Ngahudangkeun deui poto lami anjeun berkat AI gratis ieu

Nostalgia jero

Teu aya ragu yén poto lami nyandak deui kenangan. Boh ti kulawarga, babaturan, selebriti atanapi saha waé, anu leres nyaéta aranjeunna aya dina émutan urang. Tina mémori ieu anu dihasilkeun ku kami nembongan Deep Nostalgia, Kacerdasan Ponggawa anyar anu ngamungkinkeun poto lami ieu hirup.

Éta panginten henteu etis teuing pikeun maénkeun "ngahirupkeun deui anu maot", tapi anu leresna éta sadayana gumantung kana tanggung jawab sareng kapentingan masing-masing. Hatur nuhun kana AI ieu, jalma kawéntar anu parantos tilar dunya parantos "dihirupkeun deui" berkat foto-foto baheula, sareng anjeun tiasa ngahontal hal anu sami sareng saha waé anu anjeun pikahoyong upami anjeun gaduh gambar jalma éta.

Deep Nostalgia: ieu AI anu "ngahirupkeun deui anu maot"

Sakumaha urang disebatkeun, dina hal ieu Deep Nostalgia nyaéta layanan online anu dikembangkeun ku D-ID, perusahaan Israél anu museurkeun kana jinis manipulasi ieu ngalangkungan Kecerdasan Artipisial, sareng jasa khusus ditawarkeun ku MyHeritage.

Upami anjeun ngakses Deep Nostalgia, anjeun bakal tiasa ningali kumaha platform langsung nyungkeun gambar jalma éta, anu bakal diunggah supados ngolah leresna. Sakali ieu réngsé, alatna bakal jaga ningkatkeun gambar éta teras ngawitan masihan gerakan dugi ka réalistis jéntré. Anjeun tiasa nyobian nyalira nganggo poto naon waé upami anjeun ngaksés halaman wéb resmi na, atanapi ningali conto sapertos Rosalind Franklin.


Nanging, sateuacan nyobian poto anjeun nyalira, anjeun kedah émut yén Pikeun ngagunakeun pakakasna, sanaos gratis, anjeun kedah ngantepkeun inpormasi pribadi, sapertos alamat email anjeun. Ieu tiasa nyababkeun spam tina produk MyHeritage sanésna ka payun, tapi éta pasti alat anu pikaresepeun pisan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.