Kaulinan cocog sareng Windows 10

Microsoft

Tanggal 29 Juli éta bakal pencét pasar ku cara resmi Windows 10 sareng sanaos teu aya masalah ageung sareng aplikasi kompatibilitas aplikasi anu diarepkeun, enya urang tiasa mendakan sababaraha masalah.

Upami anjeun kipas gim sareng anjeun henteu ngagaduhan masalah, dinten ieu kami hoyong nawiskeun daptar kaulinan (henteu resmi) anu bakal cocog sareng sistem operasi Microsoft anu énggal. Sadaya gim anu aya dina daptar ieu parantos diuji berkat versi percobaan Windows 10 anu béda.

Sadaya kaulinan ieu dianggo tanpa aya masalah, tapi pastina henteu sadayana anu tiasa dianggo bakal aya, janten upami anjeun gaduh mamang ulah update kana Windows 10 atanapi uji kasaluyuan game sateuacan ngamimitian petualangan éta.

#

  • 8BitBoy

A

  • Lebak Tanpa Angin 2
  • Alan Wake
  • Alice: Madness Returns
  • Isolasi Alien
  • gering gampang poho ingetan
  • ArcheAge
  • Pakarang 3
  • akidah tukang bunuh
  • Syahadat Assassin: Duduluran
  • Syahadat Assassin: Ceurik Merdika
  • Syahadat Assassin: Pembebasan
  • Syahadat Assassin: Kesatuan
  • Syahadat Assassin ii
  • Syahadat Assassin iii
  • Assassin's Creed IV - Sababaraha masalah PhysX
  • AudioSurf
  • awesomenauts

B

  • Batman: Arkham suaka Batman: Arkham City GOTY - Batman: Arkham Origins
  • Teater BattleBlock
  • medan perang 2
  • medan perang 3
  • medan perang 4
  • Medan perang 4 - sareng Visi 3D Nvidia
  • Medan perang Hardline BETA
  • Jalur perang
  • Permata III
  • Ben Aya, Dan Éta!
  • BF 1942
  • Binér Domain - Win 7 (modeu kasaluyuan)
  • Bionic commando
  • Bionic Commando Diperangkat
  • Bioshock
  • Bioshock 2
  • Bioshock Taya wates
  • Anak ucing sabeulah
  • Blake Stone: Aliens Of Gold (Asli)
  • Blake Stone: Planet Strike! (Asli)
  • Diboréng
  • Borderlands
  • Borderlands: Pra-Sequel
  • Borderlands 2
  • breach
  • broforce

C

  • Call of Duty: Advanced Warfare
  • Panggilan tugas: Hideung Ops II
  • Panggilan Kawajiban: Hideung Ops II Multiplayer
  • ll of Duty: Modern Warfare II - Windows 7 Compatibility Mode
  • Panggilan Kawajiban: Perang Modern III
  • Panggilan Kawajiban IV: Perang Modern
  • Panggero Juarez: Kabeungkeut Getih
  • Kaptén Amérika: Prajurit Musim Dingin
  • Castle crashers
  • Perang sipil ii
  • Peradaban 5 Pahlawan Pencét
  • clickr
  • Paréntah sareng Nalukkeun: Siaga Beureum 3
  • Paréntah sareng Nalukkeun 4: Surup Tiberian
  • Komando 3: Tujuan Berlin - Sababaraha Bugs Dipikawanoh
  • Perusahaan Pahlawan 2
  • counter neunggeul
  • Counter Strike Nexon Zombies
  • Strike Counter: Global karasa
  • Perang Salib Raja 2
  • Crysis
  • Crysis 2: Édisi Maksimum
  • Crysis 3
  • Hulu hulu Crysis
  • dunya kubus

D

  • staf kuring
  • Mesias poék tina kakuatan & Sihir
  • raja poék 2
  • Darksiders
  • Darksiders 2
  • kayu poék
  • Fajar Perang (Badai Jiwa)
  • Fajar Perang II: Rusuh Naék
  • Pangaruh Paéh
  • maot Islandia
  • Dead Rising 3
  • Spasi paéh
  • Maot Spasi 2
  • Deadpool
  • Grid Pertahanan 2
  • Deus EX: Game Of The Year Edition (Steam) - Deus EX: Revolusi Manusa
  • Deus EX: Murag
  • Iblis Méi manyun 4
  • Diablo III
  • Dishonored
  • Ulah kalaparan Duaan
  • Doom 3
  • Jaman Naga: Asal Usul
  • Naga Jaman II
  • nu nyetir
  • Adipati Nukem 3D: Édisi Megaton
  • dungeonland

E

  • Bumi 2150 Trilogi
  • Sepuh Gulung III: Morrowind
  • Gulung Sepuh IV: Kagegeringan
  • Sepuh Gulung V: Skyrim
  • Eldorado: Halo Online
  • ETHER STEAM
  • Europa Universalis IV
  • Hawa Online
  • Pestéro
  • Naékna Deui tina Triad (Asli)

F

  • Fallout 3: Game Of The Year Edition
  • Jauh manyun 2
  • Jauh manyun 3
  • Jauh manyun 4
  • Simulator Pertanian (2011, 2013, 2015)
  • Langkung gancang tibatan Lampu (FTL)
  • Implengan Akhir IV
  • Final Implengan VII
  • Final Implengan VIII
  • Bangku
  • Lima Wengi Di Freddy (I, II, & III)
  • Maksakeun
  • Frogger (1997)
  • Frogger 2: Dendam Swampy

G

  • Jibril Ksatria
  • Game Dev Tycoon
  • Garry urang Mod
  • Ghostbusters: Sanctum of Slime
  • Suster Giana: Impian Dipulas
  • embe simulator
  • grid
  • GRID 2
  • Subuh surem
  • GTA: San Andreas
  • GTA: Wakil Kota (sareng tambalan)
  • GTA III
  • GTA III
  • GTA IV
  • GTA V - Sababaraha Masalah Anu Dipikawanoh
  • Kanu Wars 2
  • Kasalahan Gear Isuka
  • Pakarang Icarus Online

H

  • Satengah hirup
  • Satengah-Kahirupan: Sumber
  • Half-Life 2: Deathmatch
  • Halo 2 -
  • hawuk
  • Heart's Of Iron 3
  • hellgate London
  • Pahlawan Tiasa sareng Sihir III (GOG)
  • Pahlawan Tiasa sareng Sihir III: Edisi HD (Steam)
  • Pahlawan Kaku sareng Sihir IV (uPlay)
  • Pahlawan Might sareng Magic V (uPlay)
  • Pahlawan Tiasa sareng Sihir VI
  • Pahlawan Tiasa sareng Sihir X Warisan
  • Hitman: Lengkep
  • Hitman: Duit Getih
  • Hitman: Codename 47
  • Hitman: Kontrak
  • Hitman: Sniper Challenge
  • Hitman 2: Seueur Assassin
  • Kumaha Salamet - Mode Kasaluyuan Windows 8

I

  • Imperialisme 2
  • Ketidakadilan: Allah diantara Urang Édisi Pamungkas
  • Marinir Interstellar

J

  • Hakim Dredd: Dredd vs Pupusna
  • Ngan sabab - modeu kasaluyuan Windows XP
  • Ngan saukur 2 - verifikasi integritas cache game
  • Ngan sabab 2: Multiplayer Mod - Pariksa integritas cache game

K

  • Kane & Lynch: Lalaki Paéh
  • Kane & Lynch 2: Poé Anjing
  • Killing Floor
  • Killing Floor 2 - Atur KFGame.exe pikeun dijalankeun salaku pangurus

L

  • Lara Croft jeung Guardian of Light
  • Lara Croft sareng Bait Osiris
  • Kénca 4 Dead
  • Kénca 4 Dead 2
  • Warisan Kain: Ketahanan - Warisan Kain: Jiwa Reaver
  • Warisan Kain: Jiwa Reaver 2
  • Legendaris
  • LEGO MARVEL Pahlawan Super

M

  • Tukang sihir
  • Maplestory
  • Tandaan Of The Ninja
  • marvel-online
  • Massa Pangaruh 1
  • Massa Pangaruh 2
  • Massa Pangaruh 3
  • Max Payne 3
  • Meltdown
  • METAL GEAR RISING: NGADILKEUN
  • Metal Gear Padet: Ground Zero
  • Subway 2033
  • Metro 2033: Redux
  • Metro Lampu Tukang
  • Lampu Terakhir Metro: Redux
  • Bumi Tengah: Kalangkang Mordor
  • Bisa & Sihir: Clash of Heroes
  • Minecraft
  • Tepi Eunteung
  • Mortal Kombat Komplete Edition
  • Fana Kombat X
  • Koléksi Moto Racer

N

  • Narco Teror
  • NBA 2K 2015
  • Peryogi Kanggo Kacepetan: Karbon
  • Peryogi Kanggo Kacepetan: Ngudag Panas
  • Peryogi Kanggo Kacepetan: Paling Dipiharep (Asli DVD V - 2005)
  • NiGHTS into Dreams… - Versi uap gaduh masalah sareng layar 1080p
  • nosgot

O

  • Obi & Leuweung Buta
  • Operasi Senter: Walungan Beureum
  • Gir Orbital
  • Orborun
  • Orcs Kedah Pupus
  • Orcs Kedah Pupus 2
  • Oregon Trail: Diréktur Cut
  • ORION: Prakata
  • Overlord
  • Overlord II

P

  • Naraka Painkiller & Sumpahan
  • Jalur tina pengasingan
  • BAYAR 2
  • Pegel
  • Planetside 2
  • Tutuwuhan Vs Zombies: Perang Taman
  • Platipus II
  • Béntang poker
  • portal
  • Portal 2
  • tekenan
  • Pembantaian Primal

Q

  • gempa
  • Gempa (Gempa GL)
  • Gempa 2 -
  • Gempa 3: Tim Arena - Gempa 4: Edisi Husus
  • Dunya Gempa
  • Dunya Gempa (Dunya Gempa QL)

R

  • ambek-ambekan
  • Rayman: Legenda
  • Émut abdi
  • Jahat Penduduk 4 / Biohazard 4
  • Nyicingan Jahat 5
  • Jahat Penduduk 6 / Biohazard 6
  • Wahyu Jahat Warga / Wahyu Biohazard UE
  • Rise Of The Triad (Asli)
  • Rise Of The Triad (Redux. Vérsi uap)
  • risen

S

  • Baris Baris IV
  • Sanctum
  • Sanctum 2
  • bagian 8
  • Serius Sam 3: BFE
  • Shadow Warrior (2014)
  • Bayangan Bayangan: Redux Palasik
  • Sid Meier's Alpha Centauri
  • Peradaban Sid Meier V
  • Kota Sim 2000
  • Anjing Saré (Asli)
  • Anjing Saré: Édisi Pasti
  • Langsing Kadatangan
  • spasi Insinyur
  • Spasi hulk
  • Spesifikasina Ops II: Jalur na
  • Star Trek Online
  • Star Wars: Républik Old
  • Nagara buruk
  • Peluncur Stasion
  • anggang
  • Benteng 2
  • Benteng 3
  • Kubus Gula: Pabrik Bittersweet
  • System Manten 2

T

  • Tim Bénténg 2
  • tera
  • Terraria
  • Biro: XCOM Déklasifikasi
  • Gua - Diperyogikeun pikeun mastikeun integritas kaulinan
  • Perang Salib dilaknat
  • The gelap II
  • The Escapists
  • Leuweung
  • The Joylancer: Ksatria Motor legendaris
  • Pilem LEGO
  • Dunya Rusiah
  • Pangaruh Showdown
  • The Witcher (Édisi ditingkatkeun)
  • The Witcher 2: Assassin's Of Kings (Édisi ditingkatkeun)
  • Tukang sihir iii
  • Aranjeunna Ngaluarkeun Piksel
  • Maling (2014)
  • Waktos Saderek, Punten!
  • Titan Quest
  • Titan Quest: Tahta Abadi
  • Titanfall - tiasa dianggo dina ngawangun panganyarna dina 6/20/2015
  • Pikeun Ngeureunkeun Sagala Perang
  • Laskar Pelangi Tom Clancy Genep: Vegas
  • Pelangi Tom Clancy Genep: Vegas 2
  • Tomb Raider (2013)
  • Makam Raider: ulang taun
  • Makam Raider: Babad
  • Makam Raider: Katerangan
  • Makam Raider: Wahyu Tukang
  • Makam Raider: Underworld
  • Astana Raider I
  • Makam Raider II
  • Makam Raider II: Petualangan Lara Croft
  • Obor II
  • Toksik
  • Trine: Édisi ditingkatkeun
  • Trina 2
  • Tropico 4

U

  • Tukang VII
  • VIII panungtung
  • teu nyata
  • Turnamén henteu nyata III: Édisi Hideung
  • Unturned

V

  • Haté Gagah: Perang Ageung
  • Detil Pembersihan Viscera: Bayangan Bayangan

W

  • Warface
  • Warframe
  • Warhammer 40,000: Maéhan Tim
  • Warhammer 40,000: Spasi Kelautan
  • Anjing pangawas
  • Penjaga: Tungtungna caket
  • Wildstar
  • Panglima Jangjang III
  • Panglima Jangjang IV
  • Wolfenstein Orde Anyar
  • Woolfe: The Beureum Hood Diaries
  • Dunya dina seuneu
  • Dunya Of Warcraft

X

  • X-Com: Musuh Teu kanyahoan

Y

  • Ys VI

Logisna, sabab bulan-bulan dugi ka daptar kaulinan cocog sareng Windows 10 éta bakal ngembang, utamina kusabab éta sistem anu aya ayeuna sareng pamekar parantos ngaluncurkeun judulna sareng kasaluyuan lengkep pikeun sistem operasi Microsoft anu énggal.

Upami anjeun mendakan pertandingan anu henteu cocog sareng Windows 10, tinggalkeun kami koméntar pikeun nyaritakeun ngeunaan pangalaman anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

komentar 6

  1.   Jakot92 cenahna

    The Counter Strike Global Offensive henteu jalan ... Pembaruan anu pasti bakal kaluar, tapi dina béta anu terakhir éta tetep henteu jalan


  2.   Suit HD cenahna

    GTA: San Andreas, TEU GAMPANG!


    1.    Alus cenahna

      Aya jalma anu damel ... (GTA: San Andreas pikeun Windows XP)


  3.   alan cenahna

    Hai, abdi henteu ningali Sims 3 didaptarkeun


  4.   Miguel cenahna

    Metro 2033 Redux teu jalan.


  5.   Rodrigo cenahna

    éta moal tiasa dianggo pelangi genep singe