Kumaha cara masang iTunes pikeun Windows XP

iTunes mangrupikeun aplikasi anu disayogikeun ku Microsoft pikeun urang pikeun ngatur eusi iPhone, iPad atanapi iPod touch urang. Aplikasi ieu sayogi pikeun Windows sareng macOS, sanaos dipasang sacara asli pikeun anu terakhir. Atuh kana iTunes, urang tiasa nyalin gambar tina hard drive urang kana iPhone, iPad atanapi iPod touch.

Tapi ogé, urang tiasa nyalin musik, nada dering, pidéo ... Nalika téknologi mekar, modél toél iPhone, iPad sareng iPod meryogikeun komputer sareng alat anu langkung modéren pikeun tiasa ngatur inpormasi anu dikandungna, janten masing-masing vérsi anyar iTunes peryogi sababaraha minimum pikeun fungsina.

Ayeuna, dina waktos nyerat tulisan ieu, vérsi pangkolotna Windows anu cocog sareng iTunes nyaéta Windows 7, sareng ti saprak éta, janten upami anjeun milari vérsi anu cocog sareng Windows XP, anjeun moal mendakan langsung dina halaman wéb Apple, janten anjeun kedah milarian Internét pikeun ningali naha halaman wéb tetep ngagaduhan éta dina jasa anjeun. Tapi ieu henteu hartosna yén édisi iTunes 12.x moal jalan dina Windows XP salami éta mangrupikeun vérsi 64-bit, kumargi éta mangrupikeun hiji-hijina anu ditawarkeun ku Apple tina iTunes pikeun Windows.

Upami komputer anjeun henteu ngagaduhan vérsi 64-bit XP anu dipasang, tong ngaganggu nyobian dipasang. Upami anjeun hoyong nyobian naha iTunes versi panganyarna cocog sareng Windows XP dina versi 64-bit na, anjeun kedah ngaunduh ti dieu, sareng cobian masang salami komputer anjeun nyaéta Intel atanapi AMD dina 1 GHz sareng sahenteuna 512 MB RAM, anu sami sareng Intel Pentium D sareng kartu grafik anu cocog sareng DirectX 9.0. Salaku tambahan, résolusi minimum kedah 1.024 x 768 sareng gaduh kartu sora 16-bit.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.