanan.

gerilya surat

gerilya surat

Kalayan nami Latin ieu, kami mendakan platform anu ngamungkinkeun urang ngagunakeun alamat surélék samentara pikeun 60 menit. Teu kawas platform séjénna, kalawan gerilya surat lamun urang bisa ngirim surelek ngagunakeun akun surelek nu geus dijieun.

Ngagabungkeun a email alias, idéal pikeun nalika urang hoyong ngawétkeun privasi urang dina lingkungan dimana urang teu boga cukup privasi pikeun ngakses akun surelek urang.

Teu perlu ngadaptar, akun surelek acak ti antara 11 domain béda. Halaman wéb ieu parantos ditarjamahkeun kana basa Spanyol, janten upami komando kami dina basa Inggris rendah, urang moal aya masalah pikeun gancang nyandakana.

TempMail

TempMail

Sakumaha urang tiasa nebak tina namina, TempMail nyaéta platform email anu ngamungkinkeun urang ngarasakeun akun surelek samentara geus dijieun janten urang teu tiasa ngadamel akun nganggo nami anu dipikahoyong.

Sajaba ti éta, incorporates hiji tombol anu ngamungkinkeun urang langsung nyalin alamat surélék ku kituna teu kudu nyelapkeun eta ku leungeun dina platform dimana urang rék ngagunakeun eta.

sanajan nyaéta gratisAya ogé vérsi pamayaran bulanan anu ngamungkinkeun urang nyiptakeun domain sorangan, dugi ka 10 alamat dina waktos anu sami, panyimpenan 100 MB, tanpa iklan ...

ThrowAwayMail

ThrowAwayMail

ThrowAwayMail ngamungkinkeun urang nganggo akun email samentawis salami 48 jam, Mangsa hirup anu akun ieu dijieun otomatis tur éta, kawas TempMail, ngamungkinkeun urang pikeun nyalin alamat ka clipboard tim urang pikeun nempelkeun eta dina web dimana eta perlu ngagunakeun eta.

Upami urang hoyong tetep alamat étaUrang kedah nganjang ka éta unggal 48 jam, pikeun manjangkeun durasina ku 48 jam deui. ThrowAwayMail mangrupikeun platform gratis sareng leres ditarjamahkeun kana basa Spanyol.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.