Kumaha cara ngaunduh Gurun Hideung Online gratis sareng salamina

Hideung Desert Online

Kami biasana ngawartosan anjeun ngeunaan tawaran anu tiasa urang mendakan unggal minggu di Epic Games Store. Nanging, sanés hiji-hijina platform anu ti waktos ka waktos nyayogikeun ka kami leres-leres gratis kamungkinan mésér kaulinan ngan 0 euro. Uap mangrupikeun salah sahiji deui.

Kaulinan anu urang tiasa unduh dugi ka 10 Maret payun gratis pisan nyaéta Hideung Desert Online, gim anu sayogi dina Steam sareng harga biasa 7,99 euro dina platform ieu. Hideung Desert Online mangrupikeun MMORPG dunya terbuka kalayan perang anu gancang, gancang.

Hideung Desert Online ngagaduhan grafik anu mengesankan henteu meryogikeun tim anu hébat pikeun menikmatinya. Peralatan minimum pikeun tiasa ngaraosan gim ieu nyaéta Intel Core i3 dina 2,9 GHz, 4 GB mémori RAM sareng grafik GeForce 9800 GTX. Ruang panyimpenan dina hard drive urang nyaéta 40 GB. Resolusi minimum pikeun tiasa ngaraosan gim ieu 1280 × 720 piksel.

Téks Hideung Gurun Online aya dina basa Spanyol sanés sora tapi sub judulna kalebet, janten basana moal janten masalah pikeun nikmati MMORPG ieu ku budak Mutiara Kasar.

Upami anjeun sacara rutin maénkeun versi sélulér judul ieu, versi desktop bakal ngamungkinkeun anjeun nikmati anu sami tapi dina layar anu langkung ageung, sabab éta ogé ngamungkinkeun anjeun maénkeun sareng pangguna sanés anu resep. tina konsol atanapi alat sélulér.

Eusi tambihan

Upami anjeun ngamangpaatkeun panawaran ieu sareng henteu hoyong ngamimitian ti mimiti, anjeun tiasa nganggo kuponna 0225 WARETHEONE Dina bagian Redeem dina pilihan game, kode anu tiasa anjeun mangpaatkeun dugi ka 10 Maret. Naon kode ieu nawiskeun kami?

  • Box Card Arcane
  • Alat panguat II
  • 100 x Kronillita
  • Kotak Dadu Khusus Roh Gelap

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.