Ieu mangrupikeun fitur anu ku pangguna hoyong di Windows 10

Windows

Windows 10 Éta parantos réngsé bulan kahijina di pasar sareng sanaos pangsa pasarna terus naék dina tingkat anu saé sareng seuseueurna pangguna sugema pisan sareng sistem operasi anu anyar, teu aya anu sadar yén Windows anyar masih henteu ngagaduhan sababaraha aspek pikeun ningkat. Aya ogé fungsi, pilihan sareng seueur hal-hal sanés anu kedahna muncul nalika sababaraha dinten sareng anu urang tiasa tingali dina pembaruan kahareup.

Microsoft paduli pisan ngeunaan pendapat pangguna na sabab éta ti saprak mimiti ngawangun sistem operasi énggal parantos disebarkeun, pangguna naon waé anu ngagaduhan kamungkinan masihan opini sareng mamatahan ka perusahaan anu berbasis di Redmond.

Ngaliwatan halaman wéb Saran Fitur Windowss saha waé pangguna tiasa masihan putusan na dina Windows 10 sareng nungtut atanapi nyarankeun ka Microsoft fungsi sareng pilihan énggal pikeun sistem operasi énggal. Tangtosna, anjeun ogé tiasa nyungkeun kalebet pilihan, fungsi atanapi alat tina sistem operasi sanés anu teu acan aya dina parangkat lunak ieu.

Dinten ieu sareng ngalangkungan daptar anu narik ieu kami bakal terang paménta anu paling luar biasa di kalangan pangguna, sababaraha anu pastina bakal kaget pisan anjeun;

The Return of Aero Glass (51.125 sora)

Windows

Pasti nami tina Kaca Aero Sedih pisan kanggo anjeun, tapi upami kuring nyebatkeun anjeun éta téma anu parantos ditangtoskeun contona Windows Vista atanapi Windows 7 Kuring yakin nami aneh ieu parantos disada sakedik deui ka anjeun.

Sanaos éta aya dina vérsi uji coba mimiti Windows 10, topik ieu henteu sayogi dina vérsi ahir, anu parantos nguciwakeun pisan pikeun seueur pangguna sistem operasi Microsoft anu énggal. Kalayan desain anu pikaresepeun sareng warna anu raos ku ampir sadaya pangguna, langkung ti 51.125 parantos nyungkeun Microsoft pikeun ngahargaan balikna téma Aero Glass.

Tab dina file explorer (34.499 sora)

Tab anu henteu diragukeun mangrupikeun salah sahiji fitur utama Google Chrome sareng anu ngamungkinkeun urang pikeun salawasna aya sareng ningali halaman wéb anu parantos kami buka. Tab ieu ogé aya dina sababaraha sistem operasi, tapi henteu hanjakalna di Windows 10, ogé dina Windows mana waé. Pangguna resep cara ieu pikeun ngatur barang-barangna sareng kumargi éta naros ka Microsoft dina réncang-réncang ngalaksanakeun kamampuan pikeun ngagaduhan tab dina panjelajah file.

Hanjakalna Kami sieun yén kami moal ningali kamungkinan ieu, sahenteuna pikeun ayeuna nyaéta yén Microsoft parantos ngajaga garis anu klasik pisan, kalayan ampir teu aya parobihan dina panjelajah file na.

Hand-off dina Windows 10 (28.960 sora)

Katilu dina daptar saran anu paling dipénta ku pangguna Windows 10 nyaéta yén Mircrosoft nyalin fitur éta Leupaskeun. Pilihan ieu ngamungkinkeun pikeun ngendalikeun sadaya fungsi alat sélulér tina komputer. Saenyana, urang tiasa ngendalikeun smartphone naon waé, sanaos pikeun seueur pangguna éta bakal cekap upami alat sélulér anu nganggo sistem operasi Windows 10 tiasa dikontrol.

Pilihan ieu mirip pisan sareng TerusanSanaos sigana fungsi Microsoft anu anyar henteu ngayakinkeun pangguna atanapi sahenteuna pikeun waktos ayeuna aranjeunna henteu nampi inpormasi anu diperyogikeun ku cara anu leres.

Kamungkinan ngarobih layar utama (28.799 sora)

Salah sahiji cacat hébat tina Windows 10 Hubungan sistem operasi sanés dina pasaran, éta mangrupikeun kustomisasi sakedik anu ditawarkeun ka kami sareng nyaéta contona urang moal tiasa némpél sacara praktis naon waé dina layar utama. Ieu persis paménta kaopat anu paling dipilih ku pangguna.

Sanaos kanyataanna layar awal sareng seueur hal-hal sanés dina Windows 10 tiasa disayogikeun ku metode atanapi aplikasi éksternal, pangguna ngaku ka Microsoft yén layar mimiti tiasa didesain ku cara saderhana sareng henteu seueur teuing komplikasi. Naha rumit teuing yén anu ti Redmond hayu urang nempatkeun latar anu dipikahoyong dina layar utama sareng sanés anu diturunkeun sacara standar?.

Windows 10

Tina sadaya tungtutan dina daptar ieu, kuring pikir ieu mangrupikeun salah sahiji ti saeutik anu urang tiasa tingali dilaksanakeun dina waktos anu singget sareng éta urang kedah ngamimitian tina dasar yén henteu normal pisan yén Microsoft henteu ngijinkeun kami ngaropea layar utama pikeun Windows 10 anu urang resep.

Thumbnail anu henteu pernah dihapus sacara lengkep (22.817 sora)

Sanaos sigana janten masalah anu henteu mangaruhan seueur teuing jalmi, urang mendakan masalah cache gambar leutik dina posisi kalima. Kusabab masalah ieu, gambar leutik anu muncul tina damel sareng program éditan pidéo, contona, henteu pernah ngaleungit tina map kami.

Masalah dina mémori cache nyababkeun ieu némbongan teras-terasan saatos ngabalikan sistem.

Microsoft parantos mutuskeun paménta ieu ti pangguna sareng parantos ngumumkeun yén pamekar na parantos ngusahakeun milarian solusina, anu kedah sayogi enggal.

Téangan anyar pikeun Windows 10 (sora 20.496)

Éta dipikaterang ku sadayana éta desain Windows 10 henteu tiasa nyenangkeun sadayana sareng buktina ieu nyaéta dugi ka 20.496 pangguna nungtut tampilan anyar ti Microsoft pikeun sistem operasi énggal. Bener yén contona Windows anyar tiasa ngahijikeun sababaraha téma langkung, bahkan témplat atanapi naha henteu peluncur atanapi peluncur ala Android.

Nanging, sadayana ieu bakal ngajauhkeun hal-hal anu langkung seueur sareng ogé ngamuat hal-hal anu teu perlu pikeun Windows 10. Microsoft parantos ngadamel desain unik pikeun parangkat lunak énggal sareng kuring sieun pisan sanaos seueur urang henteu resep atanapi henteu bérés ngayakinkeun kami ieu bakal milarian anjeun anu kedah lami.

Control Panel sareng Setélan Union (19.074 sora)

Windows 10

Sanaos mung katujuh tina paménta ku pangguna, éta pasti kedah janten anu pangheulana atanapi sahenteuna janten diantara anu munggaran sareng éta henteu asup akal yén dina Windows 10 kami mendakan Panel Kontrol dina hiji sisi sareng Konfigurasi Sistem di sisi anu sanés. Duanana ngawasa pikeun ngontrol sadayana anu aya hubunganana sareng sistem operasi anu anyar, janten ampir teu aya anu ngartos yén éta dua hal anu béda-béda sanés ngan ukur hiji.

Warta anu saé nyaéta anu dugi ka kamampuan urang Microsoft parantos sadar kana absurditas ieu sareng sigana anjeun parantos ngagarap ngagabungkeun Panel Kontrol sareng Setélan, anu pastina bakal janten warta anu saé pikeun sadaya pangguna Windows 10 anu énggal.

Fitur naon anu anjeun sono dina Windows 10 anyar?.


2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Camilo cenahna

    Abdi hoyong ningali impian deui sareng ngalebetkeun dukungan kotak pasir kanggo sadaya aplikasi sareng parangkat lunak, nyatana parantos aya pamundut dina forum pamundut, anjeun ngan ukur kedah milih microsoft kanggo ngémutanana

  2.   Alfonso cenahna

    Éta henteu ngagaduhan kecap prosesor, dina Windows 7 éta ngagaduhan Works 9. Naha anjeun parantos mikir ngeunaan nawiskeun kamungkinan éta ??? Hatur nuhun.