Kumaha ngaunduh suite Microsoft Office gratis upami anjeun guru, murid atanapi padamel

Kantor Microsoft

Ayeuna, salah sahiji perangkat lunak otomasi kantor anu paling terkenal, khususna dina bidang pendidikan, nyaéta Microsoft Office, kumargi saleresna éta mangrupikeun salah sahiji anu paling lengkep dina hal fungsionalitas, ciri sareng gampang panggunaan, naha anu anu paling dipilih diantara pangguna. Nanging, masalah utamina nyaéta harga, kusabab éta milik Microsoft langsung sareng sanés perangkat lunak gratis, éta hartosna masing-masing jalma kedah mayar lisénsi nyalira.

Ieu parantos ningkat unggal taun, sabab contona, pikeun nyingkahan pembajakan, Office 365 sumping, modél langganan pikeun pangguna standar anu ngarepkeun aranjeunna kéngingkeun suite lengkep ku mayar taunan atanapi bulanan, tapi anu leres na seueur anu nolak. Nanging, aya kasus anu tangtu dimana anjeun tiasa kéngingkeun lisénsi gratis, sapertos upami anjeun murid, guru atanapi gaduh akun perusahaan.

Janten anjeun tiasa kéngingkeun lisénsi Microsoft Office anjeun gratis

Upami anjeun gaduh akun perusahaan Microsoft (ogé pikeun sababaraha murid sareng guru)

Mimiti, upami anjeun gaduh akun email sareng domain khusus (nyaéta, saatos di @ entong némbongan melongHotmailhirup), sareng anjeun tiasa nganggo vérsi Outlook atanapi Kantor online, éta sigana kusabab anjeun gaduh akun pendidikan. Ieu lumrah di perusahaan, sanaos dina sababaraha kasus lembaga umum nganggo jasa ieu salaku email pikeun guru atanapi murid di pusat-pusat tertentu.

Upami anjeun hoyong, anjeun tiasa gancang parios naha email anjeun cocog sareng ieu atanapi henteu. Ngan anjeun kedah aksés Office.com sareng, nalika lebet, nyerat alamat email lengkep padamelan anjeun atanapi sakola sareng, upami anjeun tiasa ngakses, éta hartosna éta leres.

Dina kasus ieu, anjeun ngan ukur kedah ngakses akun anjeun tina halaman wéb Microsoft sareng, dina halaman Kantor utama, anjeun bakal ningali kumaha di belah katuhu luhur tombol bakal muncul sareng téks "Pasang Kantor". Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta pencét teras pilih "Aplikasi 365 Kantor" (Sanaos upami anjeun badé ngonpigurasikeun langkung seueur setélan sapertos basa atanapi vérsi, anjeun tiasa milih pilihan kadua tina turun-handap).

Unduh Microsoft Office nganggo akun perusahaan

Tulisan anu aya hubunganana:
3 alternatif gratis ka Microsoft Office cocog sareng Windows 10

Nya kitu, dina sababaraha kasempetan, pilihan anu dimaksud moal muncul. Dina kasus ieu administrasi anjeun panginten tiasa ngahalangan lisénsi ku jinis pangguna, atanapi yén rencana anu aranjeunna atos ngontrak teu kalebet lisénsi Office 365 sapertos kitu.

Upami anjeun murid atanapi guru tapi henteu ngagaduhan akun perusahaan Microsoft

Éksklusif Pikeun guru sareng murid, Microsoft nyayogikeun cara alternatif pikeun kéngingkeun lisénsi Kantor gratis pikeun masang. Lisensi ieu bakal valid maksimal 10 taun, sareng dina hal ieu aranjeunna henteu sayogi pikeun jinis pangguna anu sanés.

Pikeun cocog, anjeun kedah heula aksés halaman Mahasiswa Office 365 sareng, dina halaman bumi éta sorangan, anjeun bakal ningali kumaha kolom némbongan pikeun anjeun ngalebetkeun alamat surélék anjeun. Surélék anu anjeun lebetkeun sual, sapertos anu sateuacanna, kedah nganggo domain anu dipersonalisasi, janten anjeun kedah ngalebetkeun langsung salah sahiji anu anjeun parantos disayogikeun di pusat pendidikan anjeun, Kusabab upami henteu ngalakukeun éta, sistem moal ngijinkeun anjeun aksés.

Saatos aranjeunna bakal naroskeun ka anjeun sababaraha patarosan, saolah-olah anjeun murid atanapi guru, sareng anjeun kedah ngadamel akun Microsoft. Anjeun ogé kedah ngesahkeun email anjeun sareng, nalika réngsé, éta bakal ngamungkinkeun anjeun masang suite Office gratis dina komputer anjeun, sareng bahkan ngundang jalma sanés pikeun ngalakukeunana. Anjeun ngan ukur ngagaduhan bagian tina ngaunduh sareng masang program anu saluyu.

Kéngingkeun lisénsi Office 365 gratis pikeun murid sareng guru

kantor
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha ngaunduh Office atanapi Windows ISO mana waé

Pasang Microsoft Office saatos ngaunduh installer

Sakali anjeun parantos ngaunduh installer Microsoft Office nuturkeun léngkah-léngkah di luhur, pamasanganana otomatis sareng saderhana pisan. Anjeun kedah muka program anu dimaksud sareng, Saatos sababaraha detik, prosés unduhan sareng pamasangan paket lengkep anu kapilih bakal dimimitian. Perhatoskeun yén waktos pamasangan tiasa bénten-bénten gumantung kana kagancangan sambungan Internet anjeun, ogé kapasitas komputer anjeun. Dina cara nu sami, éta henteu kedah pangaruh teuing kana kinerja, janten anjeun tiasa ngaleutikan sareng teraskeun tugas-tugas sanésna tanpa aya masalah.

Upami réngsé, sanaos dina sababaraha kasus henteu perlu, mungkin waé nalika anjeun muka salah sahiji program anu kalebet sapertos Word atanapi Excel, naros anjeun lebet deui nganggo akun anjeun pikeun ngaktipkeun bungkusan. Upami kitu, anjeun kedah nganggo kredensial anu sami anu anjeun anggo dina léngkah-léngkah sateuacana sareng, pas diverifikasi, sadaya program bakal diaktipkeun sapinuhna, tiasa ngakses sadaya fungsi sadayana, ogé masing-masing apdet.

Microsoft Office 365 Installer


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alvaro Laso cenahna

    Bisi kuring, aranjeunna henteu masihan kuring salah sahiji alamat email éta. Kuring parantos nyobian nyerat nyalira sareng kuring ngagaduhan kasalahan nalika nyarios "Anjeun kedah nganggo alamat email anu ditugaskeun ku sakola anjeun." Naon anu abdi lakukeun??

    1.    Fransisco Fernandez cenahna

      Halo Álvaro, supados Microsoft tiasa mastikeun yén anjeun leres-leres mahasiswa, aranjeunna kedah mastikeun yén anjeun ngagaduhan alamat email pikeun kuliah, universitas atanapi pusat pendidikan. Kusabab ieu, upami anjeun nyobian aksés nganggo akun email normal anjeun (contona salah sahiji ti Outlook atanapi Gmail, contona), éta moal ngantep anjeun kéngingkeun lisénsi gratis. Coba kontak ka sakola anjeun pikeun ningali naha alamat emailna parantos dipersonalisasi, sareng upami kitu, anjeun tiasa nuturkeun tutorial na. Upami teu kitu, hiji-hijina pilihan anu anjeun leres-leres gaduhna nyaéta mayar Office 365 atanapi versi sanés desktop Office 🙁
      Salam!

  2.   Josue cenahna

    Halo, bisi kuring gaduh akun perusahaan universitas kuring anu aya hubungan sareng Microsoft tapi patarosan kuring nyaéta: sakali kuring ngaunduh paket kantor kuring, aplikasi bakal gratis salamina dina komputer kuring atanapi ngan ukur salami lisénsi tetep atanapi kuring ngagaduhan mail perusahaan?

    Salam.