Windows File Recovery: Kumaha Cageur Payil Dipupus nganggo Alat Anyar Microsoft

Pamulihan File Windows

Nalika damel sareng file anu béda dina Windows, tiasa waé kusabab hiji alesan atanapi anu sanés anjeun gaduh sababaraha pangawasan atanapi masalah, sareng pamustunganana ngahapus hal anu anjeun peryogikeun lengkep engké, tanpa kamungkinan dicandak deui sacara standar saatos ngosongkeun sampah, pikeun conto.

Ieu mangrupikeun masalah anu sigana hésé dibéréskeun kalayan merhatoskeun kaseriusanana anu jelas, tapi nyatana nyaéta yén éta sering langkung gampang direngsekeun tibatan sigana. Dugi ka ayeuna, anjeun kedah lebet kana program pihak katilu upami anjeun hoyong nyobian ngungkulanana, tapi nunjukkeun yén éta mangrupikeun kasalahan anu lumayan sering, Microsoft parantos mutuskeun ngaleupaskeun alat anyar pikeun sistem anjeun anu ngamungkinkeun anjeun nyobian ngémutan file anu dihapus: Windows File Recovery.

Kieu cara Windows File Recovery jalanna, alat pamulihan file Microsoft dihapus

Dina hal ieu, urang nyarioskeun perkakas anu kawilang anyar, kumargi kaleresan éta parantos sayogi pikeun Windows salami waktos anu pondok. Ku alatan éta, kasaluyuan na dugi ka Windows 10, sareng utamina sigana langkung saé dianggo May ngamutahirkeun tina sistem. Nyandak data ieu kana akun, sareng yén programna henteu ngagaduhan antarmuka grafis sapertos kitu, pikeun ménta éta anjeun kedah buka Microsoft Store sareng unduh program na dina komputer anjeun.

Hard disk
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha cageur file anu dihapus dina Windows 10

Léngkah unduhan anu dimaksud rada saderhana, sabab upami anjeun parantos lebet nganggo akun Microsoft dina komputer anjeun, anjeun kedah mencét tombol na Kéngingkeun sareng dina sababaraha detik éta bakal sayogi. Kalayan parantos réngsé, anjeun kedah mukakeunana sareng, unggal anjeun ngalakukeun ieu, program éta sorangan bakal nyuhungkeun idin administrator kusabab alesan kaamanan sareng tiasa meta kana pakakasna.

Pamulihan File Windows

Di luhur jandéla paréntah konsol, sababaraha pitunjuk dasar anu tiasa dianggo sareng Windows File Recovery bakal ditingalikeun. Kagunaanna rada rumit upami paréntah konsol henteu acan dianggo sateuacanna. o CMD (paréntah ajakan), kumargi éta ngan ukur tiasa dianggo ku cara kieu saatos sabab henteu gaduh antarmuka grafis.

Logo Windows 10
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha cageur file sistem dina Windows 10

Nyandak ieu kana akun, struktur anu dijantenkeun dasar pikeun paréntah sapertos kieu: winfr unidadorigen: unidaddestino: [switches]. Ku bagéan, di unidadorigen: anjeun kedah lebet kana hurup drive anu anjeun hoyong pulih file (biasana bakal C:, kumargi ieu tempatna biasana dipasang Windows); dina bagian tina unidaddestino: anjeun bakal kedah milih lokasi anu anjeun pikaresep file anu disimpen janten disimpen, contona dina drive anu tiasa dicabut D:, sareng, bagian tina [switches] bakal dimana anjeun kedah nempatkeun tindakan anu kedah dilaksanakeun ngalangkungan program numutkeun pitunjuk anu dituduhkeun.

Dina titik ieu, kusabab anjeun panginten henteu ngartos pisan kumaha ngagunakeun paréntah ieu, hayu urang teraskeun sababaraha démo panggunaan program. Ieu conto anu anjeun kedah adaptasi sareng kaayaan anjeun sapertos kitu, tapi anjeun tiasa kéngingkeun ideu anu tiasa dianggo:

  • winfr C: D: /n \Users\<usuario>\Documentos\Documento1.docx: dipaké pikeun nyobaan cageur file ieu Dokumén1.docx, disimpen dina jalur anu parantos ditangtoskeun (ngaganti  ku ngaran pamaké) dina disk C:. Saatos pamulihan éta bakal dipindahkeun kana folder dina drive D:.
  • winfr C: D: /n \Users\<usuario>\Descargas: biasa nyobian milari deui eusi folderna undeuran, perenahna dina jalur anu parantos ditangtoskeun (ngaganti ku ngaran pamaké) dina disk C:. Saatos pamulihan éta bakal dipindahkeun kana folder dina drive D:.
  • winfr D: E: /r /n *.pdf /n *.xlsx: biasa nyobian pulih file naon waé kalayan formatna .pdf o .xlsx, disimpen dina unit D:. Saatos pamulihan aranjeunna bakal dialihkeun kana folder dina drive E:.
  • winfr C: D: /r /n *telefonos*: éta dipaké pikeun nyobaan cageur file naon waé anu namina telepon disimpen dina unit C:paduli format na. Saatos pamulihan éta bakal dipindahkeun kana folder dina drive D:.
web
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha cageur deui halaman wéb anu anjeun parantos sumping upami anjeun ngahapus riwayat anjeun

Kalayan sadaya ieu diémutan, anjeun kedahna parantos tiasa kéngingkeun file-file dihapus dina kasus anu béda-béda. Upami sadayana saé sareng program tiasa kéngingkeun file anu anjeun pikahoyong, éta bakal disimpen dina folder énggal dina drive anu anjeun parantos pilih salaku tujuan, anu bakal dingaranan recovery_ [tanggal]. Anjeun kedah tiasa ngagunakeunana deui tanpa aya masalah.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.