Instagram ngaluncurkeun desain dina Windows 10 Mobile

Instagram

Minggu kamari Instagram éta lengkep ngabaru desainana, bahkan mangaruhan ikon populérna, sanaos ngan ukur kanggo vérsi anu sayogi dina Android sareng ios. TO Windows 10 Mobile Pembaruan ogé bakal datang, sanaon hanjakalna kami henteu mendakan tilas desain anyar. Nanging, urang henteu kedah ngantosan lami teuing pikeun tiasa ngaraosan sadaya parobihan dina jaringan sosial panyuntingan poto sareng éta parantos sayogi dina sistem operasi mobile Microsoft anyar.

Desain Instagram anyar ieu langkung bersih, kalayan warna entéh, ménu minimalis sareng estetika anyar anu tiasa kaget anjeun mimitina, tapi anu gancang janten biasa. Ogé, kuring tiasa nyaritakeun yén saatos cicing sareng anjeunna sababaraha jam anjeun tungtungna resep anjeunna kusabab kesederhanaanna.

Kali ieu pamekar Instagram parantos rurusuhan sareng desain Instagram anu anyar parantos badarat dina Windows 10 Mobile sababaraha dinten saatos dileupaskeun dina Android sareng ios. Tangtosna, hanjakalna urang henteu nyanghareupan hal anu asli sareng éta sabab urang parantos tiasa terang yén urang nyanghareupan a port vérsi sayogi pikeun alat Apple.

Upami pembaruan pikeun Instagram henteu acan sumping dina bentuk bewara, anjeun tiasa ngaunduh ti toko aplikasi Windows 10 Mobile resmi, ti mana anjeun tiasa ngaunduh gratis.

Kumaha saur anjeun ngeunaan desain Instagram anu anyar ayeuna sayogi pikeun Windows 10 Mobile?. Anjeun tiasa masihan kami pendapat anjeun dina rohangan anu dikhususkeun pikeun koméntar dina tulisan ieu atanapi ngalangkungan jaringan sosial mana waé anu aya.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.