The Long Dark, eksplorasi waktos-waktos terbatas sareng kaulinan salamet

Long Dark

Kaulinan anu disayogikeun ku urang-urang dina Epic Games pikeun urang salami 24 jam ka hareup nyaéta The Long Dark, kaulinan éksplorasi sareng kelangsungan hirup anu gaduh harga biasa 24,99 euro tapi dugi ka tanggal 20 Désémber tabuh 5 sonten, urang bakal tiasa ngaunduh gratis.

Kalayan datangna Natal, sataun langkung, anu ti Epic nempatkeun urang tiasa dianggo kaulinan gratis pikeun sababaraha dinten ka payun, dugi ka 31 Désémber, tibatan unggal minggu sapertos biasa, maka waktos kanggo ngamangpaatkeun tawaran éta kawates pisan.

Kaulinan éksplorasi sareng kasalametan ieu nawiskeun kami modus permainan anu béda: modeu carita sareng modeu salamet. Modeu carita diwangun ku 5 épisode sareng bakal nyandak urang langkung ti 20 jam kanggo ngalengkepan, sedengkeun modeu bertahan bakal nguji katerampilan urang nalika salamet sato anu paling sengit sareng sato liar.

Carita ieu lumangsung di daérah liar anu katutup salju saatos bumi ngalaman musibah geomagnetik. Judul ieu pencét pasar di 2014 sareng kanggo waktosna persyaratan alat-alatna rada luhur, sanaos henteu dina bagian grafis.

Syarat Panjang Gelap

Pikeun mikaresep gim ieu, tim kami kedah dikelola ku a 5 GHz Intel Core i2.2 dipirig ku 2 GB RAM, DirectX II sareng séri Intel 4xxx kalayan memori 512 MB. Upami urang hoyong ngamaksimalkeun éta, urang peryogi Intel i7 dina 2.6 Ghz kalayan 8 GB RAM sareng kartu grapik kalayan mémori 1 GB.

Sora gimna dina basa Inggris, tapi téksna upami aya ditarjamahkeun kana basa Spanyol ti Spanyol sareng Amérika Latin, sajaba ti basa-basa séjén. Upami anjeun hoyong ngamangpaatkeun panawaran ieu, kuring ngingetan yén éta bakalan sayogi dina kaping 20 Désémber tabuh 5 sonten (waktos Spanyol).


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.