Google nyebarkeun kerentanan anyar dina Windows 10

Windows 10

Windows 10 ngagaduhan cacat kaamanan anu serius atanapi sahenteuna éta anu anjeunna pikirkeun Google, anu ngabéjaan masarakat Redmond tanggal 21 Oktober, tanpa kéngingkeun réspon. Kusabab kitu, raksasa pamilarian parantos mutuskeun pikeun nyebarkeun béja éta, hal anu henteu saé pisan sareng Satya Nadella anu parantos nyarios; "Kami percanten kana panyingkepan kerentanan anu terkoordinasi, tapi pernyataan Google nempatkeun pangguna dina résiko."

Kanyataanna nyaéta saat ieu kerentanan serius ieu henteu acan direngsekeun, sareng kumargi diwartosan ku Google éta parantos dianggo sacara bébas. Ogé sareng hanjakalna pikeun urang sadayana anu nganggo Windows 10 teu aya tambalan kaamanan.

Sarta éta urang nyanghareupan jinis kerentanan nol dinten atanapi naon anu sami anu henteu ngagaduhan precedent anu sami dina Windows. Khususna, cacat kaamanan anu serius ieu cicing dina hak istimewa kaamanan dina kernel Windows anu ngamungkinkeun dianggo salaku kotak pasir kabur pikeun kaamanan, sakumaha urang tiasa maca dina pernyataan Google.

Tangtosna raksasa pamilarian ogé hoyong nunjukkeun éta kerentanan ieu henteu mangaruhan Google Chrome kumargi web browser tiasa ngahalangan file anu aya hubunganana sareng cacat kaamanan.

Ayeuna hayu urang ngarepkeun yén Microsoft bakal méréskeun cacat kaamanan serius ieu gancang-gancang, ayeuna Google parantos ngajantenkeun umum, sanaos kami yakin yén aranjeunna henteu acan ngumbar éta ku ngaluncurkeun tambalan kaamanan, éta kusabab éta sanés tugas saderhana pisan.

Naha anjeun ngartos yén Google ngajantenkeun kerentanan masarakat di Windows 10?.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.