Ieu mangrupikeun berita dina pembaruan salajengna Windows 10 Mobile

Windows 10 Mobile Tablet

Windows 10 Mobile aya dina doldrum, anu sanés hartosna éta bakal lirén nampi pembaruan. Sistem operasi sélulér Microsoft jelas-jelas nyandak kursus bisnis, alat-alat ieu bakal gancang-gancang ogé diturunkeun ka perusahaan, khususna berkat kamungkinan Continuum sareng sésana tina fungsionalitas. Perusahaan sapertos HP sareng Elite X3 ngajantenkeun jelas kumaha jarak Windows 10 Mobile, janten Microsoft nuju siap pembaruan énggal, Redstone 3, anu badé sumping payun 2017 pinuh ku berita anu bakal ngajantenkeun Windows 10 Mobile langkung bermakna.

Mimiti, Microsoft hoyong ngarevolusikeun Continuum, kotak uap Windows 10 Mobile. Tungtungna, éta bakal ngijinkeun anjeun ngarobih ukuranana sareng mindahkeun jandéla ku cara anu koheren nalika urang ngarobah alat sélulér urang kana alat desktop hungkul sareng Dock. Salaku tambahan, halangan anu sanés nyaéta sési Terusan manja nalika alatna di bobo, henteu ayeuna, sési bakal teraskeun sanaos alatna aya dina sésana sareng henteu dianggo, ngamungkinkeun pikeun ningkatkeun stabilitas alat nalika urang henteu nganggo éta, fitur anu urang gagal ngartos sabab henteu sayogi ti mimiti sékrési Continuum.

Ogé, ikon Menu Mimitian dina Continuum bakal robih pisan, sareng teu kedah sami atanapi sami ukuranana dina modeu Windows 10 Mobile. Pembaruan ieu diperkirakeun bakal sumping dina April taun payun, langkung ti genep bulan saatos pembaruan sateuacanna. Kanggo ayeuna, Windows 10 Mobile tetep turun sacara signifikan dina hal penjualan sareng pangguna, kumargi HP Elite x3 tetep teu kedah nguasaan pasar, sanaos mangrupikeun alternatif anu penting. Sugan fitur Continuum anyar ieu tiasa naekeun penjualan sakedik, sahenteuna di lingkungan bisnis, Windows 10 Mobile niche anyar.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.